ALFWORKS Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Noo... ono by si to tam chcel vtej chvili, ked niekto s ABS pred tebou v zime skoci na pedal a ty mu natankujes zadok, lebo sa nebudes mat kam uhnut Citovat
Matt Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 od toho je takova ta vec ktere se rika udrzovani bezpecne vzalenosti vite pak nemas problem dobrzdit Citovat
Hics Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 To:Matt Já byl kdysi podobnýho názoru, ale právě kvůli ovladatelnosti auta při brždění bych už káru bez ABS nechtěl. Už pár situací, kdy bych byl bez ABS v karambolu sem zažil a to zejména díky zkušenosti s dřívějšíma autama bez tohoto systému. Je na zváženou, že s ABS má auto sice trochu delší brzdnou dráhu zejména nasuchu, ale mít možnost se i při intezivním brzdění ještě něčemu vyhnout je kolikrát k nezaplacení. A propo, zajímavý na Xantii je i to, že zde absolutně odpadá feedback ABS do brzdového pedálu. Je to daný především celkovou konstrukcí brzd, takže o nástupu ABS vím, jen z drobného vrnění v karoserii, což je velmi příjemné. Daleko lépe se dá nastavit intenzita tlaku na pedál na hranici těsně před nástupem ABS, když vám noha nevybruje na pedálu. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Původně zaslal: Matt od toho je takova ta vec ktere se rika udrzovani bezpecne vzalenosti vite pak nemas problem dobrzdit Dodržovat bezpečný odstup je super věc. Ale vysvětluj to tomu, kdo ABS má, předjede tě a než zas budeš mít ten odstup 20 a více metrů, kterej potřebuješ,skočí po brzdě. Citovat
Matt Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Matt od toho je takova ta vec ktere se rika udrzovani bezpecne vzalenosti vite pak nemas problem dobrzdit Dodržovat bezpečný odstup je super věc. Ale vysvětluj to tomu, kdo ABS má, předjede tě a než zas budeš mít ten odstup 20 a více metrů, kterej potřebuješ,skočí po brzdě. a proto dodrzuju zasadni pravidlo - nenechat se predjet :super:super Citovat
hloze-ja Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Fakt zalezi na kazdym. ale z myho hlediska je ABS lepsi, jezdil jsem s nim posledni zimu. (pred tim bez ABS) pro me je to jasny. Uz bych bez ABS nechtel. Kazdej svuj nazor. I kdyz si nemyslim, ze jezdim spatne, obcas uvitam, ze ho mam. Apropo brzdna draha s ABS na ledovce s letnima gumama je taky pekelne dlouha:mrk. Presvedcovat nikoho nema smysl. (kdyz nechce). Pro me je prednost, ze muzu brzdit a zatacet najednou a to je prece vyhodnejsi, ne? A moje jesitnost, ze mam auto s nejakou \"pomoci\" tim vubec netrpi. Tak cus a at s ABS nebo bez, vzdycky bezpecne a s prehledem. Uf, sem se rozepsal. Tak zas nekdy. Honza. PS: uz je to skoro tema na pokec, ne? Citovat
rimmer Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Původně zaslal: Matt Původně zaslal: rimmer Původně zaslal: Matt ma logika mela byt asi takova ze pokud nezaslapnes bzdy jako magor tak ho nepotrebujes neni pravda..v zime je to ta nejlepsi vec...HNED ti to da najevo, ze davej bacha, je tu kluzko, brzdis smykem....normalne bys to ani nemusel vubec poznat, ze ti uz treba kola davno stoji a ty jedes vesele z kopce dal. V lete je to na suchem afaltu uz treba mene vyuzitelne, ale kdyz bys nekde prolitnul pres pisek nebo neco, tak ti to hned da vedet, ze ti stoji kola..a o tom jde, hlavne v zime, vis na cem ses, bez toho mlaceni do pedalu vis prd...v zime je to hned po zimnich gumach druha nejlepsi vec na aute..vlastne az po topeni sry ale pokud mi kolo jede smykem jde to dost citit, takze nepotrebuju nejaky upozorneni, pro tebe je to mozna nejlepsi vec ale ja bych to v aute nechtel ehm..nechci se tu hadat, ale to ses teda sakra frajer kdyz na totalni ledovce citis kdyz ti jedno kolo stoji v tom pripade abs rozhodne nepotrebujes, toho by byla pro tebe skoda, nech to maji ty ostatni looseri, co to neciti... Citovat
