Gabriel 307 Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 (upraveno) Milá členská základna chci se zeptat na váš názor.Objasním situaci ,od doby kdy jsem chtěl změnit nick a administrátor to zamítnul(což je jeho volba) jsem se rozhodl,že už asi nebudu řádný člen-napadání ze strany jednoho moderátora mě v tom jenom utvrdilo(kdo je na fóru ví o koho jde).Od tý doby jsem měl v náladě: - všichni jsou si tady rovný ale některý jsou si rovnější . . . aneb zeptejte se Radka teď už nevím jestli ja po upozornění,nebo sám Radek to pak smazal,dal jsem si do nálady - všichni jsou si tady rovný ale některý jsou si rovnější(to mu nějak nevadilo-aspoň to nesmazal) nálada se mění a když jsem se odhlásil z obou skupin z facebooku tak jsem si dal do nálady - od 23.9. odhlášen ze skupiny na Facebooku . . . . od doby hájení 2015 jako neřád . . . po nějaké době mi ji někdo smazal(bez toho aby napsal jenom čárku-"přiznal se k tomu") tak jsem tam nechal jenom . . . . od doby hájení 2015 jako neřád . . . dost už bolo toho co bylo . . . ptám se vás jestli nálada . . . .od doby hájení 2015 jako neřád. . . . porušuje pravidlo č.6 a 7 (nikoho tady nenapadám a nenavádím k tomu aby neplatil členský poplatek a byl neřád) Poprosil bych o věcnou debatu bez hádek a napadání . . . a rovněž by mě zajímalo jestli má s tím problém jenom Radek a jeden moderátor( on ví o koho jde,nebudu ho jmenovat-i když teď byl hooodně dlouho klid ,nebo je toho názoru celé vedení. . . . snad se mi ta anketa povedla edit: prosím admina o objasnění jaká je stupnice bodů varování a něco k tomu,jak se rozhoduje,jestli sám nebo jak to je myslím,že se to hodí pro všechny edit2: dostal jsem jeden bod a varování od Radka . . . VarováníTvá nalada je nevhodná (Pravidla 6 a 7), opakovaně ti byla upravena a nerespektuješ to, takže varování s jedním bodem.(podotýkám,že mě nikdo neupozornil a nenapsal ani čárku-až teď) Upraveno 8. červen 2015 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Bodování Spamování 1 bod Uráživé chování 1 bod Porušení pravidel podpisu 1 bod Nevhodné vyjadřování 1 bod Ostatní 1 bod Vyznam si muže vyložit každý jak chce, je to pouze funkce fora, využivana k varování uživatele, body se přičitaji s varováním Citovat
Gabriel 307 Odesláno 8. červen 2015 Autor Odesláno 8. červen 2015 a dál,nějaký počet který se dosáhne pak něco nastane Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Není stanoveno, ale pokud se doplní pravidla muže být, díky za tip, navrhnu to. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 8. červen 2015 Autor Odesláno 8. červen 2015 no na to aby někdo sbíral "trestné body" a pak se nic nestalo - to pak nemá výchovný prostředek Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Potřebujete vychovávat??? JA myslel že Varování by mělo stačit aby každý pochopil že něco není OK, ale zařidit se dá všechno, pošleme ty největší rebely na převýchovu do Koreje Citovat
Sagic Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Jedinou problematickou náladu vidím v té první, kde je napsáno zeptejte se Radka, kde se to dá brát adresně. Zbytek se mi zdá v pohodě. A že jsou si všichni rovni a někteří jsou si rovnější ví snad každý, kdo se tu nějakou dobu pohybuje, ne? Připomíná mi to anonymní ankety u jednoho zaměstnavatele, kde všichni musí povinně vyplnit anketu, jsou nabádání k objektivnímu hodnocení a pak je zle, že to nedopadlo vše podle představ a někdo si dovolil napsat jiný názor než se hodí vedení společnosti a pomalu se vyšetřuje kdo to byl. Výsledek je takový, že lidi se bojí napsat pravdu a píšou jak je vše super, skvělý jen aby si nedělali zbytečné problémy.. Citovat
Schreek Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Uděláme Vám bodový systém, kdo se vyboduje, přijde o klávesnici Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 No a stale jedni a titíž, takže má cenu kvuli 5 - 6 ti dělat nějakej bodovej system?? Citovat
Sagic Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Ne, ne, rovnou je vyhoď, ať jsou jen poslušné ovečky.. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 A že je nevyhodiš sám?? Možnosti by jsi měl. Ale Gaba to tu chtěl jako věcnou debatu bez hádek a napadání, takže už dost Citovat
ozzy56 Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 kdybych byl mod, tak vás vyhodím všechny, a byl by tu klid Gabriel 307 ohodnotil 1 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 8. červen 2015 Autor Odesláno 8. červen 2015 ozzy56: naštěstí zatím nejsi. . . ale bude nábor :D :D Citovat
Sagic Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Zpět tedy k věcné debatě. Podle mě i taková nálada, kterou měl Gabriel je pro toto forum přínosná a neměla by se mazat, rozhodně ne bez upozornění a komunikace s ním. Proč? Protože i negativní reakce nebo nálada je dobrá zpětná vazba, že třeba něco není úplně v pořádku. Tím, že to smažete se jen ten problém odsune, ale nevyřeší. Chtělo by se to zamyslet proč to někdo napsal, zeptat se ho co mu vadí, zkusit se na to podívat z druhé strany. Třeba zjistíte, že těch 5-6 lidí jen nemá problém napsat co si myslí a že třeba na tom, co píšou i něco je. Jen to chce na chvíli odhodit ega na obou stranách a komunikovat mezi sebou. Proto za mě mazat a zasahovat do dění na foru co nejmíň a jen v nejnutnějších případech. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 (upraveno) ozzy56: naštěstí zatím nejsi. . . ale bude nábor :D :D opravdu jsi nepochopil, že to byl vtip? že jsi mi dal palec dolů... Upraveno 9. červen 2015 uživatelem ozzy56 Citovat
Medvěd Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Taky jsem měl pro Radka "zlobivou" náladu a tak mi jí včera smáznul. Nicméně mi u příspěvků visela skoro měsíc a tak, kdo chtěl, si jí přečíst mohl (a samozřejmě i udělat si názor).Jinak v tomhle VZÁCNĚ souhlasím se Sagicem - každá akce nutně startuje i reakci a čím míň budou mít "modi" možnosti zasahovat do cizích myšlenek, tím lépe. Citovat
Péťa Odesláno 8. červen 2015 Odesláno 8. červen 2015 Osobně si myslím, že pokud v náladě není nic vulgárního a vyloženě nevhodného, tak by se členům mazat neměla (a už vůbec ne editovat). Zrovna Méďova mi ale už připadala za hranou, Gábova byla v pohodě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.