Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak ešte raz, v nádrži podľa vin žiadne čerpadlo nemáš. Čerpadlo, ktoré ťahá naftu z nádrže až k motoru je súčasťou vysokotlakého a je poháňané vačkou a nie elektricky. Skrat s tým nič nemá. Pokiaľ sa ti tam robí bublina máš niekde dieru. Vstreky nepovoľuj tak to neodvzdušníš.

ale  v cerpadle ventil ktory zatvoril privod nafty  a ked ventil nefunguje co sa dos casto moze stat a ked hovori ze im to hlasi skrat tak ho neotvori ked ide startovat a bum tu je problem 

bublina sa mu mohla spravit ked menil filter a cistil to,keby mal dieru padala by nafta s5 do nadrze 

Upraveno uživatelem juraj4522
Odesláno

jj cerpadlo je mechanicke s elektrikou nema nic ale tym sa nevylucuje elektricky problem ze to nechce naskocit 

skuste napojit naftu napriamo ako som pisal vyssie

Odesláno

kontrolka nevím

asi nefunguje dopravní čerpadlo, když to chcíplo náhle a nejde to natočit :myslim

a dopravní čerpadlo je součástí vysokotlakého čerpadla a pokud se nepletu tak to je elektrické

Odesláno (upraveno)

Prosím ťa skus spraviť to že odpoj hadicu s balonikom od pal filtra, stlač balonik, pri stlacenom baloniku zapchaj palcom koniec hadice čo ide do filtra , a potom pusti balonik A z nádrže Ti pod tlakom natiahne riadne naftu A potom to rýchlo nápoj do pal filtra A pumpu balonik ďalej. ...Mám to odskúšané funguje na 100%

Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku

Upraveno uživatelem saslik
Odesláno

Ja neviem ,ale mám pocit ,že v tej priesvitnej hadičke ,je vzduchová bublina normálny jav.Problém by nastal ak by sa tam tie bublinky viditelne tvorili .Čo sa týka čerpadla ,tak je tam regulátor tlaku paliva ,ktorý by v prípade skratu asi mohol odstaviť to palivo ,mno jeho nefunkčnosť by diagnostika musela vypísať

Odesláno

Vyskúšaj to, nič tým nepokazis. ..Ja som mal to isté od filtra do čerpadlá som nemohol dostať naftu stále som tam mal bublinu, spravil som to takto A potom na tlakoval balonik do tvrda trošku povolil na filtri skrutku (odvzdusnil ) A štartoval , na 5 te pre toceni chytil...

Odoslané z SM-N910F pomocou Tapatalku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...