lionit Odesláno 15. listopad 2015 Odesláno 15. listopad 2015 Zdravím všechny, hledal jsem u nás v ČR nějaké žárovky H8 do mlhovek, které by měli žlutou barvu, jelikož jsou nejvhodnější pro svícení v mlze a deštivém počasí, bohužel u nás nic k sehnání není, našel jsem na foru viz odkaz jedno řešení, kde sehnat požadované žárovky, konkrétně Nokya Hyper Yellow H8 Headlight Fog Light Bulb 2500K, budu je objednávat z e-baye, pokud by měl někdo zájem, tak mohu přiobjednat, nechce se mi platit samotnýmu takovej balík za poštovný. http://forum.skodahome.cz/topic/33209-jedovat%C4%9B-%C5%BElut%C3%A9-%C5%BE%C3%A1rovky-h8-do-mlhy/ Citovat
ozzy56 Odesláno 15. listopad 2015 Odesláno 15. listopad 2015 je vůbec možné u nás používat žluté zabarvení mlhovek u novějších aut? sorry za dotaz Citovat
lionit Odesláno 15. listopad 2015 Autor Odesláno 15. listopad 2015 na tom foru probírali i věci ohledně homologace v EU, výsledek je takový, že homologaci na sobě nemá, je na každém zdali si koupí či ne, ale vzhledem k tomu, že je to pouze do mlhovek, které zapnu sem tam, tak osobně do toho jdu Citovat
MilanF1 Odesláno 16. listopad 2015 Odesláno 16. listopad 2015 Ano, světla do mlhy mohou být žluté barvy. Ale ten způsob, jak toho dosáhnout, když to tak nevyjelo z linky, není vždy legální. Valná většina žárovek homologaci mít nebude a o žluté folii nalepené na mlhovce ani nemluvě. Rozumný policista a technik na STK to nechá projít a nebude zkoumat, zda to má homologaci. U žárovek už vidím policistu, jak chce vyndat žárovku, aby se podíval na tu homologaci. Citovat
Schreek Odesláno 16. listopad 2015 Odesláno 16. listopad 2015 Mám je na autě už hodně dlouho, takže za mě doporučuji. V mlze supr a výdrž bez problému... Odesláno z mobilního telefonu pomocí Tapatalk Citovat
LovisML308 Odesláno 16. listopad 2015 Odesláno 16. listopad 2015 (upraveno) Škoda, že ses neozval dřív objednával jsem se minulý týden. Prý jsou ty Nokya nejlepší, tak jsem zvědavý, až přijdou homologace pro evropu na nich nebude, když jde o produkt určený pro US trh, ale jak psal Milan.. vidím poldu, který bude chtít ty žárovky vidět Upraveno 16. listopad 2015 uživatelem LovisML308 Citovat
OK406 Odesláno 16. listopad 2015 Odesláno 16. listopad 2015 (upraveno) Můžeš prosím tě napsat, na kolik Ti vyšli? Uvažuji o nich do 106 a 406. Děkuji Upraveno 16. listopad 2015 uživatelem OK406 Citovat
RichVa Odesláno 16. listopad 2015 Odesláno 16. listopad 2015 Nokya Hyper Yellow H8 Headlight Fog Light Bulb 2500K, budu je objednávat z e-baye, pokud by měl někdo zájem, tak mohu přiobjednat, nechce se mi platit samotnýmu takovej balík za poštovný. Ahoj, jaká je cena? Vzal bych dva kousky (ještě je třeba připočíst poštovný do Strakonic) Citovat
lionit Odesláno 16. listopad 2015 Autor Odesláno 16. listopad 2015 Zdravím, 20 doláčů žárovky 8 doláčů doprava, pošta do Strakonic počítám do 100Kč. Citovat
RichVa Odesláno 16. listopad 2015 Odesláno 16. listopad 2015 Zdravím, 20 doláčů žárovky 8 doláčů doprava, pošta do Strakonic počítám do 100Kč. OK jdu do toho.Na SZ se domluvíme blíže (adresa, účet - doufám, že stačí v Kč) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.