Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Startér točí, motor nenaskočí

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Ahoj, moc prosím o radu zkušené Pežoťáky. Dnes ráno při startování, po několika otočeních se ozval zvuk, jakoby shořela pojistka a od té doby motor jenom točí, ale nenaskočí. Baterku a startér mám cca rok fungl nové a startér se opravdu snaží a točí co to dá. motorizace je 2.0 HDI. palivové čerpadlo je při otočení klíčkem slyšet (cca 5 vteřin). Nemáte někdo nejakou radu, co jestě by mohlo být špatně ? Pojistky jsem všechny propípal a jsou OK. Takže už mě nic nenapadá  :myslim . Děkuju předem za jakoukoli radu. Podotýkám jen, že nejsem znalec, takže rady prosím polopatě  :)

Návštěvník
Odesláno

Všechny o kterých vím - u baterie, v kaslíku, v motoru - i ty velké z boku. všechny v pohodě.

Návštěvník
Odesláno

no jen takova ta klasika = rucni brzda, zhaveni (na nejakou dobu) airbag a ta kontrolka motoru. to teda vse pri klicku na 2 pozici. pri toceni myslim nesviti nic (ted nevim, mam baterku na nabijecce). je neco na co bych se mel zamerit ?

• O 2 týdny později...
Návštěvník
Odesláno

Ahoj po delsi odmlce - takze dnes provedeno pripojeni na diagnostiku. Zadna chyba se nezobrazuje, starter toci , ale bez jedineho naznaku blafnuti. Vozidlo je stale v rezimu ECONOMY MODE ACTIVE - nevim, jestli nemuze byt chyba zde - nicmene diagnostika nic neukazuje.

Kluci zkouseli i vstriknout jakysi plyn do sani, ale ani tak jediny naznak startu... Mate jeste nejake tipy co zkusit ? Diky moc za jakoukoliv pomoc!

Odesláno (upraveno)

když to nemělo snahu ani na start. sprej, (etér),tak máš aspon jistotu, že je to v elektrice ,econom. mode active tomu taky nasvědčuje, origo peugeot diagnostika musí něco ukázat :myslim

prošel jsi opravdu všechny pojistky?

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

a zkouseli ti taky jednotku BSM ,me tenx taky diag nenasel,zkusili ji vymenit a pak to chytlo,tak jsem kupoval jinou

odeslano z Lumie

Odesláno (upraveno)

no ked to aspon neodpali(nie pobezi) na startovaci sprej co by malo ak je motor mechancky ok (aj bez elektriky a vstrekovania ) tak by som pozrel asi tie rozvody s dobrou kompresiou musi motor aspon blafnut na sprej

Upraveno uživatelem krtek 2
Návštěvník
Odesláno

pojistky jsem prosel na vsech trech mistech a vsechny co tam jsou. zadnaspatna neni. v aute diky economy mode nefunguje zadna elektrika krom starteru. jeste cerpadlo je slyset pri otoceni klicku. asi tedy nezbude nez odtah do peugeot servisu. snad si s tim poradi.

Odesláno

píše, že se mu to stalo při startování...,že by to zrovna přeskočilo při těch poměrně malých otáčkách? možné je všechno...

Mně takhle skočil můj motor pávě při startování. Ozval se takovej divnej zvuk a pak už to jen točilo a točilo a točilo, i na náhradní startovací zdroj točilo a točilo. Po odtažení do servisu se zjistilo že je to skočený.

Taky 2004/79kW :-(

Návštěvník
Odesláno

Mně takhle skočil můj motor pávě při startování. Ozval se takovej divnej zvuk a pak už to jen točilo a točilo a točilo, i na náhradní startovací zdroj točilo a točilo. Po odtažení do servisu se zjistilo že je to skočený.

Taky 2004/79kW :-(

tak to mi snad ani nerikej. prave jsem mu nechal udelat tlumice a komplet brzdy

Odesláno

A to nejprve mechanik říkal že to skočený nebude že to má kompresi. Kompresi to mělo ale všechny koníky na vačkách uskákaný :-(.

No přeju ti aby to bylo něco jinýho.

Já jsem potom dával celej jinej motor + rozvody + olej + filtry ..... to bylo peněz :-(.

Návštěvník
Odesláno

A to nejprve mechanik říkal že to skočený nebude že to má kompresi. Kompresi to mělo ale všechny koníky na vačkách uskákaný :-(.

No přeju ti aby to bylo něco jinýho.

Já jsem potom dával celej jinej motor + rozvody + olej + filtry ..... to bylo peněz :-(.

no pokud to bude něco takového, tak pujde do kostky. poslední dobou je to co mesic to nejaka oprava nebo problém. Diky za odpovedi. Pak dam vedet cim to bylo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...