Milan+ Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 Tak kdo se byl podívát na dnu otevřených dveří ve škodovce? Citovat
MilanF1 Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 Raději ne, očekával jsem mraky lidí. Ono stačilo, že bylo docela dost lidu před týdnem v Kolíně ... ale to byl určitě jenom čajíček oproti škodovce ... Citovat
MJSytic Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 Co bych tam dělal? Až se budu zajímat o výrobu plechovek, tak se zajedu podívat do Coca-Coly Citovat
Péťa Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 Tak marně hledám důvod, proč by den otevřených dveří v Boleslavi měl být horší než v Kolíně. Automobilka jako automobilka. Citovat
Milan+ Odesláno 30. květen 2015 Autor Odesláno 30. květen 2015 Raději ne, očekával jsem mraky lidí. Ono stačilo, že bylo docela dost lidu před týdnem v Kolíně ... ale to byl určitě jenom čajíček oproti škodovce ... Ty jako prodejce škodovek by jsi si tu výrobu měl projít spíše tady než v Kolíně. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 plánoval jsem,ale auto mělo jiné plány Citovat
MilanF1 Odesláno 30. květen 2015 Odesláno 30. květen 2015 Ty jako prodejce škodovek by jsi si tu výrobu měl projít spíše tady než v Kolíně. To, že pracuji se škodovkama neznamená, že si je oblíbím. Mé srdce patří a vždy bude patřit Peugeotu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.