Háček Odesláno 18. srpen 2015 Odesláno 18. srpen 2015 Zdarec klubáci, má tu někdo zkušenosti s C4kou tou 3dv ? konkrétně přemejšlim nad tou 1,4 16v 65kw rok myslimže 2005 Citovat
P607Olda Odesláno 19. srpen 2015 Odesláno 19. srpen 2015 3 dveře jsou nepraktické, i pro děti, i pro staré lidi, i pro kolegy z práce. Proto jsou ta auta levná, že je nikdo nechce. A ber jen s klimou. Krom toho 1,4 je dost málo, to bude lenoch. Citovat
barenst Odesláno 19. srpen 2015 Odesláno 19. srpen 2015 je to stejne jako 307 , jen vyhled vzad je u C4 horsi ,ale byva v dobře vybava jen u dětí mam jiny nazor , mimina dáváš do sedačky lepe v 3dv , prostě ho dáš do sedačky zepředu a stejne je u vytahovani , nezavazi ti to předni sedadlo Citovat
straki007 Odesláno 19. srpen 2015 Odesláno 19. srpen 2015 Osobne jsem pro zenskou s detma za 3 dv. verzi. Krasne si deti nastoupi a vystoupi.Velky kufr i pro kocar. Ikdyz jsi nepsal jestli to chces jak rodinne nebo pro pani. Moje ma tohle a jsem vysmaty jak ja tak ona. Citovat
P607Olda Odesláno 19. srpen 2015 Odesláno 19. srpen 2015 (upraveno) Tak jo, já mám děti tak kolem 30 let . Nicméně - pokud bude děti vozit do školy, na kroužky atd., tak musí vždy vystoupit řidič. Prostě nemůže někoho někam dovézt a on tam prostě vystoupí - nastoupí. Upraveno 19. srpen 2015 uživatelem P607Olda Citovat
Háček Odesláno 19. srpen 2015 Autor Odesláno 19. srpen 2015 no děti nemám, v plánu jsou a tak za 15let kdo mě nezná tak asi neví že je mi 22let , ted mám 405ku kombíka a ta je praktická až na půdu, tak jsem hledal náký to šudlátko se kterym mužu mezi lidi, ne že byc se 405kou nemoh hrdě mezi lidi ale tak mam chut na něco novějšího .. jinak straki ty mi ukazuješ VTS tu bych neuživil proto koukám po tý 1,4ce, a (zatím slečna) si bude brzo dělat papíry takže s tim bude spíše jezdit ona a ja se v tom budu jen hrabat. Poslední dobou mi to totiž padlo do oka a tak nad tím uvažuji .) .. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. srpen 2015 Odesláno 19. srpen 2015 ber 1,6 nebo 2 litracoupe je krasne ale pres okno prd uvidis a to vystupovani nastupovaniradsi klasiku 5D Citovat
Milan+ Odesláno 19. srpen 2015 Odesláno 19. srpen 2015 Osobne jsem pro zenskou s detma za 3 dv. verzi. Krasne si deti nastoupi a vystoupi.Velky kufr i pro kocar. Ikdyz jsi nepsal jestli to chces jak rodinne nebo pro pani. Moje ma tohle a jsem vysmaty jak ja tak ona. To budeš dávat dokupy Camaro? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 19. srpen 2015 Odesláno 19. srpen 2015 oni si lidi mysli ze kufr na coupe je mensi jak na obyc C4 ale po plato to je jen o 2 litry mensi to ze pres okno ktere ej tam k hovnu nic nevidis a ten sterac je je nokrasa je to furt dobry autojen ty dlouhy dvere do mesta nevhodne - jedine predelat na lambo doors Citovat
Háček Odesláno 19. srpen 2015 Autor Odesláno 19. srpen 2015 ne že by to pětidvéřoví vajíčko nebylo pěkný ale mě se víc líbí to coupe, nad 1,6kou jsem taky uvažoval uvidím , každopádně díky za odpovědi Citovat
barenst Odesláno 20. srpen 2015 Odesláno 20. srpen 2015 u C4 je coupe kufr lepe přistupny , jen je těžší , jinak uplně stejné , pokud chces jen na ježděni bude 1,4 stačit pokud neco lepší tak Leaba je tvrdší a nížší atd hodně zajimavý je ten orig zesilovač v kufru , přijde mě lepší než v nové C4 interiér je hodně citroenářský , hlavně volant Citovat
straki007 Odesláno 20. srpen 2015 Odesláno 20. srpen 2015 Ano camaro se bude delat. Hacek: Mam tam VTS ale 2,0 HDI ciste mesto je spotreba 6,6 mimo mesto 4,2 a 131 kW Citovat
vix Odesláno 20. srpen 2015 Odesláno 20. srpen 2015 Měl jsem 3-dvířko a měl jsem ho 10 let. Pro jednoho/dva vysloveně praktické auto. Má posunutý B-sloupek, takže se dá v autě při řízení víceméně ležet. (sedačka co nejdále vzdadu) Díky dlouhým dveřím se do něj líp leze, dveře se však otevírají "dále" - to je trochu nevýhoda u supermarketů. Ale zase, u supermaketů parkuju vzadu, kam nikdo neleze, takže ... Jestli jezdíš sám, proč ne. Citovat
Háček Odesláno 20. srpen 2015 Autor Odesláno 20. srpen 2015 Díky vix Straki: dej mi kontakt na toho čiptunera :D Barenst: taky díky za názor .. chci to jen an ježdění, je mi jasný že s 1,4kou žádný zázraky nepujdou udělat, jinak na loeba jsem taky koukal ale to je cenově jiná kategorie , každopádně, tomuhle stačí dát pěkný kola a je to paráda ještě jednou díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.