Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jůůů tak to tam zase oslavím narozky jako na Sejfech (mám 19/2)   :mrk   (to zas bude v alejích nablito :D )

Odesláno

Nemohu mluvit za Veveřáka ale v podstatě všechny tři mě známé cesty na Prosek jsou v zimě téměř na řetězy není-li protaženo (po Kbelské, z Vysočan, z Palmovky) :)

Odesláno

Nemohu mluvit za Veveřáka ale v podstatě všechny tři mě známé cesty na Prosek jsou v zimě téměř na řetězy není-li protaženo (po Kbelské, z Vysočan, z Palmovky) :)

Holešovičkama to jde skoro kdykoli

Odesláno (upraveno)

Myslel jsem "estakádu" od metra Vysočanská (nám. OSN) na Prosek, ta jde totiž z části po mostní konstrukci...

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Paráda, kousek odtamtud jezdím v zimě na "dovolenou" do jednoho z pohraničních bunkrů, které tam všude jsou . Znám to tam docela dobře, takže sníh by snad být měl, kupodivu k nadmořské výšce se tam drží vždy docela dlouho... :-) Rád bych dorazil a poznal taky nějaké klubáky :-) 

Odesláno

Tak jsem si udělal radost k narozeninám a poslal jsem kačky za sraz. ;-) Už se těšíme...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Taky se těšíme. Večer zpracuji a odešlu email s podrobnostmi. ;)

Jinak prosím přihlášené, kteří ještě nezaplatili, aby tak v dohledné době učinili. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...