Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

To vypadá na kanystr benzinu a zapalovač 🤣

@Petr 3008 No tak účel to splnilo když mšice zdechly 😁 O rostlině nikdo nic neříkal ne? 🤣

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Když bylo tohle téma vytaženo. Zahrádkáři potřeboval bych provést nějaký řez na 3 stromcích ale jako vůbec se necítím být tím kdo to provede neb jak bylo zmíněno v jiném vlákně jsem na tuto kopyto. Asi před 6 no možná 8 lety jsem dostal k narozeninám 3 sloupkové jabloně které jsem zasadil a nějak jsem žil v domnění že porostou pomalu a že nebude potřeba je stříhat což jak jsem zjistil je špatně a ty stromky by se měli stříhat každý rok. Nedělám si iluze že by je někdo dokázal přetvořit z toho jak jsou narostlé do jejich původní resp. předpokládané velikosti a tvaru ale jak jsem zjistil sledováním poučných videí tak by se to snad dalo dostat alespoň do stadia aby ty stromky plodili. Ale i když jsem studiu těch poučných videí věnoval v posledním týdnu spoustu času tak z toho stejně nejsem moudrý a netroufám si na to, nikdo v mém okolí se tím nezabývá abych ho oslovil proto se jdu zeptat jestli tady někdo není kdo by to dokázal za úplatu nebo protislužbou spáchat. 

Guest Petr 3008
Odesláno

@Vena garážmistr tak jako Véno, nechci tě strašit, ale po 8 letech - možná tak motorovou pilou?  Příležitostně dej fotku stromu, zajímalo by mě jak po těch letech vypadá

Odesláno
před 30 minutami, Vena garážmistr napsal:

jsem na tuto kopyto

Tak to jsme dva.... Akorát já začal zhruba před sedmi lety praktikovat metodu pokus/omyl.... Kupodivu nic nepošlo a sem tam se i něco urodí.... Klidně napíšu, jak to dělám, ale obávám se, že místní Mičurinci mně roznesou na kopytech.... :D

• O 1 rok později...
Odesláno

joj tenhle rok mi okurky ve skleníku něco likviduje, nevíte čím to muže být?

minuly rok hadovky do konce září a teď vypadá ze bude konec😤

popripade čím zachránit?

moznost střídání teplot kdy v noci je 6C a před den 35?

IMG_5114.jpeg

IMG_5113.jpeg

Odesláno (upraveno)

Pliseň. Nezalejváš to přes listy?
Mně zas letos zgebly květáky a brokovnice, všechny listy najednou děravý a oschly. Přitom tam žádnýho slimejše ani motejla nemám. Snad se povede aspoň celer.
A ze 7 okurek mi plodí jen 2. Zbytek nic. Kedluby popraskaly, česnek zatím OK, cukety jedou jak zběsilý, mrkev, pórek, jarní cibulka, rajčata taky.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...