brixtr Odesláno 6. listopad 2015 Odesláno 6. listopad 2015 (upraveno) Čauves všichni.. 21.11 chcem jet na přehlídku čertů do rakouska do Salcburku Autem tam pojedu poprvý tak se chci zeptat zda s tím máte nějaky zkušenosti na co jsou Rakouští policajti na autě háklivý popř jak to je v tomhle městě s parkováním a nějaky tipy kde se cournout budem tam vcelku brzo Upraveno 6. listopad 2015 uživatelem brixtr Citovat
ozzy56 Odesláno 6. listopad 2015 Odesláno 6. listopad 2015 myslím, že se tak projdeš po městě, Mozartův dům, pak na hrad nad městem a asi finito, parkuj podle značek--navedou tě na parking, na dálnici nijak nedivoč a budeš mít od cajtů pokoj Citovat
brixtr Odesláno 6. listopad 2015 Autor Odesláno 6. listopad 2015 jo to mě přivádí na další otazku...na hranicich koupim známku to už sem koukal kolik stojí ae jak se to pohybuje s parkovným? Citovat
ozzy56 Odesláno 6. listopad 2015 Odesláno 6. listopad 2015 cenu parkovného si nepamatuju, ale drž se odbočky z dálnice na centrum a ta tě dovede na parkoviště, bylo hned u řeky a přes most pěšky do centra Citovat
brixtr Odesláno 6. listopad 2015 Autor Odesláno 6. listopad 2015 no až vymyslím kterou navigaci si stahnout do mobilu tak stejně převažně pojedu podle ní ae díky za radu Citovat
Vena garážmistr Odesláno 6. listopad 2015 Odesláno 6. listopad 2015 Pokud máš kameru na okně tak ji na čáře shoď dolů jsou na to háklivý, měl by jsi mít výstražné vesty podle počtu sedadel a hlavně vestu(y) mít v kabině po ruce. Nejsem si jistý jestli tolerují jinou barvu vesty než oranžovou. Citovat
Veverka Odesláno 6. listopad 2015 Odesláno 6. listopad 2015 Jo kamera je tam nezákonná, vesta oranžová Citovat
brixtr Odesláno 7. listopad 2015 Autor Odesláno 7. listopad 2015 ještě že mam nadražackou vestu v oranžový no s tou kamerou sem vcelku zaskočenej sem si ji pravě chtěl pujčit na cestu do Rakouska.tak od toho upustím radši Citovat
Laďa Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Jo kamera je tam nezákonná, vesta oranžová Nebo žlutá. Citovat
brixtr Odesláno 9. listopad 2015 Autor Odesláno 9. listopad 2015 Takže žlutá taky jo.no něco sem četl že nesmí být zelená.jen takový dotaz..jsou hodně proti parkovacím žárovkam bez homologace? Mám tam normální čirý ale bez homologace tak jestli je měnit nebo ne..naším policistům nevadí Citovat
OK406 Odesláno 9. listopad 2015 Odesláno 9. listopad 2015 Barva vesty se nesmií splést s vestou policie (barevně). Proto raději oranžovou barvu. Citovat
Veverka Odesláno 9. listopad 2015 Odesláno 9. listopad 2015 Žárovky, pokud svítěj normálně (ne divně) a pokud nemáš auto přeplácaný vším nemožným jako vánoční stromeček v nákupním centru, bych neřešil. A samozřejmě úpravy na technickém stavu - výfuk/FAP, kola, to je potenciální policejní lákadlo a v Rakousku prý docela problém... Citovat
brixtr Odesláno 9. listopad 2015 Autor Odesláno 9. listopad 2015 Z toho jsem naštěstí už vyrostl z nějakých uprav... no odsunuly to takže jedem až v prosinci ale ty žarovky mě zajímaly pravě docela dost Citovat
vasekwalenta Odesláno 9. listopad 2015 Odesláno 9. listopad 2015 Zdravim take se chystam do Rakous a zajimaji me ty upravy.....nemam respektive zadne jen fap off.....je to velky problem a ja to zjistuji zda ho mam ci ne?nikdy jsem tam nejel a nemel jsem s tim za 4 roky co ho mam zadny problem....diky Citovat
Veverka Odesláno 9. listopad 2015 Odesláno 9. listopad 2015 Pokud vím (z doslechu/netu), zejm. v Německu jsou na to háklivý, dokonce mají mobilní STK/emise a pokud pojmou podezření, jsou snad i schopný to zjistit na místě. Auto pak můžou považovat za technicky nezpůsobilé a odstavit. V Rakousku to nebude nepodobný Citovat
vasekwalenta Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 hm tak to jsem zvedav protoze v lete se chystam do chorvatska..... Citovat
Pacho69 Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 Já bych s FAP/EGR off přes hranici vůbec nejel. Rozhodně ne do civilizace. Úplně klidně se ti může stát, že nedojedeš - ostaví tě. Případná nehoda s vozidlem, které podle zákona nemá na silnici co dělat se taky může škaredě prodražit... Citovat
vasekwalenta Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 to ano ale myslim si ze nas tu jezdi vic nez jen ja a jezdi i za hranice,nemylim se? Citovat
Veverka Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 To asi ano, ale jejich problém není tvůj problém... Každý svého štěstí destrůjce Citovat
vasekwalenta Odesláno 10. listopad 2015 Odesláno 10. listopad 2015 jo to mas pravdu...tak uvidime...zatim diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.