Lada78 Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 Sahni na gumy jestli nejsou tvrdy. Prinejhorsim pouzij silikonovy olej. Guma zmekne, vlastne lehce ozije. Mozna toto je tvuj problem. Jinak u me je predek hlucnejsi jen kdyz zavira tchyne a je jedno jaky to je auto. Vzdycky mam strach, ze budu mit sklo v ocich. Citovat
mira206 Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 Dnes jsem si v garáži bouchal se dveřmi půl roku stare Octavie 3 jak praštěnej,ale nějakej rozdíl jsem nepoznal.Spiš mi trochu připadaly mé zadní dveře lepší než ty stejné na Octavii.Ale řešit zvuk dveří mi připadá,že lidi nemají asi fakt co na práci.Takové starosti mít.Toď můj názor.:-) Citovat
maxx3 Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 Omlouvám se. Vůbec jsem si nevšiml. Už je to veřejné. Citovat
Judes Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 (upraveno) Tak toto ti veru poriadne búcha, ešte som nevidel 407-mu s takýmto zvukom pri zatváraní dverí. Keď s dverami tresnem ani vtedy nevydajú taký zvuk . Upraveno 2. září 2015 uživatelem Judes Citovat
maxx3 Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 No a proto se ptám, jestli se to nějak vylepší novým těsněním. Jelikož auto se kupovalo už ojeté, tak vůbec netuším, jak to má znít, když je to ok. Děkuji předem za info. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 (upraveno) ... Upraveno 2. září 2015 uživatelem Lukaydo 407 Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 Deleji ti tak obě predni dveře buchot? Zadni maji normalni zvuk ne? Zkus posunout zamek dveři trochu nebo omrknout ty gumy a namazat glycerinem ,predni dvere sou velke a tezke tak to bude mit vic bouchaci zvuk Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. září 2015 Odesláno 2. září 2015 Zajimavy ... Me to teda tak spatny neprijde. Chteli by to porovnat asi nazivo. Natocil bych to svoje ale cert vi jaka by to byla kvalita... Citovat
maxx3 Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 Dělají to oboje přední úplně stejně. Zadní se mi zdají o trochu lepší, ale jak je výše napsáno, tak ty jsou trochu menší. Taky jsem si všiml, že při předjíždění nějakého auta jde celkem dost slyšet hluk zvenčí. Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 Uff Hluk jo ? 407 by měla být hodně dobře odizolovaná... Projel jsi ta těsnění vizuálně nebo pohmatem kolem dokoloa zda nejsou někde odchlíplé či případně zpuchřelé a děravé ? Citovat
maxx3 Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 No právě že nejsou. Ani ta vrchní na rámu ani ta kolem dveří nejsou nijak poškozené nebo ztvrdle. Auto má už sice 9 let, ale že by ty gumy tak málo vydržely? Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 Moje má také 9 let a je to v pohodě .... Tak fakt nevím. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 Dosadá dobre zámok do toho kovového účka na ráme dverí? Keď sú padnuté dvere - vydreté pánty mohlo by to do seba narážať a búchať. Citovat
trinity102 Odesláno 3. září 2015 Odesláno 3. září 2015 Mě to u 307 dělalo taky děsnej rámus a při jízdě to taky zvenku dveří rachotilo. Nakonec to dělaly ty boční lišty na dveřích. Nevím jak u 407, ale u 307 jsou z tvrdého plastu a zespoda mají pacičky nasunuté do otvorů ve dveřích. Několik paciček bylo ulomených a mělo to zvuk jak víko od popelnice. Podmáznul jsem to silikonem a je klid. Citovat
maxx3 Odesláno 6. říjen 2015 Odesláno 6. říjen 2015 Zkoušel jsem posunout zámek /protikus co je na karoserii, ale to bohužel nejde protože je tam přesné vymezení. Dveře se mi taky nezdaji být upadlé, všechny spáry sedí. Takže teď babo raď. Koupit nové těsnění a modlit se, že to bude ok nebo vytlumit dveře nějakým rounem, jak někdo výše psal. Citovat
John_Ice Odesláno 8. říjen 2015 Odesláno 8. říjen 2015 (upraveno) tak kdybych jsem se sem nekouknul tak bych nezjistil že gumy v prostředním sloupku...teda guma na zadních dveří ze předu vlastně tam pořádně nesedí a sedět už nebude (mezera mezi předními a zadními dveřmi) je to úplně vyžrané od spodu,takže tam obě (obou stran) držejí jen silou vůle...není tu někdo kdo ví kolik stojí, nebo mám si zavolat do peugeotu... Upraveno 8. říjen 2015 uživatelem John_Ice Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.