Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Byl jsem v servisu minulý týden, nikdo mi nic neříkal, ani, že by byla nějaká svolávačka.

maxipes123 má r.v. 2013 a Ty 2012.

Tím chci říct, že ty můžeš být OK on nikoliv ;)

Může to být pouze na pár VINek :) 

Upraveno uživatelem Dodo1976
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Mám pravidelnou prohlídku na konci února, tak přemýšlím, že svolávačku vyřeším s prohlídkou, ať tam nejezdím zbytečně 2x.

Stále nemáte někdo konkrétní informaci o co se jedná? A jestli to není nějak urgent?

Odesláno

Já jsem na tom byl minuli týden. Otázka cca necelé hodky. Chtěl jsem to taky spláchnout v Lednu se servisem, ale říkali, že by se to mělo udělal udělat co nejdříve. Na druhou stranu, auto je rok a půl státy a žádný problém. Tak si myslím, že by to taky vydrželo o ten měsíc (u tebe o dva) déle

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Poslal jsem dotaz do Peugeotu, jestli to pocka do pravidelneho servisu, a odpovedeli me toto:

Domnívám se, že bych na Vašem místě realizaci svol. akce neodkládal. Neboť tato se týká ohřívače paliva integrovaného ve víku naftového filtru, který může být vadný.Lokální přehřátí na konektoru elektrického napájení ohřívače by mohlo v tomto místě roztavit víko a zapříčinit pronikání vzduchu do palivového okruhu.

Tato situace by mohla způsobit obtíže se startováním motoru, zhasínání motoru při volnoběžných otáčkách, rozsvícení kontrolky na sdruženém přístroji, anebo v některých případech i únik paliva. 

Operace spočívá ve výměně víka naftového filtru, kontrole konektoru elektrického napájení ohřívače a v případě potřeby v jeho výměně.

Upraveno uživatelem maraaa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...