juraj4522 Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 (upraveno) Tak ešte raz, v nádrži podľa vin žiadne čerpadlo nemáš. Čerpadlo, ktoré ťahá naftu z nádrže až k motoru je súčasťou vysokotlakého a je poháňané vačkou a nie elektricky. Skrat s tým nič nemá. Pokiaľ sa ti tam robí bublina máš niekde dieru. Vstreky nepovoľuj tak to neodvzdušníš. ale v cerpadle ventil ktory zatvoril privod nafty a ked ventil nefunguje co sa dos casto moze stat a ked hovori ze im to hlasi skrat tak ho neotvori ked ide startovat a bum tu je problem bublina sa mu mohla spravit ked menil filter a cistil to,keby mal dieru padala by nafta s5 do nadrze Upraveno 12. leden 2016 uživatelem juraj4522 Citovat
krtek 2 Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 jj cerpadlo je mechanicke s elektrikou nema nic ale tym sa nevylucuje elektricky problem ze to nechce naskocit skuste napojit naftu napriamo ako som pisal vyssie Citovat
mapitek Odesláno 12. leden 2016 Autor Odesláno 12. leden 2016 je to u známýho v servisu nejdřív musí vyřešit tu elektriku , pak se teprv uvidí jestli je ještě nějakej problém a jakej Citovat
mapitek Odesláno 12. leden 2016 Autor Odesláno 12. leden 2016 kontrolka nevím asi nefunguje dopravní čerpadlo, když to chcíplo náhle a nejde to natočit a dopravní čerpadlo je součástí vysokotlakého čerpadla a pokud se nepletu tak to je elektrické Citovat
mapitek Odesláno 12. leden 2016 Autor Odesláno 12. leden 2016 aha , ale teď sem se díval na to čerpadlo na auto kelly a má dvě svorky na elektriku , bohužel mi sem nejde vložit obrázek Citovat
saslik Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 (upraveno) Prosím ťa skus spraviť to že odpoj hadicu s balonikom od pal filtra, stlač balonik, pri stlacenom baloniku zapchaj palcom koniec hadice čo ide do filtra , a potom pusti balonik A z nádrže Ti pod tlakom natiahne riadne naftu A potom to rýchlo nápoj do pal filtra A pumpu balonik ďalej. ...Mám to odskúšané funguje na 100% Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Upraveno 12. leden 2016 uživatelem saslik Citovat
baffy Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 Ja neviem ,ale mám pocit ,že v tej priesvitnej hadičke ,je vzduchová bublina normálny jav.Problém by nastal ak by sa tam tie bublinky viditelne tvorili .Čo sa týka čerpadla ,tak je tam regulátor tlaku paliva ,ktorý by v prípade skratu asi mohol odstaviť to palivo ,mno jeho nefunkčnosť by diagnostika musela vypísať Citovat
saslik Odesláno 12. leden 2016 Odesláno 12. leden 2016 Vyskúšaj to, nič tým nepokazis. ..Ja som mal to isté od filtra do čerpadlá som nemohol dostať naftu stále som tam mal bublinu, spravil som to takto A potom na tlakoval balonik do tvrda trošku povolil na filtri skrutku (odvzdusnil ) A štartoval , na 5 te pre toceni chytil... Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku Citovat
mapitek Odesláno 13. leden 2016 Autor Odesláno 13. leden 2016 je to v servisu , zejtra skusí jinou řídící jednotku , je to mrtví Citovat
mapitek Odesláno 15. leden 2016 Autor Odesláno 15. leden 2016 Tak se měnila BSI jednotka odpoledne si pro to jedu , děkuji všem za rady a nápady , snad to pomohlo i někomu jinému Citovat
Peta-k Odesláno 18. leden 2016 Odesláno 18. leden 2016 (upraveno) Zajimavr Upraveno 18. leden 2016 uživatelem Peta-k Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.