Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mazání nálady administrátorem  

32 hlasů

1. 1. Porušuje nálada . . . . od doby hájení 2015 jako neřád . . . pravidlo č. 6. a 7.

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Byt novackem tak me mnohem vic odrazuje neustale hadani se o kravinach nez to ze ma nekdo v nalade nebo podpisu ze uz prestal byt radnym clenem...

Odesláno (upraveno)

. . . být nováčkem, tak jdu hledat štěstí někam jinam. Je vidět, že se stálý členové mají dobře když se tu dokola řeší takové to podobné věci.  Ale třeba je to normální, třeba se vlastně blíží konec a přijde zcela něco nového . . . 

Upraveno uživatelem Honza z Nera
Odesláno (upraveno)

Mne sa niektore opravnenia , ci okamzite zakroky moderatorov vobec nepacia....

ano, viem chrania serioznost tu na fore...no myslym si , ze niektore rozhodnutia su riesene velmi horucou hlavou....

mali by sa schvalit viacerimi ....

nie hned , ved ja to viem a aj mozem....citit tam silu postavenia...

nalada ?...je aka je ...no ak aj toto treba odsuhlasit....tak to hadam nie.....kto z nas pouzije pekne slova , ked mu je na ....?

Upraveno uživatelem vladosr
Odesláno

Hmm, je vidět že o tom nic nevíš. 95% se probírá mezi moderatory a připadně i vedením v sekci k tomu určené a odsouhlasí se to než se zasáhne. Kdyby jsi více četl tak by jsi to věděl

Nikdo tu nejedná s horkou hlavou

Odesláno

No vidíš Radku, to my spodina nevíme, takže je dobře, že se to tu rozebírá a dozvěděli jsme se to.

Odesláno (upraveno)

Jé, tady to pořád jede, to je fajn, bude hezký večer :D

Co avatary, taky se budou řešit, když už se řeší nálady?

Upraveno uživatelem Sagic
Odesláno

Gába: Hmm, jenže jak si myslíš, že to tvé ... Od doby hájení 2015 jako neřád ... vypadá, když na to koukne nějaký nový potencionální člen? Neví, co je to doba hájení, neví proč neřád, když on by rád náš klub třeba podpořil... Takhle to fakt vypadá, že jsme jako rozhádaný malý děti někde na novinkách.cz

Proč to tam pořád máš, přijde mi to opravdu hodně ubrečené, myslel jsem, že ty chlap jako hora, umí něco překousnout, ale ty furt do zblbnutí budeš tu smazanou náladu do zblbnutí těla i duše dopisovat a dopisovat, nic tím nevyřešíš a akorát všechny mody naštveš.... Tohle je opravdu chování malého děcka ;) A to přeci nejsi, ne?

Timto v tomto tématu nebo chceš-li anketě končím ;D :papa

nový člen to neví a tudíž není problém aby podpořil klub-myslím,že podpora a nepodpora klubu nestojí na mé náladě ale na něčem jiném ;)

pro tebe to je možná chování decka,ale pro někoho ne . . .  myslím,že nálada mi byla smazaná neprávem a nijak nepoškozuje klub-když jsem se rozhodoval podpořit klub ja v roce 2009 tak i kdyby měl v náladě kdokoliv a cokoliv,tak jsem ho chtěl podpořit a udělal jsem to

A pravě proto když šla Méďova musela jit i Gabova, kdyby ne tak by se tu zase vedli debaty proč jeden a ano a druhý ne. Nezavděčiš se nikdy nikomu

A ted mě někdo vysvětlete proč to má Gába zase zpět, prostě jak malý umanutý děcko který to tam mít musí aby prudil, fakt je to nutný?? Musí to natruc psát pořád dokola, nemuže si tam napsat třeba "Nespokojen" nebo ja nevim, ale tohle mi přijde uhozený na hlavu. Pak se každej diví že se tu debatuje o zbytečnostech.

Lidi mu tu jasně napsali duvody proč ta nalada vypadá blbě a on ji dá zpět.

Radku,to samé si můžu myslet taky,že jsi umanutý a něco ti na mě vadí.Myslím,že tohle není debata o zbytečnostech a je to forum kde se diskutuje o všem tak proč ne o náladě.

hele a uz fakt dost!!!!!! To jste fakt takovy ubrecenci? Vzdyt je to uplne jasna provokace po tom, co nekomu bylo radoby ublizeno!

Reklo se ze se nicky menit nebudou? A nemenily se. Gabovi to bylo zamitnuty. Ok misto smireni se stavem je z toho odchod z fcb a neplaceni radneho, a kvuli takove kravine!!!

V pripade Medveda ktery se svym vlaknem sel proti vetsine, se kterymi svymi nazory jde proti vetsine, to je proste i mnou vnimano jako provokace.

No a co s tim, hlasovat o tyhle blbosti fakt jako Punkac nebudu, nestoji mi to za to. Obecne by nalada mela vyjadrovat pozitiva i negativa. Kdysi nikomu nevadila nalada BONK!, nebo nalada nekterych, vyslovene taky proti foru...... ale proste vse se zase vyviji, a jsme lidi proboha, tak proc si to nevyridite mezi sebou?

