OK406 Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 Hádej hádači a klidně ti napovím i toho druhého (třetí a čtvrtý se tu již nevyskytuje) Souhlas s Radimem i s Medvědem (ale s tím jen na dvě třetiny ) Jak bylo řečeno, Motomoto, mě se nemusíš bát a schovávat se za "někdo psal" a "bylo někde někým řečeno" ... Pěkně adresně klidně napiš "punkáč řekl a napsal". Toto je mi tisíckrát milejší než nějaký... vyjít s každým... ono to totiž dost dobře nejde Co ukázal seznam voličů? Přesně to co psal Medvěd, že volí stále titíž lidé, kterým na klubu záleží, ostatním je to buřt a jsou členy pro kartičku, nebo rádi podpoří ale nechtějí se zapojovat do dění, je jim to egál - mají na to právo, nebo ne? Jestli si Motomoto myslíš, že pan "někdo" myšleno mě punkáče někoho zapudil od volení, protože je slabounká povaha a prd vydrží, je mi z celé mé duše upřímně jedno. Protože pánové a dámy život se s nikým nese..(nemaže). Jak psal Radim jsou lidi (kupříkladu moje maličkost), kteří něco za živého boha neskousnou a nejede přes to vlak. Jsou lidé, kteří i do prkotin mají pořád chuť se šťourat klackem jako v hovně, dokud není po jejich. Pak si ani neuvědomí, že těma sračkama(pardon za to slovo, ale proč jsem do tebe tak ryl, je protože jsi mě voliče vlastně nařknul z podvodu, když jsi se dožadoval nějakýho ověřování hlasů a byla a je to pro mě ******) akorát vyvolají flamewar and the best on the end is their shout Vidíte a já chtěl jenom to ověřeníčko hlasíčků, kdybyste to udělali rovnou, nemuselo to být! Jenže milej Motomoto, tady se nelže a nekrade. Takový co by kdyby to je přesně to přizdisráčství, ze kterého mi je blivno PS: jaké to je, když se píše o někom a ví se o kom bez přímého a jasného adresování? Nic moc, viď? Všimni si, jak Pe.Tr napsal:" Je to pro tebe/vás abys měl/měli....." Mohu Tě prosím Tě požádat o přeložení do češtiny: ,,flamewar and the best on the end is their shout". Dal jsme to do překladače a napsalo to ,,nesmysl". AJ neumím. Příznávám se. Děkuji
punkac Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 okay junge busch Okay mladý hochu vyvolávají flamewar (hádka na foru) a nejlepší na konci je jejich výkřik (zvolání) Vidíte.....
OK406 Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 okay junge busch Okay mladý hochu vyvolávají flamewar (hádka na foru) a nejlepší na konci je jejich výkřik (zvolání) Vidíte..... Děkuji Ti za vysvětlení a i poučení. Nejsem tak vzdělán jako ty, co se týká řečí. Tak se Ti omlouvám. Hlavně, že dneska už nepršelo a vysvitlo sluníčko . To pak dělá s lidma divy!
MotoMoto Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 V tom případě jsem Tě nepochopil. Škoda, že ti nestojím za vysvětlení.
Pepito Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 Verču znáš určitě taky. Jen si vzpomeň, komu si se upisoval, když sis loni ve Slunečnici půjčoval předváděčky Je možné že Verču znám,ale určitě ne z půjčování předváděček,bo na mě žádná nevyšla.A RCZ odjelo na dlouho neznámo (pro mě známo) kam
punkac Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 Punkac: Vidíš zase je to tady. Když napíšu "někdo napsal" tak já to píšu tak jak to myslím, protože prostě v tu chvíli nevím kdo to napsal a přiznám se že se mi to v mém věku už stává. K ostatnímu se nebudu asi vyjadřovat, nebe nepřesvědčím i když jsme to psal celkem jasně, že mohlo dojít třeba z pomsty některých už nečlenů, ale to je fuk. Pro tebe prostě je vše jasné a raději řešíš následné vzniklé problémy než jim předcházíš. Mě prostě jen překvapilo to jak se dovedeš a někteří další pustit člověka co na něco upozorní. Nemyslím si že by pan Punkac nekoho zapudil od voleb, takovou moc určitě nemá. A třeba jsem je víc otrávil já. A to jestli mi Pe.tr odpoví na to si rád počkám. Nemysli si, že na tebe zase útočím, ale nedělej z lidí nesvéprábný individua. Oni moc dobře toto tady čtou a pamatují si, co bylo psáno před týdnem a moc dobře ví, co kdo, kde napsal. Jestli ty zapomínáš, co kdo kde napsal, doporučuji Ginkgo Biloba a ženšenovej kořen svařit na 80°C a v průběhu dne zvolna pít Jinak za mě máš pravdu. Tvoje neustálý rytí (ty tomu říkáš zlepšovák) do volební komise, stanov a já nevím co ještě ohledně ověřování hlasů, odradilo spoustu lidí. Kdybych nebyl drsoň tak i mě, ale v tom máš smůlu Ad ta otázka na Pe.Tra.... Vždyť ti odpověděl, na co chceš čekat?
