Jakub407 Odesláno 28. srpen 2015 Odesláno 28. srpen 2015 (upraveno) Zdravim všechny,chci se zeptat zda někdo nevíte kde sehnat těsnění okolo dveří na 407..Při dovreni dveří je slyšet hrozný zvuk a hlavně je těsnění skoro všude hodně omackane..V peugeotu chtějí za jednu přes 1000..nevíte kde ji sehnat levněji? Upraveno 28. srpen 2015 uživatelem Jakub407 Citovat
maxx3 Odesláno 30. srpen 2015 Odesláno 30. srpen 2015 Taky mi přijde, že ten zvuk zaviranych dveří je jako bych zaviral popelnici. Nechápu, jak auto za skoro 1 000 000 může mít, tak hrozný zvuk zavírání!!! Myslíte, že nové těsnění něco vyřeší? Já bych do toho šel. Ten zvuku mě opravdu vytáčí. Citovat
maxx3 Odesláno 30. srpen 2015 Odesláno 30. srpen 2015 Nové se už koupit nedá. Už sese nějaký rok nevyrábí, ale zajímalo by mne jestli někdo tady ho nové kupoval a jaké to dovirani, ten zvuk byl u nového vozu. Citovat
Laďa Odesláno 30. srpen 2015 Odesláno 30. srpen 2015 Že se nedá nové koupit vím. Psel jsem to protože tu házíš miliony za auto. Já mam auto staré 9 let a zvuk zavírání dveřu není ani trošku podobný zavíraní popelnice. Citovat
Guest StibTo Odesláno 31. srpen 2015 Odesláno 31. srpen 2015 Tak hod video .. Me taky zadny zvuk nedela teda. Citovat
baffy Odesláno 31. srpen 2015 Odesláno 31. srpen 2015 Vytlmil som dvere a zatvára sa to pekne ,ako na aute za milión Citovat
maxx3 Odesláno 31. srpen 2015 Odesláno 31. srpen 2015 Že se nedá nové koupit vím. Psel jsem to protože tu házíš miliony za auto. Já mam auto staré 9 let a zvuk zavírání dveřu není ani trošku podobný zavíraní Apopelnice.A kolik myslíš, že stálo nové v roce 2004 a výše? 900 000 nebylo nic neobvyklého. Takže, že ty jsi ho koupil za 50 000 neznamená, že to nebyl ve své době dost drahý auto!! Nahodim video, protože jste asi už tak zvyklí na to zavírání, že to prostě nevnímáte. Myslím, že i felda z téhož roku má lepší zvuku dovirani dveří. Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 31. srpen 2015 Odesláno 31. srpen 2015 zadni dveře maji lepší zvuk při zavřeni oproti přednim ty vic bouchnou nemaji takovy tlumeny zvuk i když se stim lehce bouchne,ale taky předni dveře jsou o dost větší a těžší,a gumy mám jak nove těma to asi nebude. Citovat
Laďa Odesláno 31. srpen 2015 Odesláno 31. srpen 2015 A kolik myslíš, že stálo nové v roce 2004 a výše? 900 000 nebylo nic neobvyklého. Takže, že ty jsi ho koupil za 50 000 neznamená, že to nebyl ve své době dost drahý auto!! Nahodim video, protože jste asi už tak zvyklí na to zavírání, že to prostě nevnímáte. Myslím, že i felda z téhož roku má lepší zvuku dovirani dveří. Auto jsem nekupoval za 50. Musíš ještě něco přidat. Kupoval jsem ho necelé 3 roky staré. Že stálo nový skoro milion neznamená, že tu cenu bude mít i po 10 letech a uvádět cenu nového u tak starého auta není to pravé. Citovat
maxx3 Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 Co tady furt pleteš cenu? Mě zajímá proč to má tak odbyte dovirani dveří,na auto v této třídě a jestli je to vlastnost tohoto modelu nebo to jde vyřešit novým těsněním. Citovat
Laďa Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 S cenou jsi začal ty. A jak vidíš, tak jsi asi sám komu to bouchá. Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 Presne tak, to, kolik stalo pred 10 lety fakt nehraje roli dnes .. Urcite to taky tehdy tak nebouchalo. Holt i takova vec jako panty a tesneni dveri podleha opotrebeni Citovat
maxx3 Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 S cenou jsi začal ty. A jak vidíš, tak jsi asi sám komu to bouchá.proč se tedy zapojujes do diskuze o něčem co ti nic neříká. O čem nemáš ani páru a poradit už vůbec nedokážeš? Neresis problém, ale jen se chystáš ješitně slovíček a odbocujes od tématu. Myslím, že tohle forum je tady pro to, abychom si navzájem poradili a předali zkušenosti.A ne si honit triko Mimochodem téma jsem nezakladal já, takže asi nejsem sám komu se to bouchani dveří nelíbí!!! Citovat
Laďa Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 Proč mi to nic neříká a nemám o tom ani páru? Protože ten problém nemám. A triko si honit už vůbec nepotřebuji na rozdíl od někoho, kdo se chlubí něčím co neměl (domysli si sám co tím bylo myšleno). Jinak ahoj, měj se pěkně a ať ti to bouchání dobře dopadne. Jinak zatím neparkuj vedle stejně staré feldy ať se ti její řidič nesměje Citovat
maxx3 Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 Proč mi to nic neříká a nemám o tom ani páru? Protože ten problém nemám. A triko si honit už vůbec nepotřebuji na rozdíl od někoho, kdo se chlubí něčím co neměl (domysli si sám co tím bylo myšleno). Jinak ahoj, měj se pěkně a ať ti to bouchání dobře dopadne. Jinak zatím neparkuj vedle stejně staré feldy ať se ti její řidič nesměje No nevím co jsi měl nebo neměl ale jedno vím, že rozum to určitě není!! Cpes se do diskuzí ke kterým nemáš co říct a jenom prudis. Já jsem vystřídal docela dost aut včetně mercedes třídy E w211(vygoogluj si ať víš jak vůbec vypadá) a netvrdím, že to bylo bůhví jak skvělé auto, ale proto vím jak by mělo auto této třídy fungovat. Což ty zcela určitě nevíš. Jinak mě už tvé zbytečné, blbé názory nezajímají.Najde se tady někdo kdo má k tématu něco konstruktivního a ne jen prázdné plky bez užitku? Citovat
Laďa Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 Dojdou argumenty tak dojde na urážky. Takže pokud někomu chybí rozum, tak jsi to ty. Zde máš bod z pravidel: 5. Citovat s rozvahouPři odpovídání na příspěvek se vyhněte používání citací (tlačítko |QUOTE|). Zcela nepřípustné je citovat předešlý příspěvek. Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Když už se rozhodnete citaci použít, ponechejte v ní pouze tu část příspěvku, na kterou reagujete. Jinak jak jsem uvedl v předešlém příspěvku ,už nebudu na tvoje narážky reagovat. Citovat
maxx3 Odesláno 1. září 2015 Odesláno 1. září 2015 Celý tvůj komentář k tomuto tématu byl velmi přínosný, odborný a vyčerpávající. Mockrát ti za něj děkuji a těším se na další téma do kterého se zapojíš zcela bez užitku!! P. S. Doufám, že takto to bylo správně. Bez citace.:-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.