Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Do vyvoje skody v cesane jezdim cca 1 za 3 mesice, vzdy u mne resili na brane mobil, ze mam dva je moje vec :), ale nefotil sem. Superba i roomstra jsem tam parkrat videl pod ruzne prilepenyma dekama a vzdy u tech aut stali 3-4 manici.

Odesláno

On není zaměstnanec,ale je v rodinné firmě,která jim tam ty technologie dodává,takže aby kvůli nějakým fotkám skončila spolupráce za těžké prachy by byla blbost.

Vím ,říkal jsi mi to,že tam jezdíš.

Odesláno

Já moc nerozumim tomu, že s tim dělaj takový tajnosti. Podle mě to moc lidí stejně nezajímá, maximálně kouknou na seznamu nebo blesku a řeknou hmm dobrý, nebo hmm děsný a za druhý, žádný krasavci ta dnešní auta stejně nejsou všechno to vypadá jak asiat po útoku divokejch včel. Včetně škodovky a podobnejch nesmyslů.

Odesláno

morepower: nedělá se to jenom kvůli lidem,ale i kvůli konkurenci ;)

jinak ve škodovce na lakovně jsem dělal jako externí firma,papír ohledně mobilu jsem podepisoval a to bylo všechno. . . nikdo nas nekontroloval,nezalepil foťák a normálně jsem tam poslouchal rádio. . . samosebou,že nikdo nic nefotil

odesláno z Samsung Galaxy Note 4

Odesláno (upraveno)

no to je mi jasný, ale co by s tim konkurence udělala? tak rychle by se nestihla připravit, aby třeba s nějakou vychytávkou vyběhla na trh dřív, když ji předtím okoukla jinde.

a jakmile je to venku a je to třeba dobrý, tak to stejně všichni okopírujou. Lidi nezajímá, kdo s tím přišel první...

Upraveno uživatelem morepower
Odesláno

Tohle vypadá jako kdyby to automobilka nafotila a pak ty fotky "zapomněla" někde v bistru na stole :D

Jinak ve Škodovce, v druháku po úniku fotek superba z lakovny jsme i na škole měli zákaz mobilů s foťákem, po konci ročníku jsme jako škola dostali vyjímku a to i přesto že jsme chodili na praxi po fabrice. A že občas by bylo i co fotit ;)

Odesláno

hele ja se dostal na SVK do centraly VW SVK (dost neprijemna situace) a resili jsme nejake upravy VZT a dostal jsem se az do mistnosti kde jednaji nejvetsi spicky teto firmy, kde byl na otocce vystaven novy touareg, vse bez nejake pecete, vse se svym telefonem a vse jsem si i mel moznost vyfotit nebo nahrat :D.... resp. ochranka asi dost mizerna :D

Odesláno (upraveno)

- ty lidi jsou dneska už tak uvědomělí, že ani ty prototypy nefotěj!

- pak to musí v rámci PR automobilka nějak zaonačit. Zavolá se novinářům, a ti natočí jakési auto na dálnici. A hned se o tom mluví.

- jak bude vypadat nový Turarentgen po 23. faceliftu? Rozeznáte Octávii 3.generace od 2. generace? Kolikátá je vůbec teď?  A v kolikátém faceliftu?? Hlavně, že má stále motor TDI (co už TDI dávno není :) )

Upraveno uživatelem vix

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...