Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych poradit ohledně řešení kde nevysolím přes 2500,- za otvírací dveře/sito.

Potřebuji sehnat sito na balkonové dveře (plastové) jenž mají na výšku přes 200cm. Na netu jsem se díval na magnetickou síťku ale ta má pouze 200cm, takže ta je malá.

Vyřešil už někdo tento problém bez využití jakýchkoliv antirepelentů či jiných prostředků proti hmyzu (do zásuvky, atd ...)

Nechci si nechávat udělat ty dveře ze sita, jelikož do toho nechci tolik vrazit.

Odesláno (upraveno)

ja dával do bytu sítě do oken na míru a cenovka 2500,-

bylo to 5 oken

síť na baloknové dveře z Lidlu 1000,-

odesláno z Samsung Galaxy Note 4

Upraveno uživatelem Gabriel 307
Odesláno

Hele, a co koupit síť (moskytiéru) v železářství? Myslím tu plastovou  :D 

Přišít z vrchu a zespoda suchej zip-háčky, na dveře nalepit oboustrankou druhou půlku zipu-chlupy a hotovo. pořizovací cena tak 120kč za síť, páč je v metráži a dvacku za sucháč?

Já to dělal kdysi do okna.

kdybys chtěl chodit durch ty dveře, tak se udělají místo jednoho čtyři svislý pruhy, které se na hoře (kde to nedostřihneš) přichytí sucháčem a dole se cvakne závaží, co se používá na záclony(olůvko)

Hmm? :mrk

Odesláno (upraveno)

Jinak v Liberci jí v Lidlu ještě měli v počtu 4ks. Zrovna jsem si vzpomněl na tohle vlákno, když jsem jí tam v sobotu viděl ;)

Rozměr údajně max. 100 x 210 cm :myslim

Upraveno uživatelem MJSytic
Odesláno (upraveno)

rozměry nevím ale je to balík s ALU profilama,které uřízneš podle potřeby a podle rámu pak ořízneš síťku

edit: to co je na fotce je 70cm x 196cm a nějaké zbytky profilů jsem vyhazoval(zkracoval jsem je)

post-21598-0-56023200-1431956907_thumb.j

post-21598-0-73699900-1431956907_thumb.j

post-21598-0-85859900-1431956907_thumb.j

post-21598-0-99727300-1431956907_thumb.j

Odesláno (upraveno)

Jinak v Liberci jí v Lidlu ještě měli v počtu 4ks. Zrovna jsem si vzpomněl na tohle vlákno, když jsem jí tam v sobotu viděl ;)

Rozměr údajně max. 100 x 210 cm :myslim

potvrzuji rozměry :papa  něco se doma hledalo a Magda našla leták ;)  cenovka dokonce 799,-Kč rozměry jak psal MJ :papa

. . . včera jsem to hledal na netu a dnes to našla když hledala něco jiného v letáku

post-21598-0-48421500-1432038904_thumb.j

Odesláno

no bude to asi více, poptal jsem i dodatečné zabezpečení oken a dveří, tak uvidíme.......každopádně čekám na cenovou nabídku, tak se pak podělím o info, co kolik stojí,pro zajímavost

Odesláno

Deset.... :-D

Ahoj,

hele, že neprodáváš sítě proti hmyzu ... :aut .... mám cenovou nabídku na 6x okno, z toho dvě malé, a 2x dveře na 9292 kč.

A to je jen základ, pak si můžu za pár tisícovek připlatit nějaký polep renolitovou folii...

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...