Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes som absolvoval s mojimi troma chlapcami let vrtuľníkom MI 8 na chatu pod Ďumbierom s partiou kamarátov ktorým idem občas pomôcť pri tejto zaujímavej robote ,hlavne keď potrebujem zmenu.Počasie a výhľad ideálny , vysadili nás na chate , zviezli dole prázdne sudy a dvoma letmi vyviezli plné. Potom sme zase na skákali my a leteli domov. Chlapci boli samozrejme nadšený.

post-29597-0-20304700-1435909620_thumb.j

post-29597-0-00650000-1435909671_thumb.j

post-29597-0-23920600-1435909723_thumb.j

post-29597-0-15708100-1435909759_thumb.j

Odesláno (upraveno)

radku "jako kdysi a kde" ako sa to vezme

tato chata okrem nadstavby vyzera rovnako tak ako v onom 1924 roku, je postavena z kamena, jedine sa urobila nadstavba.

chata.jpg

008.jpg

Upraveno uživatelem Marcel00
Odesláno

Právě tá nástavba, a ta hromada plechu z toho dělají vzhled krytu, kdyby to bylo dřevěný......

U ty druhý tvoji fotky to ještě jde, jak jsou tam dvě okna  a je to na zeleno. V tom videu je vidět že to je předělaný s třemi okny a tím jak je to nenatřený to vypadá strašně

No ale nic, to je jen chata, duležitý je že se výlet podařil a kluci byli nadšený a libilo se

Odesláno

Ešte video číslo II.

Na chate je taká tabuľka na ktorej je súčet vynesenych kilogramov jednotlivých nosičov. Na prvom mieste je nejaký chlap ktorý tam za svoju kariéru vyniesol dokopy ak má pamäť neklame niečo vyše 230 000 kg !!!

Odesláno

No ved to pivo bolo iba výnimočne. Väčšinou sú dole chlapi ktorý niečo montujú. Ja som bol na jednej montáži klímy V Blave , tam ju pilot osadil na centimetre a keď sme čistili polom v Nízkych Tatrách nestačil som sa čudovať koľko stromov ten vrtuľník odnesie a čo sa všetko s ním dá stvárať. Fakt klobúk dole, ten pilot je frajer.

Odesláno

nechci prudit, ale nelíbí se mi, že ta helikoptéra je nad chatou, myslím, že by mohla skládat a nakládat třeba 100m od chaty, možná je to i v předpisech, na vojně jsem viděl vrtulník spadnout z výšky cca 100 metrů na budovu a není to hezký pohled

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...