Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Členství právě zaplaceno,tak už by měl platit i můj hlas :papa

Pepito, musím tě zklamat, ale tvé členství netrvá nepřetržitě minimálně jeden rok, tudíž tvá podpora eltona je stále neplatná. Avšak ve volbách mu hlas dát můžeš a ten platný bude. 

Odesláno

Vcetne jirka307, Roman Bazi a JJEENNDDAA by to melo byt 34. Jeste to jednou overim a potvrdim. V takovem pripade by to znamenalo zelenou pro eltonovu kandidaturu, jelikoz 34 radnych clenu tvori vice jak 10% z celkoveho poctu :)

Odesláno

Vcetne jirka307, Roman Bazi a JJEENNDDAA by to melo byt 34. Jeste to jednou overim a potvrdim. V takovem pripade by to znamenalo zelenou pro eltonovu kandidaturu, jelikoz 34 radnych clenu tvori vice jak 10% z celkoveho poctu :)

Jeste overit, zda vsichni splnuji podminky nepreruseneho clenstvi. Vim, je to vopruz.....

Tak aspoň jedna dobrá zpráva ze Tvých úst po ránu.

To snad je lepsi nenapsat nic, nez toto...... promin ale tenhle rejp se mi nelibi

Odesláno

Po komentáři StibTo jinde, je to ještě hodně mírné. Ale pokud to nebylo vhodné do tohoto tématu, tak se omlouvám. Mazat to nebudu, abych nedělal zmatky, ale beru to zpět. Nemám s tím problém.

Odesláno

Pepito, musím tě zklamat, ale tvé členství netrvá nepřetržitě minimálně jeden rok, tudíž tvá podpora eltona je stále neplatná. Avšak ve volbách mu hlas dát můžeš a ten platný bude.

To si děláš p*del!

Chtěl jsem letos členství bojkotovat,ale právě kvůli podpoře Eltona jsem to zaplatil..

To mi připadá,že se mi to oznámí až po zaplacení členství..

No nevadí,tak snad se Elton dostane na kandidátku abych mohl svůj platný hlas použít :myslim:papa

Odesláno

Hele Pepito? Jako zaplatis clenstvi jen kvuli podpore Eltona? A bojkot kvuli cemu? Me se libi jak kazda malichernost slouzi k bojkotu, a pak se kvuli jednomu hlasu to clenstvi zaplati..... fakt mysleni snad 5 letych deti na piskovisti? Promin, ale opravdu mi to prijde detinske. A o tom, ze podporu muze dat jen radny clen s clenstvim delsim nez rok, je napsano v podminkach. Takze ne, ze ti nekdo neco nerekl, ale ty jsi si to neprecetl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odesláno

Dovolim si Vas upozornit, ze platnost ci neplatnost kandidatury a podpory clena eltona posoudi volebni komise. K rozhodnemu datu vydame verdikt.

Odesláno

Hele Pepito? Jako zaplatis clenstvi jen kvuli podpore Eltona? A bojkot kvuli cemu? Me se libi jak kazda malichernost slouzi k bojkotu, a pak se kvuli jednomu hlasu to clenstvi zaplati..... fakt mysleni snad 5 letych deti na piskovisti? Promin, ale opravdu mi to prijde detinske. A o tom, ze podporu muze dat jen radny clen s clenstvim delsim nez rok, je napsano v podminkach. Takze ne, ze ti nekdo neco nerekl, ale ty jsi si to neprecetl!!!!!!!!!!!!!

Máš pravdu Jirko,

stanovy jsem si sice četl,ale už je to delší dobu,takže jsem si to neuvědomil,omlouvám se za neznalost..

A to stím bojkotem je na delší debatu,prostě jsem k tomu měl důvody.

Tak už jsem zase ŘÁD :papa

Odesláno

Jeste overit, zda vsichni splnuji podminky nepreruseneho clenstvi. Vim, je to vopruz.....

A co myslíš že jsem před tím příspěvkem asi tak půl hodiny dělal ? Tento seznam je směrodatný a ověřený dle databáze členů při porovnání data založení vlákna eltonem versus řádné členství alespoň 365 dní dozadu. Podklady přehledně zpracované rád dodám volební komisi.

Odesláno

Pánové z volební komise, myslíte, že je šance vyhlásit výsledek třeba o něco dříve, než je uzávěrka kandidátek? Třeba v případě jednoho chybějícího podpůrného hlasu (ne že bych snad neuměl počítat, ale třeba z nějakého důvodu nebude moci být uznán), by byla šance aktivním lobingem ho zajistit. Děkuji za zvážení této možnosti.

Odesláno (upraveno)

Já to spíš myslel tak Eltone, aby třeba někdo kdo Tě chce si neřekl, že už to je splněné a tak není potřeba podporu vyjadřovat a pak se nezjistilo, že třeba můj hlas nebo někoho jiného není z nějakého důvodu platný a nechyběl.

Scratchi, já si myslím, že to pro většinu lidí není otázka 300 Kč, ale vyjádření nějakého postoje a je to jejich postoj. Každý volí to co uzná za vhodné. A teď třeba věří, že díky Eltonovi to bude jiné, lepší.

Kdosi moudrý řekl: Nedivme se skutkům co udělají jiní, spíš se podivujme na tím co jsme schopni udělat sami.

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odesláno (upraveno)

Kdo mi prosím natluče do hlavy ,že to nemám psát dvakrát? Díky.

Upraveno uživatelem MotoMoto
Odesláno

Pe.Tr bojkotoval jsem, kdyz jsi s nikym nepripoustel diskuzi a mlel si jen tu svou :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...