Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jelikož tenhle měsic jedu do Rakouska a mám jinej telefon (M4 aqua) tak se chci zeptat jakou byste doporučily stahnout navigaci do telefonu..po Čechách používám Navigator tak jestli ho mám nechat i za hranice nebo radši jinou :D

Odesláno

jo to pravě mužu ale nevím jak to s ní je v zahraniči jestli si ze mě nebude dělat srandu tak jestli ma někdo odzkoušenou kdyžtak jinou :)

Odesláno

Doporučuji si zkontrolovat navrženou trasu. Když jsem ho před lety použil z Mnichova do Liberce tak místo na Plzeň se mě snažil vést jinudy.

Odesláno

Ja právě dřív používal sygic ale ten mě jednou táhl o 50 km delší trasou a to měla být trasa 150km tak se ho vcelku už bojím.

Odesláno

Jel jsem se sygic do Vídně úplně bez problémů. Používal jsem ji i na Rhodosu, taky úplně v pohodě. Pustil jsem si ji v taxíku mezi Milánem a Bergamem v Itálie a taky bez problému... (jedinej problém, kterej eviduji, je že zatím poslední verze mapy pro ČR, kterou mám staženou, v Praze v porovnání s předchozí verzí mapy UŽ NEZNÁ tunel Blanka)

Odesláno

já jel letos skrz rakousko s Be on Road. Linz, Salcburk, Villach. Nespletla se, ani při sjezdech, ale v podstatě to je stejně pořád dálnice a to moc nevypovídá. Akorát za českejma hranicema bylo několik objížděk, protože se tam staví dálniční napojení, ale dycky se rychle chytla a vedla správně. Měl jsem dřív ještě tu starší verzi a já blázen ji updatoval a zmizela mi navigace v pruzích, ale i tak jsem byl spokojenej.

Odesláno

jo, ty se hoděj, ale nejsou v neplacený verzi. Dřív byly, škoda.

Upozorňování na radary je dobré, přes rakousko jsem krapet pospíchal a hodilo se to :mad:  Dokonce se mě chvilku držel nějakej borec, v jedný chvíli se asi divil, že najednou brzdím a předjel mě vcelku svižně a najednou ~blik~ :D

Odesláno

no, nejsou, ale v rakousku je dobrý značení, takže bych se toho nebál. Mě jinak ta navigace vyhovuje. Měl jsem předtím map faktor, ale ten mi nějak nesed, ale dle vkusu každého soudruha, že. Je toho dost naštěstí :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...