Charlie 1 Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 Ahoj chtěl bych se zeptat včera jsem likvidoval rajčata a byla ještě obalená rajčaty,ty jsou bohužel ,zelená... na internetu je spousta rad jak je nechat dozrát...a chci se zeptat.. ma je cenu nechávat dozrát? popřipadě jaký postup se vám osvědčil? díky Citovat
kovy_s Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 já jsem je kdysi dal do nízké krabice navršek skříně a ona postupně dozrála, ale nebyly tak dobrý jako když si ho uškubneš čerstvý červený... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 Radši naložit jako malý vokurky... takze deko a zalejt jo?? a pak se to hodi k cemu ?? Citovat
mirra 66 Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 zdravím,už roky je dávám do 4 litrové zavarovacky a na parapet k oknu postupně dozrávají a někdy jsou i do prosince. Citovat
oddie Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 Info dodám, asi zejtra, teĎka jsme venku Citovat
honzanaj Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 Taky nám kdysi zbylo na podzim plno zelených rajčat a pani přišla s receptem na čatní (nebo "chutney", chcete-li) a byla to taková lahoda, třeba k masu, že teď pravidelně už několik let část úrody končí ve skleničkách takhle. Citovat
Guest Pety Odesláno 11. říjen 2015 Odesláno 11. říjen 2015 (upraveno) Do hrnce, k nim jedno zralé (nebo zralé jablko), zakrýt a nechat dojít. Upraveno 11. říjen 2015 uživatelem Pety Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.