Milan+ Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 http://www.novinky.cz/auto/379235-unikly-fotografie-noveho-konceptu-od-peugeotu.html Přítel od nší starší dcery,když se pohybuje po auto škoda,at v MB,Vrchlabí ,Kvasiny a jinde,tak musí mít zalepen od nich objektiv na foto a kameru na noťasech,nedej bože,kdyby bylo najito poškození nálepky. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 tohle zverejnila automobilka samataky sme meli v TPCA zakazany fotaky a na kamerach museli mit nalepky kdyz vyjizdel novy model P108kazde rano kontrolo - kazdej vecer kontrola Citovat
Milan+ Odesláno 1. září 2015 Autor Odesláno 1. září 2015 Jenže on se pohybuje v dílnách na který Ty se jako řadový zaměstnanec nemáš šanci dostat. Zajištují jim vše přes IT atd. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 (upraveno) tak aj uz fakt ne - ale na tyhle pracoviste sem taky mohl chodit osobni prohlidka - bez telefonu a pouze sluzebni NTB/telefon u ktereho byla kamera deaktivovana Upraveno 1. září 2015 uživatelem Havlicek.Lukas Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 vyvoj - nevyvoaj jak se to rekne - byly tam prototypy a testovalo se na nich skladani dilu v Tack-Time (urcenem predepsanem case) Citovat
Milan+ Odesláno 1. září 2015 Autor Odesláno 1. září 2015 Hm, tak to je ale krapet něco jiného. Citovat
Pe.Tr Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 Do vyvoje skody v cesane jezdim cca 1 za 3 mesice, vzdy u mne resili na brane mobil, ze mam dva je moje vec , ale nefotil sem. Superba i roomstra jsem tam parkrat videl pod ruzne prilepenyma dekama a vzdy u tech aut stali 3-4 manici. Citovat
Milan+ Odesláno 1. září 2015 Autor Odesláno 1. září 2015 On není zaměstnanec,ale je v rodinné firmě,která jim tam ty technologie dodává,takže aby kvůli nějakým fotkám skončila spolupráce za těžké prachy by byla blbost. Vím ,říkal jsi mi to,že tam jezdíš. Citovat
morepower Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 Já moc nerozumim tomu, že s tim dělaj takový tajnosti. Podle mě to moc lidí stejně nezajímá, maximálně kouknou na seznamu nebo blesku a řeknou hmm dobrý, nebo hmm děsný a za druhý, žádný krasavci ta dnešní auta stejně nejsou všechno to vypadá jak asiat po útoku divokejch včel. Včetně škodovky a podobnejch nesmyslů. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 morepower: nedělá se to jenom kvůli lidem,ale i kvůli konkurenci jinak ve škodovce na lakovně jsem dělal jako externí firma,papír ohledně mobilu jsem podepisoval a to bylo všechno. . . nikdo nas nekontroloval,nezalepil foťák a normálně jsem tam poslouchal rádio. . . samosebou,že nikdo nic nefotil odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Citovat
morepower Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 (upraveno) no to je mi jasný, ale co by s tim konkurence udělala? tak rychle by se nestihla připravit, aby třeba s nějakou vychytávkou vyběhla na trh dřív, když ji předtím okoukla jinde. a jakmile je to venku a je to třeba dobrý, tak to stejně všichni okopírujou. Lidi nezajímá, kdo s tím přišel první... Upraveno 2. září 2015 uživatelem morepower Citovat
gronholmm Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 Tohle vypadá jako kdyby to automobilka nafotila a pak ty fotky "zapomněla" někde v bistru na stole Jinak ve Škodovce, v druháku po úniku fotek superba z lakovny jsme i na škole měli zákaz mobilů s foťákem, po konci ročníku jsme jako škola dostali vyjímku a to i přesto že jsme chodili na praxi po fabrice. A že občas by bylo i co fotit Citovat
morepower Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 .... A že občas by bylo i co fotit holky na lajně, co Citovat
Guest Scratch Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 hele ja se dostal na SVK do centraly VW SVK (dost neprijemna situace) a resili jsme nejake upravy VZT a dostal jsem se az do mistnosti kde jednaji nejvetsi spicky teto firmy, kde byl na otocce vystaven novy touareg, vse bez nejake pecete, vse se svym telefonem a vse jsem si i mel moznost vyfotit nebo nahrat .... resp. ochranka asi dost mizerna Citovat
morepower Odesláno 4. září 2015 Odesláno 4. září 2015 ty vole, nový FauVé a ještě navíc tuareg, to nikoho nezajímá.... Citovat
vix Odesláno 5. září 2015 Odesláno 5. září 2015 (upraveno) - ty lidi jsou dneska už tak uvědomělí, že ani ty prototypy nefotěj! - pak to musí v rámci PR automobilka nějak zaonačit. Zavolá se novinářům, a ti natočí jakési auto na dálnici. A hned se o tom mluví. - jak bude vypadat nový Turarentgen po 23. faceliftu? Rozeznáte Octávii 3.generace od 2. generace? Kolikátá je vůbec teď? A v kolikátém faceliftu?? Hlavně, že má stále motor TDI (co už TDI dávno není ) Upraveno 5. září 2015 uživatelem vix Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.