Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny, hledal jsem u nás v ČR nějaké žárovky H8 do mlhovek, které by měli žlutou barvu, jelikož jsou nejvhodnější pro svícení v mlze a deštivém počasí, bohužel u nás nic k sehnání není, našel jsem na foru viz odkaz jedno řešení, kde sehnat požadované žárovky, konkrétně Nokya Hyper Yellow H8 Headlight Fog Light Bulb 2500K, budu je objednávat z e-baye, pokud by měl někdo zájem, tak mohu přiobjednat, nechce se mi platit samotnýmu takovej balík za poštovný.

http://forum.skodahome.cz/topic/33209-jedovat%C4%9B-%C5%BElut%C3%A9-%C5%BE%C3%A1rovky-h8-do-mlhy/

Odesláno

na tom foru probírali i věci ohledně homologace v EU, výsledek je takový, že homologaci na sobě nemá, je na každém zdali si koupí či ne, ale vzhledem k tomu, že je to pouze do mlhovek, které zapnu sem tam, tak osobně do toho jdu

Odesláno

Ano, světla do mlhy mohou být žluté barvy. Ale ten způsob, jak toho dosáhnout, když to tak nevyjelo z linky, není vždy legální. Valná většina žárovek homologaci mít nebude a o žluté folii nalepené na mlhovce ani nemluvě. 

Rozumný policista a technik na STK to nechá projít a nebude zkoumat, zda to má homologaci. U žárovek už vidím policistu, jak chce vyndat žárovku, aby se podíval na tu homologaci. :D

Odesláno

Mám je na autě už hodně dlouho, takže za mě doporučuji. V mlze supr a výdrž bez problému...

Odesláno z mobilního telefonu pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Škoda, že ses neozval dřív :) objednával jsem se minulý týden. Prý jsou ty Nokya nejlepší, tak jsem zvědavý, až přijdou ;) homologace pro evropu na nich nebude, když jde o produkt určený pro US trh, ale jak psal Milan.. vidím poldu, který bude chtít ty žárovky vidět :D

Upraveno uživatelem LovisML308
Odesláno

Nokya Hyper Yellow H8 Headlight Fog Light Bulb 2500K, budu je objednávat z e-baye, pokud by měl někdo zájem, tak mohu přiobjednat, nechce se mi platit samotnýmu takovej balík za poštovný.

Ahoj, jaká je cena? Vzal bych dva kousky (ještě je třeba připočíst poštovný do Strakonic)

Odesláno

Zdravím, 20 doláčů žárovky 8 doláčů doprava, pošta do Strakonic počítám do 100Kč.

OK jdu do toho.Na SZ se domluvíme blíže (adresa, účet - doufám, že stačí v Kč) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...