Driscoll Odesláno 13. červenec 2015 Odesláno 13. červenec 2015 Zdravím Vás lidičky, v sobotu jsem jezdil na svatbě a najednou se z motoru začalo ozývat cvakání, po chvíli už klapání a po další chvíli auto přestalo jet uplně, jen klape jako starý traktor, zkusím sem hodit video, jestli to pujde. Potřeboval bych poradit, jestli se dá odhadnout co by to mohlo být, já si myslím, jestli to není náhodou vadný vstřik. Děkuji za každou radu . Video.MOV Citovat
Driscoll Odesláno 14. červenec 2015 Autor Odesláno 14. červenec 2015 co se mohlo potkat? Rozvody dělaný před 25 000 km v peugeotu, olej měněn pravidelně po 10 000km. MInulý týden cesta 2500 km v kuse bez jediného problému. Citovat
Alex.1a Odesláno 15. červenec 2015 Odesláno 15. červenec 2015 ...že jsou rozvody dělané ještě neznamená, že jsou udělané správně...to jen tak mimo téma. Citovat
brutall Odesláno 15. červenec 2015 Odesláno 15. červenec 2015 ...že jsou rozvody dělané ještě neznamená, že jsou udělané správně...to jen tak mimo téma. ...Jak se se dělají, jen tak mimo téma, správně rozvody? Citovat
Alex.1a Odesláno 15. červenec 2015 Odesláno 15. červenec 2015 ...myslíš si že nejde udělat při výměně rozvodů chybu?...správně napnutý řemen, nebo výměna všech součástek, které s rozvody souvisí...zrovna jsme tu měli Astru...před čase výměna rozvodů a pak najednou se to rozsypalo ;-) Citovat
Driscoll Odesláno 17. červenec 2015 Autor Odesláno 17. červenec 2015 Měl jsem to napíchlý na diag peugeot planet, byl u mě technik z peugeotu a říkal, že podle diag jsou rozvody OK (měněny rozvody komplet-kladky, vodní pumpa, řemen), řetízek v pohodě, turbo v pořádku. Auto startuje stejně dobře jako vždycky, jen ten šílený zvuk a špatný tah. Dle různých teorií to prý může být vadný vstřik, nebo hydroštely nebo dokonce mi někdo říkal, že propálený píst. teorii o rozletěném turbu, jehož lopatky skončily v motoru jsem zavrhl, když jsem turbo viděl fyzicky. Citovat
HonzaC2 Odesláno 17. červenec 2015 Odesláno 17. červenec 2015 Heh a jak poznal, ze je retizek v pohode??? Ho videl? To ze mu v diag ukazuje synchronizaci kliky s vackou je fajn, ale druha vacka muze byt totalne mimo, protoze retizek mohl skocit o zub vedle a nestesi je na svete. . Citovat
oddie Odesláno 17. červenec 2015 Odesláno 17. červenec 2015 Podle toho videa to nereaguje na plyn? Pokud by byl vadný jeden vstřik, či dokonce propálený píst, motor by šel na tři válce, ale reagoval na plyn, a v případě propáleného pístu by hustě šedobíle kouřil (nespálená nafta). Tohle vypadá spíš na tu vačku. Citovat
pagot Odesláno 17. červenec 2015 Odesláno 17. červenec 2015 je potřeba ten řetěz -rozvod mezi vačkama preventivně měnit ?? je fakt že to je strašák, ale nevím jestli si pomůžu výměnou, nebo jestli už se dá poznat opotřebení kdy je lepší ho vyměnit ? Nebo to je o náhodě a vačka se stejně může protočít na hřídeli?? Děkuji za info Citovat
Driscoll Odesláno 17. červenec 2015 Autor Odesláno 17. červenec 2015 jestli je přeskočený řetízek, to vážně netuším, ale je tam :-). Kdyby to byla vačka, tak to bude ta pod víkem ventilu? Dneska jsme chtěli sundat to víko ventilů, ale je tam jeden šroub na imbus a má stržený ten vnitřní osmihran, tak nevím jak ho vytáhnout :-(. Omlouvám se, že se vyjadřuji značně neodborně, motorům a jeho částem opravdu nerozumím :-(. A předpokládám, že vačka je hnaná rozvodovým řemenem? Citovat
straki007 Odesláno 17. červenec 2015 Odesláno 17. červenec 2015 To mne fascinuje normalne. Dle fora si rozebrat motor a absolutne tomu nerozumim. Asi zacnu delat gynekologa......vim jak vypada <-> a nejak se v ni hrabat naucim Uz se nemuzu dockat finalni verze opravy. Citovat
Driscoll Odesláno 17. červenec 2015 Autor Odesláno 17. červenec 2015 no, po tvém příspěvku už radši asi nic na foru řešit nebudu. Nevím proč bych měl být pro smích, když se normálně zeptám na problém nebo si chci něco ujistit. Citovat
ozzy56 Odesláno 17. červenec 2015 Odesláno 17. červenec 2015 je pravdou, že některé příznaky klepání motoru prostě přes net nevyřešíš, musí to vidět a slyšet mechanik a pokud možno takový, co ty motory zná s tím nic neuděláš Citovat
Alex.1a Odesláno 18. červenec 2015 Odesláno 18. červenec 2015 ...jen se klidně ptej, ale z mé zkušenosti se moc nedozvíš...asi je ti skladbou dnešních majtelů 607...píšu to tak jaký mám pocit...Straki je odborník, ale na dálku ti nepomůže ani on...myslím. Přeji brzkou opravu a pak napiš co tam byl za problém. Citovat
pagot Odesláno 19. červenec 2015 Odesláno 19. červenec 2015 (upraveno) Ja jsem zjistil ze preskoceni retizku neni moc pravdepodobne, ale vacka se vesele protoci na hrideli,proste kolo co pohani retizek se pootoci, nestava se to casto, mozna ze mas smulu. Nenech se vytocit, ale kdyz se nedostanes pod viko, radeji vyhledej odbornou pomoc. Kazdopadne dej vedet co to je, protoze se nam to muze stat kazdemu...a neni to prijemny, dokonce pruser jako prase. Dal je nejvetsi kravina klepajici motor startovat... Upraveno 19. červenec 2015 uživatelem pagot Citovat
edo172 Odesláno 26. červenec 2015 Odesláno 26. červenec 2015 Podarilo sa Ti niećo zistiť?Už maš autičko zase pojazdne? V čom bol problem? Citovat
Driscoll Odesláno 21. srpen 2015 Autor Odesláno 21. srpen 2015 (upraveno) Tak auto je konečně opravené, vyměnil se blok, klika, písty, šály, všechny šrouby, těsnění, zrepasované vstřiky, nové rozvody. Závada prý vznikla používáním špatného oleje 5W40 od castrolu. Prý není určen pro tento typ motoru. v pondělí nové STK a začnu přemýšlet, jestli to nepošlu do světa :-) video-1440084976.mp4.mp4 Upraveno 21. srpen 2015 uživatelem Driscoll Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.