Radek Hurvajz Odesláno 1. červenec 2015 Odesláno 1. červenec 2015 Hmm a tady to je, to červený u nadobky na brzdovku. Je to Peugeot 106 1.0 XN 37KW Citovat
Háček Odesláno 1. červenec 2015 Odesláno 1. červenec 2015 nestih jsem to uploadnout .. asi zaleži na tom jakej to je rok, vybava atd atd každopádně po tom čudliku pokoukni pokud ho najdeš jen ho zmačkni a zkus nastartovat Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červenec 2015 Odesláno 1. červenec 2015 Jo a muže bejt černej, nemusi bejt nutně červenej Citovat
Háček Odesláno 1. červenec 2015 Odesláno 1. červenec 2015 no když z něj bude stanutá ta šprcka tak bude černej pokoukni po totm a napiš sem .) Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. červenec 2015 Odesláno 1. červenec 2015 Ja mam černou přimo tu šprcku, a je to stejnej rok vyroby, tak proto to pišu, asi nebyla červená guma zrovna Citovat
P607Olda Odesláno 1. červenec 2015 Odesláno 1. červenec 2015 V Zábřehu je servis Nečas. Auto tam dotáhni. Citovat
pfiluta Odesláno 1. červenec 2015 Autor Odesláno 1. červenec 2015 Mohlo by to být ještě čerpadlo jinak nevím Citovat
Laďa Odesláno 1. červenec 2015 Odesláno 1. červenec 2015 Ano, Nečase jsem myslel tím dobrým servisem. Citovat
ozzy56 Odesláno 1. červenec 2015 Odesláno 1. červenec 2015 tu pojistku pod kapotou jsi zmáčknul? čerpadlo po zapnutí klíčku do druhé polohy bzučí? nepíšeš nic co jsi udělal... Citovat
pfiluta Odesláno 1. červenec 2015 Autor Odesláno 1. červenec 2015 Pod kapotou jsem žádnou nemačkal nevím kterou :/ a kde by měla být? To bzučení musím zkusit zítra protože jsem vybil baterku tím startováním tak musím nabít :/ Citovat
Laďa Odesláno 1. červenec 2015 Odesláno 1. červenec 2015 Těžko se ti radí, když si ty rady nepřečteš. V předešlých příspěvcích to máš popsané a dokonce i s fotkou. Citovat
pfiluta Odesláno 1. červenec 2015 Autor Odesláno 1. červenec 2015 Díky že jsi to sem napsal nezobrazilo se mi to... Děkuju moc a zkusím to a zítra dám vědět!! Citovat
pfiluta Odesláno 2. červenec 2015 Autor Odesláno 2. červenec 2015 Tu pojistku jsem zkoušet stlačit, nepomohlo to, ale když dam klíč do polohy start čerpadlo benzín nebere.. Předpokládám že zakopanej pes bude tam prej na to peugeoti hodně trpěli.. Děkuju moc všem, koupím čerpadlo a uvidím jestli to už bude v pohodě Citovat
krtek 2 Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 cerpadlo zapoj na priamo ci ide alebo nie alebo aspon premeraj ci na konektor ide 12V nekupuj nove chyba moze byt kludne inde Citovat
P607Olda Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 (upraveno) koupím čerpadlo a uvidím jestli to už bude v pohodě To je přesně to, před čím varuju. Zkusmo vydávat peníze. Kdyby bylo čerpadlo vadné, tak by nesvítila kontrolka navíc. Na první fotce jsou celkem tři kontrolky. A ta vpravo dole je indikace vody v naftovém filtru, což by u tebe nemělo svítit nikdy. Takže něco je neorigo dodělávané. Tajný vypínač? Upraveno 2. červenec 2015 uživatelem P607Olda Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.