Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koukám, že si někteří nic nepamatují... To je holt ta blbá lidská vlastnost....

Motomoto (neber to vážně, že tě jmenuji, ale jseš takovej můj oblíbenej odporovatel) píše, že odpoušťet je božské? Hmmm, 4x odpouštět za sebou a stejně se dotyčnej nepoučil? Nakašlat leda...

ps: když ti někdo 4x za sebou nezaplatí za zboží, odpustíš mu? U mě to je totální blbost jednat s takovým člověkem, ale asi jsem zlý a nepřejícný ALE zase mě nemusí trápit fakt, že mě na můj účet zase ten samej podvodník vyšplíchl nebo vyšplíchne

Jinak je tu vedení. je tu admin fora - a jistě ví, co mají dělat, nejsou to žádný másla bez zkušeností s vedením inet. komunity

vezmem po pořadě hříšníky...

V pradávných dobách, kdy jsem se rozkoukával po fóře, tu žil byl člověk, který vystřídal mnoho nicků a když mu přes jeho schizofrení mozek něco přelétlo, tak byl schopnej 1000 svých příspěvků během dne smazat.... Umíš si představit, jak byla ta vlákna nečitelná, jakej to udělalo zmatek? Když dostal banána, tak se vzedmula jihočeská klika a začala lobovat desítkami příspěvků, jak už to nikdy neudělá a já nevím, co ještě. Šanci dostal, aby to za pár týdnů zopakoval.... Vydržel do včerejška, přes vydávání se za jeho dceru a podobně. Tohohle člověka jsem viděl osobně a on se chvilku bavil normálně, a jak třeba přišla řeč na Oddieho, byl nesvůj a to co mi dal, mi skorem dát nechtěl (šlo o blbý časopisy o P406, který chtěl hodit do popelnice) Na chalupě ve Lhenicích beránek, abych o pár měsíců dostával celkem hnusný SZ, byl od té doby na black listě.

Už víš o koho jde?

Ptám se tě... Dáš mu šanci znova? Ano jde o Žužlifuka :D

To samý Hyena... ulhánek, kterej už ve vlastních lžích má problém, aby věděl, kde co napsal či plácl.... Opravdu ho tu musíme chtít a mít.... Už jen z důvodu, že napálí nějakého nováčka, který ho nezná jako my? Ne, děkuji nechci

A nakonec to nejlepší, Marcel00... Sice neprudí a do ničeho nezasahuje, což je jeho jediné štěstí

Ale ty si nepamatuješ vlákna, o spolku na Slovensku, jak psal o ochrané známce, jak byl po pastorovi jeden z nejaktivnějších v šíření bohulibých myšlenek? Aby pak přilezl zpět (absolutně mě nezajímá, že jim pastor udělal to samý a defacto ho vyštípali a snad se ho konečně zbavili).... Kdo mi zaručí, že nebodne tu kudlu do zad opětovně.... Prostě zklamal

I vy všichni se zamyslete nad sebou... I když jak vidím, dobrovolně si necháte pod rouškou záchrany do aut montovat eCall :D Toliko o demokracii a odpouštění

Odesláno

Já si pamatuju vše kolem Lukáša a i přesto bych ho sem zase pustil, když zase něco vyvede, dostane opět ban na rok, a pak se uvidí.

Já fakt nevím, kdyby rozvracel klub, nebo vytáhl z lidí x tisíc a podobně tak to beru, ale je to prostě mladej kluk kterej se teprve musí naučit kde jsou meze, a kde nemá smysl lhát a podobně.

Odesláno (upraveno)

Hmm, a uznáš, že mohou být lidé, kteří to vidí jinak? Mě nezajímá jestli někdo ukradne horalku, klíč 10 v práci, nebo 1000000 - pro mě je to prostě zloděj, buď jak buď

Jo za ten mínusek děkuji....

A takový ty vychcánkové, kteří to pořád dokola zkoušej, jsou úplně nejhorší. To že ty se Šaldo necháváš opít rohlíkem, je opravdu tvá věc, ale dovol to, že někdo jiný může mít jiný názor

PS: je jasný na čí straně vysloveně nezávisle stojíš, když ti dělal nějaký ptákoviny na auto, viď.....

Šaldo, tohle jsi opravdu napsal?

Já si pamatuju vše kolem Lukáša a i přesto bych ho sem zase pustil, když zase něco vyvede, dostane opět ban na rok, a pak se uvidí.

