Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jelikoz mam roupy a dlouho sem si neudelal radost tak premyslim docela hodne o tom ze si poridim RC model. Vybral sem si bugynu v meritku 1:6. Ale ted resim dilema spalovak nebo na aleketriku. Kdyz na elektriku bude to meritko 1:8. Je tu nejaky rc maniak kdo by poradil :)

Odesláno

Jeden můj osobní postřeh. Švára měl kdysi taky roupy a nějaké ušetřené eura tak si pořídil taky RC buginu asi 30 cm délka jezdilo to hezky dalo se s tím i dost vyblbnout ale problém byl ten hluk který  spalovací motor vydával. Jezdíval s tím tady v ulici ale pokaždé to bylo tak na půl hodiny hodinu nejdéle protože pak přilítnul někdo ze vsi jestli už by s tím nechtěl dát pokoj je fakt že to dokázalo rozdráždit psi v širokém okolí takže čoklové řvaly i na druhém konci vsi. Elektrický motorek na tom bude asi o dost lépe v tomto smyslu samozřejmě že tam délku ježdění limituje kapacita aku. Ale zase se s tím dá jezdit všude a nemusíš se tolik omezovat kvůli hluku. A zase pokud by jsi koupil spalovací motor a měl jsi s tím jezdit někam ven za město nebo dokonce na speciální trať tak to asi za nějakou dobu omrzí.

Odesláno

Druhá věc je, že jestli to nemáš jako koníček tak ti na blbnutí stačí i nějaká vyloženě hračka za pár korun a nemusíš hned utrácet prachy za "profi" model. Mám takovou formuli na baterky (myslím že to je 1:10), jede to na 27 MHz a na vyblbutí to stačí. 

Odesláno

Jestli si koupíš benzíňáčka, tak na něj dej kameru. Budeš mít pak krásný záběr jak to někdo vší silou rozkopne :)

Odesláno

Mám tyto

plus mladej má ještě Savage 3,5 a ubezpečuju tě že to mikdo nerozkopne bo kdyby se o to pokusil tak to auto mu tu nohu urve. Ty auta lítaj kolem 80 km a ten Savage má možná i pět kilo tak to je jak dělová koule

Odesláno (upraveno)

Předpokládám, že hovoříš o Reely, 1:6 Carbon fighter na benál a 1:8 CFko na elektriku  Já zvolil ten benzín. Kdybys potřeboval rady a postřehy, tak jsem tu :)

Ještě jsem koukal, že chceš jezdit na sídlišti, tak to jsi určitě do elektriky, ten benzín na natural95 dělá strašně krásnej bordel, s tim se nedá jezdit ani na zahradě mezi barákama, musim jezdit na dráhu nebo na pole

Upraveno uživatelem kveton
Odesláno

2kveton: Tak sem ti asi pred 5 minutama odeslal email :D. Je to presne o carbon reely takze urco se necham rad poucit pripadne pokud bys mel cas rad bych se na model podival zive pokud by bylo mozny :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...