Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já to psal hned na začátku linku, že čehůni si je budou krást navzájem, a proč? přesně jak píše Veverka, pro ten slastný pocit, jak vydrbali se sousedem, nebo umíte si představit partu jdoucí z hospody a najednou uvidí takovou značku?? :D

Odesláno (upraveno)

zrovna jsem v Milovicích potkal Tuarega V6 TDI měl tam FUN Y1000

Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

umim :P kdyz sem byl mladej blbej capek loupali sme znaky ze zahranicnich aut (v te dobe cokolic co nebyla Skodovka) - kamos jednou do skoly donesl znak snad z Acrose - melo to dobrejch 20cm v prumeru

A to máme jako jásat? Když už jsi blbej, tak to alespoň nepiš veřejně. Ne že bych z tvých příspěvků o tobě tady měl nějaké mínění, ale tímto jsi jen potvrdil, co jsem si myslel už delší dobu.

Odesláno (upraveno)

ups :mad:   seknul jsem se :D chtěl jsem reagovat na Veverku  hned to opravím   ;)  :papa

edit: opraveno děkuji za upozornění :super;):papa

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

to víš Tuareg V6 TDI tak chce ukázat,že na to má :cool::roker

Rozuměl bych něčemu relativně smysluplnýmu, ale hodně z těch zmiňovaných by zasloužili max. tak "KOKOTOVO" :D

Odesláno

No jelikož stál před kasínem Forbes, tak tam nejspíš šel rozfofrovat mergle,nebo tam byl na opravu,aby se hráčům nepařila prdel při hře a čelo při odchodu.

Odesláno

Když jsme jeli ze srazu tak jsem měl jednu dobu tmavý WW transportér 444 MATES asi 40 cm za tažným. Někde před zamberkem. Hroznej idiot..

Odesláno

Když jsme jeli ze srazu tak jsem měl jednu dobu tmavý WW transportér 444 MATES asi 40 cm za tažným. Někde před zamberkem. Hroznej idiot..

Nebyl to spíš VW transportér ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...