brixtr Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 jelikož tenhle měsic jedu do Rakouska a mám jinej telefon (M4 aqua) tak se chci zeptat jakou byste doporučily stahnout navigaci do telefonu..po Čechách používám Navigator tak jestli ho mám nechat i za hranice nebo radši jinou Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 nechas jen doinstalujes rakouske podklady ne ? Citovat
brixtr Odesláno 7. listopad 2015 Autor Odesláno 7. listopad 2015 jo to pravě mužu ale nevím jak to s ní je v zahraniči jestli si ze mě nebude dělat srandu tak jestli ma někdo odzkoušenou kdyžtak jinou Citovat
punkac Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 navigátor nás navigoval přes Dolní Dvořiště do Wels a nespletlo se to, ale je to jen kousek ;-) Citovat
MotoMoto Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 Doporučuji si zkontrolovat navrženou trasu. Když jsem ho před lety použil z Mnichova do Liberce tak místo na Plzeň se mě snažil vést jinudy. Citovat
brixtr Odesláno 7. listopad 2015 Autor Odesláno 7. listopad 2015 Ja právě dřív používal sygic ale ten mě jednou táhl o 50 km delší trasou a to měla být trasa 150km tak se ho vcelku už bojím. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 asi ta trasa byla rychlejsija sygic pouzivam a nestezuju si Citovat
brixtr Odesláno 7. listopad 2015 Autor Odesláno 7. listopad 2015 a maš s ním zkušenosti v zahraničí? Citovat
Almanil Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 Používal jsem Sygic v Itálii a bez problémů, měl jsem ho zapnutý i v Rakousku, ale tam se jelo jen po dálnici, tak to není moc vypovídající. Citovat
oddie Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 Navigator od Map factor používám všude, kde nemám mobilní data pro Waze. Citovat
Veverka Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 Jel jsem se sygic do Vídně úplně bez problémů. Používal jsem ji i na Rhodosu, taky úplně v pohodě. Pustil jsem si ji v taxíku mezi Milánem a Bergamem v Itálie a taky bez problému... (jedinej problém, kterej eviduji, je že zatím poslední verze mapy pro ČR, kterou mám staženou, v Praze v porovnání s předchozí verzí mapy UŽ NEZNÁ tunel Blanka) Citovat
brixtr Odesláno 7. listopad 2015 Autor Odesláno 7. listopad 2015 no tak to ja se praze vyhnu sem si ho stahl tak sem zvědavej Citovat
morepower Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 já jel letos skrz rakousko s Be on Road. Linz, Salcburk, Villach. Nespletla se, ani při sjezdech, ale v podstatě to je stejně pořád dálnice a to moc nevypovídá. Akorát za českejma hranicema bylo několik objížděk, protože se tam staví dálniční napojení, ale dycky se rychle chytla a vedla správně. Měl jsem dřív ještě tu starší verzi a já blázen ji updatoval a zmizela mi navigace v pruzích, ale i tak jsem byl spokojenej. Citovat
brixtr Odesláno 7. listopad 2015 Autor Odesláno 7. listopad 2015 ja nepotřebuju ani tak upozornovaní na radary ale ty pruhy vcelku bych bral no Citovat
morepower Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 jo, ty se hoděj, ale nejsou v neplacený verzi. Dřív byly, škoda. Upozorňování na radary je dobré, přes rakousko jsem krapet pospíchal a hodilo se to Dokonce se mě chvilku držel nějakej borec, v jedný chvíli se asi divil, že najednou brzdím a předjel mě vcelku svižně a najednou ~blik~ Citovat
brixtr Odesláno 7. listopad 2015 Autor Odesláno 7. listopad 2015 chudák nejsou? a sakra no to nějak pořeším ae pravě ty jsou pro mě vcelku duležity když nevím kudy kam Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 navi do pruhu - HUD - DashCamjen posledni dobou hlavne na praze 1 dost kravi kdyz nema data (asi ty vysoky baraky okolo staromaku)mam haknutou verzi ale proc platit kdyz na netu jde najit cokoliv ze :-P Péťa a punkac ohodnotil 2 Citovat
morepower Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 no, nejsou, ale v rakousku je dobrý značení, takže bych se toho nebál. Mě jinak ta navigace vyhovuje. Měl jsem předtím map faktor, ale ten mi nějak nesed, ale dle vkusu každého soudruha, že. Je toho dost naštěstí Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 nejlepsi je jezdit podle mapy ktera je 15 a vice let stara - jako ze sem to jednou z prdele skusil Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.