MotoMoto Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 No nic, tak se ti to povedlo, gratuluji. Už jsi mi to tu otrávil. Chápu spousty věcí, ale tebe ne. Ty který tady dokážeš absolutně nesmyslně urážet a napadat, tady budeš moralizovat. Děkuji nemusím. punkac a Medvěd ohodnotil 2
punkac Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 Ach ty zneuznaný strelče. Holt na tebe a tvé názory není nikdo zvědavý. Spousta lidí si to myslí ale jen jeden ti to napíše bez obalu a bez příklad... Tak nefňukej jak baba Medvěd, MotoMoto a Marcel00 ohodnotil 3
Pepito Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 (upraveno) Už se na to vy*erte!!! Upraveno 25. červen 2015 uživatelem Pepito
punkac Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 (upraveno) Prosím, nepleť se do toho! Tady totiž Motomoto jen tak popíchne a pak čeká na vysvětlení dávno vysvětleného a srovnaného okolo mého kamaráda a čeká a zase do něčeho uzavřeného matlá klackem jako do hovna!!! Upraveno 24. červen 2015 uživatelem punkac MotoMoto, Medvěd, Sagic a 1 další ohodnotil 4
Pepito Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 Tak si to řešte přes SZ,to vaše vzájemné urážení už s volbami nemá nic společného
JVT Odesláno 24. červen 2015 Odesláno 24. červen 2015 MotoMoto a Punkac nebo Punkac a MotoMoto Nechci jednoho nebo druhého upřednostnit. Vážení pánové opravdu je to nutné si tady honit trika. Prosím Vás řešte si své bolístky SZ. Toto je přesně to co otravuje zdejší pohodu. Nejsem zde, jako řádný člen, dlouho, ale možná proto nejsem zatížen minulostí. Mne a předpokládám nejenom mne zajímá další a doufám pohodový chod tohoto klubu. Všichni jsme zde dobrovolně a každý z nás má svůj důvod. Někdo je fanda značky. Další hledá levnou pomoc při údržbě svého vozu. Najde se tady určitě i ten co si vybírá své další nové nebo i starší auto značky PEUGEOT. Nechtějme tyto členy a návštěvníky stránek přesvědčit o tom, že to v PEUGEOT CLUBU nenajdou. Pokud je tady někdo za účelem vyvolávání "blbé nálady" tak ho prosím nedělej to nebo možná lépe, založ si svůj klub ve kterém se můžeš realizoval v této činnosti. Tady budeš určitě vždy vítán s "dobrou náladou". Oslovil jsem Vás dva. Promiňte, ale svou přestřelkou jste si o to řekli. Aby to bylo spravedlivé, možná by se dali přidal i někteří ostatní, zatím nepojmenovaní. Dobře, pokud jsi to i ty co tady chceš vytvářet "blbou náladu" přidej si sem své jméno................. a třeba si založte své hádací vlákno kam já určitě koukat nebudu. Děkuji za pochopení mého názoru JVT
OK406 Odesláno 25. červen 2015 Odesláno 25. červen 2015 Tak si to řešte přes SZ,to vaše vzájemné urážení už s volbami nemá nic společného Pokud nevyhovuje SZ, zkuste prosím přes chat, kde jste v přímém kontaktu. Snad jste oba rozumní lidé a stačí Vám to napsat jednou. Popřípadě si počkejte prosím na další volby P-C.
Péťa Odesláno 6. červenec 2015 Autor Odesláno 6. červenec 2015 Mám dobrou zprávu, před chvílí vypršel čas na podání protestu proti výsledkům voleb. Žádný mail volební komisi nepřišel, proto je výsledek voleb platný. PS: toto vlákno se asi může zamknout a e-mail volby©peugeot-club.com na tři roky zrušit
Recommended Posts