Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejlepsi sousedy dela trimetrova zed :) me se treba hodne libi ty stary staveni s uzavrenym dvorem, co je komu do toho, kdy stavam, jestli chodim nahatej do bazenu a jestli jsem doma nebo nejsem. Kamaradi a sousedi maj na me telefon kdyz neco potrebujou a pro ostatni "nejsem doma". Jinak jsem hodne spolecenskej clovek, ale jakmile mi zajedou vrata, tak chci mit klid :)

Odesláno

Ajdamek, tak to mě mluvíš přímo z duše. A mimochodem já se koupu v bazéně nahej, a je to moc prima, proto chci taky ten plot že až koupíme větší bazén který se nevejde na dvůr tak ať se nekoupu doma jako trapák v plavkách :-D

Odesláno

Já třebas zastáncem těchto plotu nejsem. Mam rad sousedske vztahy i pokecani posezení u jedněch i druhých. Ale asi to bude i tim, že se cela naše ulice stavěla náraz a tim se i semknula. Izolovat se to ani náhodou. To mužů byt v paneláku.

Odesláno

Jenže v paneláku bys nemohl jít na dvůr, do garáže a na zahradu, to je ten důvod proč mám barák, není nad pohodu v létě u bazénu a kávičkou na dvoře ;-)

Odesláno

Ajdamek, tak to mě mluvíš přímo z duše. A mimochodem já se koupu v bazéně nahej, a je to moc prima, proto chci taky ten plot že až koupíme větší bazén který se nevejde na dvůr tak ať se nekoupu doma jako trapák v plavkách :-DA 

A to budeš pořizovat bazén olympijských rozměrů,či co :aut 

Třeba by tě bába spatřila a seklo by to s ní.V tom případě skleník vyřešen,synové by nejspíš nejevili zájem se rýpat v zemi.

Nebo by se z ní stala stará Kropáčková. 

Odesláno

Na dvůr se nám vejde max 3m průměr, já chci časem až budou děcka větší tak už nějakej normální, cca 4m průměr, to už na dvůr nedám.

Nehledě na to že časem bude i na dvoře garáž a pak už tam vůbec nebude moct být bazén, abych projel až do garáže.

Odesláno

Taky se připojím,poněvadž mám taky souseda,ktery neni normální ( z mého pohledu). Takže chápu vysoké ploty,kulometná hnizda,nášlapné miny a různá opatřeni,pro svůj klid.  :D Jakmile přijedu na chatu,tak začne něco dělat venku a nebo čumi z okna. Sebemenší činnost na mém vlastním pozemku ihned hlásí na stavební čí obecní uřad. Vadí mu všechno,že sekám trávu,že nesekám travu,opekáni buřtu...atd.  Okamžitě,jak mě uvidi,žene k plotu a začne ty svoje nesmyslný hovadiny žvanit a já a zbytek rodiny jenom žasne,jak se takovy debilové mužou narodit :myslim   No a to mám pozemek cca1800m2. a všechno postaveno (chata,udirna,pergola,garaž...) co nejdále od společných hranic... Jak se řiká: tchyni a souseda si nevybereš :) 

Odesláno

Pokud Tě soused takto verbálně obtěžuje, tak jej dal taky na úřad a to z důvodů dobrých mravů, kdy, jak uvádíš ,,Okamžitě,jak mě uvidi,žene k plotu a začne ty svoje nesmyslný hovadiny žvanit". 

Zřejmě se soused nudí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...