Radek Hurvajz Odesláno 15. srpen 2015 Odesláno 15. srpen 2015 Tak asi nikdo neříká že by jsme měli zustat v pravěku, ale jsou tak trošku voprsklí ohledně ochrany soukromí uživatelů Citovat
lape Odesláno 15. srpen 2015 Odesláno 15. srpen 2015 Ne trochu,ale kur...ky hodně.Oni si vytáhnou z tvého compu co je jim libo a ještě to mají posvěcené zákonem. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. srpen 2015 Odesláno 15. srpen 2015 Snad to jde povypinat, podle popisů na netu, ale kdo ví co je tam ještě kde skrytýho, člověk už neví čemu muže věřit - http://diit.cz/clanek/vypnete-smirovani-ve-windows-10-malym-open-source-programkem Citovat
lubosch Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 Po precteni tohoto: http://aeronet.cz/news/analyza-windows-10-ve-svem-principu-jde-o-pouhy-terminal-na-sber-informaci-o-uzivateli-jeho-prstech-ocich-a-hlasu/ jsem instalaci zrusil. Fakt je to superpraskc. Odesláno z mého G620S-L01 pomocí Tapatalk Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 Velký bratr nás vidí. No a co ted? Linux? Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 co resite ??ja tam zadne udaje ve widlich ulozene nemam a vse ostatni je mi putna Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 Nejde o uložene udaje, jde o to co pišeš, komu píšeš, kam píšeš, říkáš, kam se přihlašuješ, hesla, atd. osobně teda nemusim vše co na PC udělám sdílet s poskytovatelem systemu, kterej si s tím muže nakladat jak uzná za vhodné on Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 takze se asi vratime k tuzce, papiru a osobnim setkanim Citovat
lubosch Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 Pockame co MS po kritice W10 udela, treba v Rusku je chteji kvuli tomu zakazat. Myslim, ze v tom bude jeste nejaky progres. Odesláno z mého G620S-L01 pomocí Tapatalk Citovat
Laďa Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 (upraveno) Nic nezákonného nedělám, tak ať si někdo přečte, že mám tři milenky. Upraveno 16. srpen 2015 uživatelem Laďa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 Nejde přeci o to jestli dělaš něco nezakonneho, jde o ochranu soukromí. Mě to teda vadí že by měl někdo vědět cokoliv napišu, a nejde jen o to Citovat
Gabriel 307 Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 . . . no . . . . normálně zvažuji jestli je instalovat nebo zůstat u W7 Ultimate Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 ja je měl cca 1 den, pak navrat, ale ne kvuli tomuto, spiše kvuli chybám který se z toho sypali Ja počkám co se z toho vymyslí, pak se uvidí Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 ja je mam asi 3 tydny a zadne probblemy s chybama nepocituju Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 Zaleží jak počitač použivaš. Mě nejvic vadilo neustálé odpojování BT myši. Jinak koukni do vypisu chyb, uvidiš. Citovat
enikybeniky Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 Taky zatím spokojenost, jak s funkčností, tak vzhledem, mně se to líbí (překázel jsem z Win 7). Bezdrátový set klávesnice + myš zatím funguje bezchybně. Na NTB s Win 8.1 stále nic. Citovat
Péťa Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 Po precteni tohoto: http://aeronet.cz/news/analyza-windows-10-ve-svem-principu-jde-o-pouhy-terminal-na-sber-informaci-o-uzivateli-jeho-prstech-ocich-a-hlasu/ jsem instalaci zrusil. Fakt je to superpraskc. Odesláno z mého G620S-L01 pomocí Tapatalk Ahoj, W10 mi fungují i zcela mimo internet, to trochu popírá smysl článku. Ale víc mě vyděsil tento odstavec: Windows 10 zároveň obcházejí letitou tradici hosts file, protože se na některé klíčové servery Microsoftu připojují natvrdo pomocí IP adres, tzn. bez nutnosti komunikace s DNS servery anebo s hosts souborem, ale nedojde ke stahování třeba updatů. To je zajímavé, že když zakážete v hosts file Windows Update servery, Windows 10 se k nim stejně připojí, ale přímo pomocí IP adres a obejdou tak override v hosts souboru. Ale nedojde ke stažení updatů. V podstatě jde jen o jakési oznámení Microsoftu, že jste si zakázali v hosts file update servery. To je zajímavé chování, jistě ne samoúčelné. Vynulováním komunikace se servery přes hosts file navíc přivodíte nestabilitu některým programům a komponentům. Pokud se rozhodnete Windows 10 používat, použijte tento nástroj jen v případě, že víte, co děláte. To by pak ztrácela význam utilita, která se tady objevila. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 Ta utilita by měla vypinat služby a přenastavit nastavení, neměla by upravit Host.ini, nebo jo? Citovat
MrChodny Odesláno 16. srpen 2015 Odesláno 16. srpen 2015 Mění i hosts soubor. Pridava tam mrak microsoftich serveru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.