Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mazání nálady administrátorem  

32 hlasů

1. 1. Porušuje nálada . . . . od doby hájení 2015 jako neřád . . . pravidlo č. 6. a 7.

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Milá členská základna chci se zeptat na váš názor.Objasním situaci :nevim ,od doby kdy jsem chtěl změnit nick a administrátor to zamítnul(což je jeho volba) jsem se rozhodl,že už asi nebudu řádný člen-napadání ze strany jednoho moderátora mě v tom jenom utvrdilo(kdo je na fóru ví o koho jde).Od tý doby jsem měl v náladě:

- všichni jsou si tady rovný ale některý jsou si rovnější . . . aneb zeptejte se Radka

teď už nevím jestli ja po upozornění,nebo sám Radek to pak smazal,dal jsem si do nálady

- všichni jsou si tady rovný ale některý jsou si rovnější(to mu nějak nevadilo-aspoň to nesmazal)

nálada se mění a když jsem se odhlásil z obou skupin z facebooku tak  jsem si dal do nálady

- od 23.9. odhlášen ze skupiny na Facebooku . . . . od doby hájení 2015 jako neřád . . .

po nějaké době mi ji někdo smazal(bez toho aby napsal jenom čárku-"přiznal se k tomu")

tak jsem tam nechal jenom

. . . . od doby hájení 2015 jako neřád . . .

dost už bolo toho co bylo . . . ptám se vás jestli nálada . . . .od doby hájení 2015 jako neřád. . . .  porušuje pravidlo č.6 a 7 (nikoho tady nenapadám a nenavádím k tomu aby neplatil členský poplatek a byl neřád)

Poprosil bych o věcnou debatu  bez hádek a napadání . . . a rovněž by mě zajímalo jestli má s tím problém jenom Radek a jeden moderátor( on ví o koho jde,nebudu ho jmenovat-i když teď byl hooodně dlouho klid ;):papa ,nebo je toho názoru celé vedení.

. . . snad se mi ta anketa povedla

edit: prosím admina o objasnění jaká je stupnice  bodů varování a něco k tomu,jak se rozhoduje,jestli sám nebo jak to je ;)  myslím,že se to hodí pro všechny

edit2: dostal jsem jeden bod a varování od Radka  . . . Varování

Tvá nalada je nevhodná (Pravidla 6 a 7), opakovaně ti byla upravena a nerespektuješ to, takže varování s jedním bodem.(podotýkám,že mě nikdo neupozornil a nenapsal ani čárku-až teď)

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Bodování

Spamování 1 bod

Uráživé chování 1 bod

Porušení pravidel podpisu 1 bod

Nevhodné vyjadřování 1 bod

Ostatní 1 bod

Vyznam si muže vyložit každý jak chce, je to pouze funkce fora, využivana k varování uživatele, body se přičitaji s varováním

Odesláno

Jedinou problematickou náladu vidím v té první, kde je napsáno zeptejte se Radka, kde se to dá brát adresně. Zbytek se mi zdá v pohodě.

A že jsou si všichni rovni a někteří jsou si rovnější ví snad každý, kdo se tu nějakou dobu pohybuje, ne?

Připomíná mi to anonymní ankety u jednoho zaměstnavatele, kde všichni musí povinně vyplnit anketu, jsou nabádání k objektivnímu hodnocení a pak je zle, že to nedopadlo vše podle představ a někdo si dovolil napsat jiný názor než se hodí vedení společnosti a pomalu se vyšetřuje kdo to byl. Výsledek je takový, že lidi se bojí napsat pravdu a píšou jak je vše super, skvělý jen aby si nedělali zbytečné problémy..

Odesláno

Zpět tedy k věcné debatě.

Podle mě i taková nálada, kterou měl Gabriel je pro toto forum přínosná a neměla by se mazat, rozhodně ne bez upozornění a komunikace s ním.

Proč? Protože i negativní reakce nebo nálada je dobrá zpětná vazba, že třeba něco není úplně v pořádku. Tím, že to smažete se jen ten problém odsune, ale nevyřeší. Chtělo by se to zamyslet proč to někdo napsal, zeptat se ho co mu vadí, zkusit se na to podívat z druhé strany.

Třeba zjistíte, že těch 5-6 lidí jen nemá problém napsat co si myslí a že třeba na tom, co píšou i něco je. Jen to chce na chvíli odhodit ega na obou stranách a komunikovat mezi sebou. Proto za mě mazat a zasahovat do dění na foru co nejmíň a jen v nejnutnějších případech.

Odesláno (upraveno)

ozzy56: naštěstí zatím nejsi. . . ale bude nábor :D :D :D :D ;)

opravdu jsi nepochopil, že to byl vtip? že jsi mi dal palec dolů...

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Taky jsem měl pro Radka "zlobivou" náladu a tak mi jí včera smáznul. Nicméně mi u příspěvků visela skoro měsíc a tak, kdo chtěl, si jí přečíst mohl (a samozřejmě i udělat si názor).

Jinak v tomhle VZÁCNĚ souhlasím se Sagicem - každá akce nutně startuje i reakci a čím míň budou mít "modi" možnosti zasahovat do cizích myšlenek, tím lépe.

Odesláno

Osobně si myslím, že pokud v náladě není nic vulgárního a vyloženě nevhodného, tak by se členům mazat neměla (a už vůbec ne editovat). Zrovna Méďova mi ale už připadala za hranou, Gábova byla v pohodě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...