Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

CHUMELÍÍÍÍÍÍÍ

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Kterou fotku můžu použít jako volavku na 2. zimní klouzání?????

Máš je na mejlíku všechny a v plné velikosti :papa

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Tak takhle jsem dneska cestoval do Špindlu. Foceno mobilem za jízdy :cool:

17112005043.jpg

17112005044.jpg

17112005046.jpg

17112005047.jpg

To je krása, miluji Špindlerův Mlýn a Harrachov, jsou to rozhodně nejkrásnější horská střediska u nás, tedy podle mého názoru. Akorát jsem tam nikdy nebyla v zimě, takže můžu leda tiše závidět a těšit se na zimní klouzání, že konečně poprvé v životě uvidím taky trochu více sněhu, než co bývá v Brně.:D

[upravil dne 18/11/05 Aluška]

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

To je krása, miluji Špindlerův Mlýn a Harachov, jsou to rozhodně nejkrásnější horská střediska u nás, tedy podle mého názoru. Akorát jsem tam nikdy nebyla v zimě, takže můžu leda tiše závidět a těšit se na zimní klouzání, že konečně poprvé v životě uvidím taky trochu více sněhu, než co bývá v Brně.:D

no co já vím, tak Kohoutky jsou taky občas takový malý horský středisko...:D:D:aut

Odesláno

no co já vím, tak Kohoutky jsou taky občas takový malý horský středisko...:D:D:aut

Je pravda, že tady v Kohoutovicích je vždycky úplně jiné počasí než ve městě, ve městě svítí sluníčko a tady se \"čerti žení\", občas se to stává i naopak, ale se sněhem to není pořád ono:-((, ale lepší než nic....Ale zatím tedy nepadá a nepadá....:grr

Odesláno
Původně zaslal: voštík

prvni vlosky spadly dneska na Kolbence :D

tak to jsi zaspal, tam snezilo uz 17., tj. vcera :D mas chodit ve ctvrtek do prace hehe

:papa

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Hlásím u nás včera navečír začali taky s přídělěm. Jen tak dál. Hlavně na horách. :super

Jsme od sebe coby kamenem dohodil a já, když chci vidět sníh, musím se jít podívat do mrazáku!?! Zvláštní...:myslim Ale vypadá to, že už jsou za rohem!:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

2netop: hracicko :D:papa

2crack: no, to ze ma auto STK jeste neznamena, ze jeho stav nemuze byt po zpusobeni nehody prohlasen za nevyhovujici ;) ale to je jedno, ty uz jsi na to prisel davno a tak to nema cenu resit

na co že sem přišel:mad: sem ted nák mimo:myslim
Odesláno
Původně zaslal: Kurt

Původně zaslal: Dave_k

Hlásím u nás včera navečír začali taky s přídělěm. Jen tak dál. Hlavně na horách. :super

Jsme od sebe coby kamenem dohodil a já, když chci vidět sníh, musím se jít podívat do mrazáku!?! Zvláštní...:myslim Ale vypadá to, že už jsou za rohem!:mrk

Tady to vydrželo na poli asi do odpoledne. Ale co jezdím teď do Kostelce směrem na Orlický hory tak za Borohrádkem (ode mě cca 10km) už je sněhu víc a drží se. :D

Odesláno
Původně zaslal: Crack

Minimaxo:moc hezký fotky:supera vůbec nákej moc dobrej foták v telefonu:o

Jo, to bude asi tou novou Nokií N70 :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...