Matt Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 zase jeden chytrej nazor co me ma presvedcit :D:D:P Citovat
Fusion Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 Původně zaslal: rimmer Původně zaslal: Matt Původně zaslal: rimmer Původně zaslal: Matt ma logika mela byt asi takova ze pokud nezaslapnes bzdy jako magor tak ho nepotrebujes neni pravda..v zime je to ta nejlepsi vec...HNED ti to da najevo, ze davej bacha, je tu kluzko, brzdis smykem....normalne bys to ani nemusel vubec poznat, ze ti uz treba kola davno stoji a ty jedes vesele z kopce dal. V lete je to na suchem afaltu uz treba mene vyuzitelne, ale kdyz bys nekde prolitnul pres pisek nebo neco, tak ti to hned da vedet, ze ti stoji kola..a o tom jde, hlavne v zime, vis na cem ses, bez toho mlaceni do pedalu vis prd...v zime je to hned po zimnich gumach druha nejlepsi vec na aute..vlastne az po topeni sry ale pokud mi kolo jede smykem jde to dost citit, takze nepotrebuju nejaky upozorneni, pro tebe je to mozna nejlepsi vec ale ja bych to v aute nechtel ehm..nechci se tu hadat, ale to ses teda sakra frajer kdyz na totalni ledovce citis kdyz ti jedno kolo stoji v tom pripade abs rozhodne nepotrebujes, toho by byla pro tebe skoda, nech to maji ty ostatni looseri, co to neciti... Svýho času před koupí 605 sem jezdil s naší 306 (teďka ji zas zneužívám protože limuzína netopí ) a to autíčko má oproti 605 všechno tak citlivý. Brzda je fakt jak na motokáře a když sem s tím často jezdíval, věděl sem přesně co to auto (a možná aji kolo) dělá. Toto v 605 není. Nemůžu teda tvrdit, že bych to cítil úplně a že bych ABS nepotřeboval. Já ABS nemám, ta 306 kupodivu taky nemá (ikdyž to je 98 a výbava s klimou airbagem atd., nechápu) a jediný v čem sem asi jezdil s ABS bylo Mondeo který měli naši. Je to o zvyku, ale jezdilo se s tím v zimě líp. Současnou situaci 605 bez ABS řeším tak, že každou zimu, jakmile nasněží vrstva na klouzání, vezmu auto na parkáč a hraju si. Navíc každou zimu mám jiný pneu a tak. Jinýma slovama prostě zkusím co si můžu dovolit a na silnici si to radši ani nedovoluju a prostě jezdím tak, abych do nikoho nedrcl. Zatím *?uk, ?uk* 3 roky s úspěchem. Citovat
Matt Odesláno 24. listopad 2005 Odesláno 24. listopad 2005 hele me to prijde ze cim vetsi auto tim mensi cit, u p405 je to horso poznat nez u CRXa Citovat
Fusion Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 Nejhorší je couvání. V 605 mám konec auta asi 5m od sebe a nevidím nic, v 306 mám konec auta na dosah rukou (i když je to 4dv) s obrovským sklem. Nikdy sem teda neřídil mini coopera, ale 306 je fakt prdítko. (nic proti) Navíc to má jakýsi malinkatý sedačky ve kterých není žádná poloha ta správná a dosáhnu ke spolujezdcovi na okno. V 605 nemožná věc Trochu to přeháním ale asi si budu muset zítra sehnat to topení abych mohl zas jezdit v autě (jakože auto auto) Citovat
Fusion Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 Původně zaslal: Matt jo 605 je pekna kara Oprava: Kára postavená kolem gauču Citovat
Matt Odesláno 25. listopad 2005 Odesláno 25. listopad 2005 :super:super:super:super:super:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.