Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejde o uložene udaje, jde o to co pišeš, komu píšeš, kam píšeš, říkáš, kam se přihlašuješ, hesla, atd. osobně teda nemusim vše co na PC udělám sdílet s poskytovatelem systemu, kterej si s tím muže nakladat jak uzná za vhodné on

Odesláno

Pockame co MS po kritice W10 udela, treba v Rusku je chteji kvuli tomu zakazat. Myslim, ze v tom bude jeste nejaky progres.

Odesláno z mého G620S-L01 pomocí Tapatalk

Odesláno

Taky zatím spokojenost, jak s funkčností, tak vzhledem, mně se to líbí (překázel jsem z Win 7). Bezdrátový set klávesnice + myš zatím funguje bezchybně. Na NTB s Win 8.1 stále nic.

Odesláno

Po precteni tohoto:

http://aeronet.cz/news/analyza-windows-10-ve-svem-principu-jde-o-pouhy-terminal-na-sber-informaci-o-uzivateli-jeho-prstech-ocich-a-hlasu/

jsem instalaci zrusil. Fakt je to superpraskc.

Odesláno z mého G620S-L01 pomocí Tapatalk

Ahoj, W10 mi fungují i zcela mimo internet, to trochu popírá smysl článku. Ale víc mě vyděsil tento odstavec:

Windows 10 zároveň obcházejí letitou tradici hosts file, protože se na některé klíčové servery Microsoftu připojují natvrdo pomocí IP adres, tzn. bez nutnosti komunikace s DNS servery anebo s hosts souborem, ale nedojde ke stahování třeba updatů. To je zajímavé, že když zakážete v hosts file Windows Update servery, Windows 10 se k nim stejně připojí, ale přímo pomocí IP adres a obejdou tak override v hosts souboru. Ale nedojde ke stažení updatů. V podstatě jde jen o jakési oznámení Microsoftu, že jste si zakázali v hosts file update servery. To je zajímavé chování, jistě ne samoúčelné. Vynulováním komunikace se servery přes hosts file navíc přivodíte nestabilitu některým programům a komponentům. Pokud se rozhodnete Windows 10 používat, použijte tento nástroj jen v případě, že víte, co děláte.

To by pak ztrácela význam utilita, která se tady objevila.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...