stranom Odesláno 20. listopad 2015 Odesláno 20. listopad 2015 (upraveno) Na aute mi vypisuje Oil level correct. zacalo mi to vypisovat asi po dvoch tyzdnoch ako som vymnil olej v servise....mozno to vypisuje od zaciatku, ale som si to dovtedy nevsimal...Je to nejaka chyba oleja? mam 1.6 HDi, 508. Upraveno 20. listopad 2015 uživatelem stranom Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. listopad 2015 Odesláno 20. listopad 2015 Oil level corect je v překladu Hladina oleje v normálu, takže by to měla být jen konntrola oleje po zapnutí klíčku. Citovat
MJSytic Odesláno 20. listopad 2015 Odesláno 20. listopad 2015 V manuálu k tomu píšou co? Hmm? Že by byla "Hladina oleje korektní" Citovat
MJSytic Odesláno 20. listopad 2015 Odesláno 20. listopad 2015 Tak každý to znát nemusí Ale kdyby si každý ten manuál k autu nebyl líný projít, tak si ušetří stresy "co to je" Zvlášť u 508 - ta umí hulákat a blikat, jak atrakce na Matějský Citovat
stranom Odesláno 20. listopad 2015 Autor Odesláno 20. listopad 2015 (upraveno) Chlapi diky....mam auto tri mesiace a toto som si nevsimol, ze by doteraz oznamovalo, ale az po vymene oleja.....teraz si uvedomujem, ze to vlastne preto nehlasilo, lebo mi tam vypisovalo servisny interval na vymenu oleja, ze sa blizi. Takze je to ok....este raz diky, za uvedenie do obrazu. Upraveno 20. listopad 2015 uživatelem stranom veldik ohodnotil 1 Citovat
veldik Odesláno 20. listopad 2015 Odesláno 20. listopad 2015 Otázka za 100 bodov. Palec hore! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.