Péťa Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 Ahoj, na jednom notebooku najednou nejdou spouštět aplikace v Metru. To by tak nevadilo, ale bohužel nejde kvůli tomu spustit ani spousta systémových nastavení, připojit bluetooth zařízení apod. Dlaždice mají křížek: Zkusil jsem z příkazového řádku SFC /SCANNOW a powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.xml Nepomohlo ani jedno. Přeinstalovávat se mi to nechce, ten notebook běží tak týden. setkal jste se někdo s něčím podobným? A vyřešil? Jak? Citovat
Sagic Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 Našel jsem jen toto: http://superuser.com/questions/662369/i-cant-launch-any-win8-apps-after-upgrading-to-windows-8-1 Citovat
ChouLu Odesláno 16. červen 2015 Odesláno 16. červen 2015 Setkal... po tejdnu šel reinstal, protože jsem už neměl nervy .( Citovat
MotoMoto Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 Zkontroloval jsi aktualizace? Občas se stává, že když nejsou provedené, tak nejdou různé části systému. A na ně se dostaneš i přes klasické ovládací panely. Citovat
Pacho69 Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 (upraveno) nevypnul jsi v registru natvrdo UAC? Když je vypneš v registru, nejdou pak spouštět metro aplikace. klíč: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System klíč: EnableLUA hodnota: 0 Upraveno 17. červen 2015 uživatelem Pacho69 Citovat
Péťa Odesláno 17. červen 2015 Autor Odesláno 17. červen 2015 Na UAC se zítra podívám, dík. Já je v registru nevypínel, ale vypínám je a pak se to občas pere s GPO Dík za tip. Citovat
Péťa Odesláno 18. červen 2015 Autor Odesláno 18. červen 2015 (upraveno) EnableLUA mám 1. Tak asi přeinstalovat grrrr.... EDIT: Nepomohly ani rady ze Sagicova odkazu. Aktualizace jsou všechny. Možná je problém při opravě, že na notebooku není microsoftí live účet. Jednou ho to po mě chtělo, ale ten nemůžu použít. Reinstalace to jistí. Upraveno 18. červen 2015 uživatelem Péťa Citovat
Péťa Odesláno 27. červen 2015 Autor Odesláno 27. červen 2015 Nic nepomohlo, takže přeinstalováno a zatím O.K. (ťuk, ťuk). Možno LOCK. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 27. červen 2015 Odesláno 27. červen 2015 Ja bych to nezamykal, když někdo třeba najde řešení muže ho sem dopsat Citovat
Péťa Odesláno 27. červen 2015 Autor Odesláno 27. červen 2015 Jak chtějí vaši, našim to je jedno Jsem si říkal, že to kdyžtak odemknete Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.