Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

na Edge mi to jede taky

co si ten text prelozit co to vlastne pise ??

vaše připojení země není ten nakonfigurován, obraťte se na správce

nelezes nahodou na ty stranky pres proxy ??

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno

votre pays de connexion n'est pas celui configuré, veuillez contacter votre administrateur - dle google překladače vaše připojení země není ten nakonfigurován, obraťte se na správce. A teď Un problème technique est survenu. Veuillez vous reconnecter ultérieurement - Došlo k technickému problému. Prosím přihlašte se znovu později.

Dělalo mi to i v pátek v práci, kde je jiný poskytovatel připojení než mám doma. Tím to tedy nebude :(

Chtěl bych se podívat na vnitřní osvětlení mé 407 jaký žárovky podle patic a mám smůlu. 

Odesláno

A to všechny? mám SW. Dle google zatím najdu jen celé světlo a v manuálu nic :( Jinak vnitřní tam jsou tři žárovky a a dvě postranní + vzadu kufr a světlo v zrcátku clony

Odesláno

A nemáš zapnutej nějakej filtr nebo něco podobnýho (adblock apod.) na tuhle stránku? :myslim

Je divný, že nám všem to jde a Ty se s tím pereš. :myslim

Odesláno (upraveno)

Tohle ukazuje na problém v PC, konkrétně ve vyhledávači (IE, G, FF. atd.) Vymaž komplet historii. Je možné se uložila nějaká chyba a vyhledávač se stále obrací již uložený odkaz. Měl jsem podobný problém v přístupu do internetového bankovnictví. 

Upraveno uživatelem FrantaCV

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...