Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

FrantaCV: jestli to dobře chápu, nejde mu o rychlost připojení, ale potřebuje si zjistit, kolik dat spotřebuje běžným používáním. Podle toho uvidí, jestli se vleze do FUP limitu nebo ne.

jj presně o toto mi jde

Odesláno

Taky jsem o tom uvažoval, a dokonce mě bylo i slíbeno že nebudu mít FUP, nakonec to nejde, tak zatím to nechám být a nechám si adsl. Myslím že za čas ten FUP stejně dají pryč. I když nebudu nic stahovat tak jen videa na netu v hd kvalitě bude taky docela papat data.

Odesláno

Já zatím taky ne, podle mapy máme mít v celé vesnici LTE a přitom na mobilu chytám LTE jen v Brně, doma jen 3G, takže to momentálně stejně nemá pro mě smysl, od úterý mám novej mobil už s LTE, tak jsem rád že jsem si prvně mohl zkusit zda vůbec to LTE u nás je.

Jinak jakej je Tvůj důvod proč bys už do toho nešel?

Odesláno

Jak jsem psal nestabilita, rozpad spojení, kolísání rychlosti, velmi pomalý UpLoad. Je to dobré pro to když člověk cestuje, ale ne jako náhrada pevného připojení a to nejsem nijak náročný. Žádné filmy a ani muzika.

Odesláno

No pokud jsem testoval LTE tak jsem skoncil s pingem kolem 40s down 92mb na up 50mb.pravda jediny chyceny na lte bts ;-) v testovacim modu.v dlouhodobem testu na pracovisti kolem 46mb na up 35mb.lte chytam i doma v panelaku a to jsem cca 6km od vysilace s rychlosti cca 18/13.zatim problem nemam i co ee streamu tyce.samo , ze v nekterych lokacich se ti muze menit.preci jenom jedna se o mobilni nikoli fixni internet.

Odesláno

Já naměřil po celým Brně na mobilu přes aplikaci DSL cca 2Mb až 20Mbit/s, ale co mě překvapilo bylo u výjezdu z Brna směr Kuřim, tam jsem měl i 70Mbit/s, v práci v Kuřimi chytám cca 40-60Mbit/s a je to opravdu hodně znát, proti 3G, kde jsem měl tak 15Mbit/s.

Mám i snímek obrazovky z mobilu jako důkaz, můžu přiložit :D

Odesláno

To byl jen příklad, který měl vyjadřovat to, že měření přenosové rychlosti a reálná rychlost je něco jiného. Hlavně to nezkoušej.

Odesláno

U těhle měřičů by mělo být uváděno, na jak velkém vzorku bylo měření provedeno. Na měření používám měřiče od ERI.cz. Tam jsou i grafy průběhu rychlostí, výpadky, jittery a další parametry.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj všem. Nemáte někdo prosím vyzkoušený nějaký spolehlivý SW na měření množství přenesených dat při práci s webovou stránkou? Řeším, zda je lepší použít paušální internet, nebo dobíjecí variantu :myslim

Odesláno (upraveno)

Ten SW se dá i stáhnout ze stránek TM. Jen si nedovedu vzpomenout jak se jmenuje. Dřív to bylo web and walk

Upraveno uživatelem MotoMoto

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...