Medvěd Odesláno 17. listopad 2005 Odesláno 17. listopad 2005 Kterou fotku můžu použít jako volavku na 2. zimní klouzání????? Citovat
Guest minimaxa Odesláno 17. listopad 2005 Odesláno 17. listopad 2005 Původně zaslal: Medvěd Kterou fotku můžu použít jako volavku na 2. zimní klouzání????? Máš je na mejlíku všechny a v plné velikosti Citovat
kšanda Odesláno 17. listopad 2005 Odesláno 17. listopad 2005 no tak to je nádhera. to sou panorámata. ale já ti něco řeknu. kdyby bylo na mě, já bych to sem nahnal, všechno a povině Citovat
Aluška Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 Původně zaslal: minimaxa Tak takhle jsem dneska cestoval do Špindlu. Foceno mobilem za jízdy To je krása, miluji Špindlerův Mlýn a Harrachov, jsou to rozhodně nejkrásnější horská střediska u nás, tedy podle mého názoru. Akorát jsem tam nikdy nebyla v zimě, takže můžu leda tiše závidět a těšit se na zimní klouzání, že konečně poprvé v životě uvidím taky trochu více sněhu, než co bývá v Brně. [upravil dne 18/11/05 Aluška] Citovat
Tommy306 Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 Původně zaslal: Aluška To je krása, miluji Špindlerův Mlýn a Harachov, jsou to rozhodně nejkrásnější horská střediska u nás, tedy podle mého názoru. Akorát jsem tam nikdy nebyla v zimě, takže můžu leda tiše závidět a těšit se na zimní klouzání, že konečně poprvé v životě uvidím taky trochu více sněhu, než co bývá v Brně. no co já vím, tak Kohoutky jsou taky občas takový malý horský středisko...:D:aut Citovat
Aluška Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 no co já vím, tak Kohoutky jsou taky občas takový malý horský středisko...:D:aut Je pravda, že tady v Kohoutovicích je vždycky úplně jiné počasí než ve městě, ve městě svítí sluníčko a tady se \"čerti žení\", občas se to stává i naopak, ale se sněhem to není pořád ono:-((, ale lepší než nic....Ale zatím tedy nepadá a nepadá.... Citovat
voštík Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 prvni vlosky spadly dneska na Kolbence Citovat
Dave_k Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 Hlásím u nás včera navečír začali taky s přídělěm. Jen tak dál. Hlavně na horách. Citovat
Vvitty Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 Původně zaslal: voštík prvni vlosky spadly dneska na Kolbence tak to jsi zaspal, tam snezilo uz 17., tj. vcera mas chodit ve ctvrtek do prace hehe Citovat
Kurt Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 Původně zaslal: Dave_k Hlásím u nás včera navečír začali taky s přídělěm. Jen tak dál. Hlavně na horách. Jsme od sebe coby kamenem dohodil a já, když chci vidět sníh, musím se jít podívat do mrazáku!?! Zvláštní... Ale vypadá to, že už jsou za rohem! Citovat
Jirkap Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 Tak to je parádička, už abych jel do Krkonoš… Tohle počasí tam miluji Citovat
Crack Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 Původně zaslal: Vvitty 2netop: hracicko :papa 2crack: no, to ze ma auto STK jeste neznamena, ze jeho stav nemuze byt po zpusobeni nehody prohlasen za nevyhovujici ale to je jedno, ty uz jsi na to prisel davno a tak to nema cenu resit na co že sem přišel:mad: sem ted nák mimo:myslim Citovat
Crack Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 Minimaxo:moc hezký fotky:supera vůbec nákej moc dobrej foták v telefonu:o Citovat
Crack Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 jinak u nás v podkrkonoší je taky pěkná nadílka,asi taky něco vyfotím:papa Citovat
Tommy306 Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 tak tady ve 2 už taky sněžilo...akorát to stihlo roztát snad ještě dřív než to dopadlo na zem...naštěstí...:papa Citovat
Dave_k Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Dave_k Hlásím u nás včera navečír začali taky s přídělěm. Jen tak dál. Hlavně na horách. Jsme od sebe coby kamenem dohodil a já, když chci vidět sníh, musím se jít podívat do mrazáku!?! Zvláštní... Ale vypadá to, že už jsou za rohem! Tady to vydrželo na poli asi do odpoledne. Ale co jezdím teď do Kostelce směrem na Orlický hory tak za Borohrádkem (ode mě cca 10km) už je sněhu víc a drží se. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 Původně zaslal: Crack Minimaxo:moc hezký fotky:supera vůbec nákej moc dobrej foták v telefonu:o Jo, to bude asi tou novou Nokií N70 Citovat
Péťa Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 Ty jsi vyměnil Siemens za Nokii? ÓÓÓ bóóóže Citovat
Dave_k Odesláno 18. listopad 2005 Odesláno 18. listopad 2005 Původně zaslal: Peta Ty jsi vyměnil Siemens za Nokii? ÓÓÓ bóóóže No hlavně že ne peugeot za hyundai. :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.