Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mobilní telefon a magnetický držák do auta

Recommended Posts

Odesláno

Pořád řeším nějakej dobrej držák do auta, v Číně jich je milion druhů, ale nevyhovuje mě žádnej, na přesný typ mobilu mít nemůžu když mám na mobilu ochranou šprcku, jinak jsou vesměs takový ty univerzální, tam mě ale vadí že mobil se blbě vyndává jednou rukou, třeba u toho "klešťového" držáku, a už nějakou dobu se dívám po tom magnetickým, kdyby někdo nevěděl tak sem můžu dát potom odkaz jakej, ale tak nějak nevím co by magnet mohl udělat mobilu, třeba paměťové kartě a podobně.

Nebo je to bezpečný?

Odesláno

už ani ne...... na té silikonové šprcce nechce nic pořádně držet.....ani oboustranka ani nějaké lepidlo....vždy mi po nějaké době zůstala pecka v magentu tak sem se nasral

Odesláno

Skoro švára už řádku let používá jeden trik na zádech founu má přilepenou pětikorunu a na palubce v náklaďáku nebo v osobáku má přilepený magnet. A nikdy si nestěžoval že by něco nefungovalo. Já mám takovej ten univerzální je fakt že foun do něj dávám jen když jedu někam dál, pokud se motám kolem komína tak mám telefon v kapse. Je fakt že mám v autě namontovanou HF Parrot. Takže foun můžu ovládat přes HF.

Odesláno

Je jich spousta:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xmagnetic+holder.TRS0&_nkw=magnetic+holder&_sacat=0

Osobně mám tetrax, takový maličký do mřížky. Většinou ho nosím v peněžence a podle toho do jakého auta sednu jen našroubuji, nasadím mobil a hotovo.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=tetrax+air&_sop=15&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xtetrax+vent.TRS0&_nkw=tetrax+vent&_sacat=0

Jak moc drží na olačce/silikonu apod nevím. Mám ho přímo na mobilu. Do ochranného krytu přece jde udělat dírka, velikostí na kovový plíšek a nalepit plíšek na telefon.

Rušení jsem zpozoroval na kompasu, jinak mobil funguje normálně ;).

Odesláno

Co jsem se díval tak se právě dává kus "plechu" pod tu šprcku, a dnes jsem si vzal silný magnet z práce, velikost cca jako koruna, ale opravdu silnej, samotnej nejde dát dolů, musí na něm být něco přidělany, a to by právě bylo fajn na ten mobil, pevně by držel a přitom by šel vzít fajn jednou rukou.

Přemo, a mobil byl v pohodě? Nedělalo to neplechu?

Odesláno

Mám uni z číny za 3 dollary a používám jej jak na navi, tak na 2 telefony a nemohu si jej vynachválit, nezabírá žádné zbytečné místo ;) Pokud chceš vědět jakej, písni mi do soukromky, pohledám odkaz ;) 

Odesláno

Právě jsem se díval v Číně, je jich tam mraky, já bych chtěl do mřížky větráku, u Parťáku je to víceméně jedinný místo kde se mě to líbí.

Máš SZ ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...