Kubo, souhlas s temi novacky........

Scratchi,brzdi ty budeš nový mod? Normálně se tu diskutuje a zatím nikdo nikoho nenapadá,tak bych zvolnil tón.

Nick tady nebudu rozpitvávat je to uzavřena kapitola tak nevím proč to taháte sem do vlákna o náladě.

Máš právo nehlasovat je to tvoje volba.

S odstavcem ohledně nálady musím s tebou jenom souhlasit . . . "obecne by nalada mela vyjadrovat pozitiva i negativa". . .

Odesláno (upraveno)

Chtěl jsem kliknout na "zelený", ale systém mi to zakázal. Tak tedy aspoň takhle - plně s Tebou souhlasím

Ad Scratch - čéče asi 2, možná 3 roky zpátky si tu sám skákal jako čertík Bertík, že se Ti to nebo tamto nelíbí, i odchodem z klubu jsi vyhrožoval a najednou taková hluboká změna názorů, že se cítíš oprávněn (nejednou !!!) okřikovat Ty, kterým se něco nelíbí nyní? Kdo okřikoval Tebe?

Jsou věci, v kterých se s Tebou (i s jinými) shodnu, jsou věci, kde mám názor jiný - holt už jsem takový a myslím si, že mít SVŮJ názor a stát si za ním je normální. Ty občas názorově lítáš od zdi ke zdi - chápu to tak, že se Tvé názory vyvíjí a tu možnost Ti neberu a ani Tě za to neokřikuju.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Jé, tady to pořád jede, to je fajn, bude hezký večer :D

Co avatary, taky se budou řešit, když už se řeší nálady?

Nechapu proč pořád jen reješ. Misto toho aby jsi ukazal jak to umiš líp. Kritizovat, rejpat to umíš, to vidíme, co tak něco dalšího, hmm???

Odesláno

Hmm, je vidět že o tom nic nevíš. 95% se probírá mezi moderatory a připadně i vedením v sekci k tomu určené a odsouhlasí se to než se zasáhne. Kdyby jsi více četl tak by jsi to věděl

Nikdo tu nejedná s horkou hlavou

je to pravda , ze o tom nic neviem , nie som tu moderator , tak fakt neviem , ake mate pravidla , ale vidim , ako to tu chodi...

citam tu toho dost , ale reagujem malo....

ak by ste sa aj viaceri radili , tak klobuk dolu za rychlost , ze ste sa aj hned stretli a stihli to uzavriet...

neviem to urcit , bud sme sa tu vsetci stretli co sme kus uleteny a tym padom mate plne ruky prace s nami , alebo , ked pozriem vysledky hlasovania je problem inde.....

som aj na inych forach , ale toto som nezaznamenal fakt nikde...

Odesláno

Nechapu proč pořád jen reješ. Misto toho aby jsi ukazal jak to umiš líp. Kritizovat, rejpat to umíš, to vidíme, co tak něco dalšího, hmm???

Já nechápu věcí, ale to by bylo na dlouho.. možná ti výsledek této ankety otevře oči. Ale dobře, už se k dění na klubu nebudu vyjadřovat, jen pokec a servis, slibuju.

Odesláno

Vysledek ankety nevypovídá vubec o ničem. Jen snad o tom že někdy mohou být Modi a Admin prostě sami oproti nazoru většiny.

Což je přesně to, co mi vadí. Já (MY !!!) jsme "modi" a chceme to tak a VY sice můžete mít nějakej názor, ale ve finále to stejně bude podle nás.

Podle mně by na ten výsledek ankety měl navazovat další krok, jako je např. zamyšlení, jestli ten výsledek přeci jen něco nesignalizuje

Odesláno

Dakedy to tu bolo voľnejšie, teraz je to tu skoro ako v Severnej Kórei (obrazne).

Vladosr napisal iba to čo vidí a to isté vidia aj všetci ostatný nováčikovia. Nováčik príde, lebo zväčša potrebuje nejakú radu ohľadne auta, tak sa obzerá iba potom, keď ho to tu chytí, tak si už pozrie aj iné vlákna a zrazu narazí na takéto vlákna ako je toto. Zistí, že sa tu v podstate niektorý stále o niečom dohadujú a vadia za to čo sem kto napíše, tak sem možno aj zato prestane chodiť.

Už viac krát to tu bolo napísané tak to napíšem aj ja. Klub už nie je to čo býval kedysi.

Odesláno

No jak to tady tak pročítám,tak mě napadá jedna věc. A to,když tu máme sekci jen pro řádné členy,do které se kromě řádů nikdo jiný nedostane,tak tuto "privilegovanost"  přenést i na jiné funkce ve fóru.A to i na na ten chlívek s nickem.Myslím tím řád = full nabídka na svoji prezentaci a ty ostatní okleštit. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...