Kde je ten trest? Kolikrát chceš něco odpouštět zjevně nenapravitelnému člověku? To je jako 37x soudně trestaný, co furt u soudu tvrdí, že je nevinný a když už vinný, tak se polepší

Upraveno uživatelem punkac
Odesláno

Mno .... kdyz uz tady nekdo ma potrebu srovnavat Marcel00 s Hyena/narcotic/Lukas307/Lukaro ... mozna mam take trochu selektivni pamet ale mam za to, ze Marcel00 SLUSNE napsal, uvedl duvody, proc by chtel zpet, vysvetlil, jak a k cemu doslo na Slovensku a poprosil, zda ho sem pustime. A my rekli ano. Pokud to bylo jinak osvezte mi pamet. Dekuji.

Naproti tomu druhy zminovany se zaregistruje "na prasaka" z jine IP, otevre tu vlakno jak je zpatky a bude sekat dobrotu atd. ... Ano, take napsal X emailu vedeni, ale vedeni rozhodlo, ze neni zajem ho sem vpustit. Presto se sem zase "vesral". Takze asi tak k tomuto.

Odesláno

Já se nenechávám opít rohlíkem, to jen pro upřesnění.

Za ten mínusek nemáš zač, od toho je to tady.

Je mě jasný že jsou lidé kteří se na tohle dívají jinak, a já jim to neberu, jen jsem chtěl napsat svůj názor, že mě nevadí kdyby se Lukáš vrátil zpátky, nic víc nic míň.

A jestli si myslíš že Lukáša bráním jen kvůli těm prahům co mě nechal udělat tak seš na velkým omylu, já jen vidím to že každý má dostat šanci, klidně i několikrát, stejně tak jsem to třeba dělal se svým otcem, kterej nás v mých 4 letech opustil, když mě bylo 17 tak jsem si ho našel a pár měsíců jsme to zkoušeli dát dohromady, nevyšlo to, potom jsem to zkusil v cca 23 a zase to nevyšlo, a potom ještě nějak po 30ti letech jsem to opět zkusil, a trvalo to asi rok než vztah zase zkrachoval, a vím že to zase za čas zkusím znovu. Vím že to je něco jinýho než tady na klubu, ale i tak prostě chci dát další šanci, vím že se na mě teď bude dívat 90% členů jako na paka a podobně, ale já už su holt takovej.

Odesláno

Stibto: klidně mě jmenuj, nejsem pan někdo... Na nějaký slušný požádání kašlu, kor když vím, co vím... Vy jste vedení, vy máte mandát - respektuji a řídím se tím, ale na věci, že je mi ten člověk volnej toto nic nemění

Šaldo, vidíš ty to s tátou zkoušíš dokola, i když je věc ztracená (ale to ty si nikdy nepřipustíš) a já lidi, kteří mě zklamou klidně vytěsním ze svého života. Každej máme šanci jen jednu. Chovám se tak abych nikoho nesral, neokradl, neobelhal., jsem upřímnej.. Věř, že je to daleko složitější než být se všemi za dobře

Odesláno

Ze StibTa vypadla pro mne nová a velice zajímavá informace :

cit. StibTo ... Ano, take napsal X emailu vedeni, ale vedeni rozhodlo, ze neni zajem ho sem vpustit. Presto se sem zase "vesral". Takze asi tak k tomuto....

v návaznosti na tuto informaci se ptám:

1) Proč se tímto vláknem ještě vůbec zabýváme?

2) Proč nebylo okamžitě smazáno nebo minimálně zamčeno?

Hyena zjevně není ochoten akceptovat to, že je tu nějaké vedení klubu, kterým byl za své prohřešky zaBANován a které se jasně vyjádřilo, že mu znovu dveře otevřít nehodlá. Pro mne je prostě mrtvej Homolka

Odesláno

Šaldo ac bych se Te nerad dotknul tak musim po teto Tvoji reakci napsat - OK, ty jsi mozna clovek, co si tu hubu lapidarne vyjadreno potrebuje nabijet asi furt. Ale ne kazdy je ze stejneho testa, nekomu to staci jednou, nekomu dvakrat, v pripade Lukase to snad jeste bylo vickrat, nez se reklo (zatim) definitivni NE :)  Tak to proste je a ver, ze jsme se na tom (o Lukasovi, ne o Tobe) ve vedeni shodli, neni to zlovolne rozhodnuti jednotlivce.

Odesláno

Medvěd : no tak .. ano .. je to tak ... ale nebyl duvod to tu prezentovat, to jsme si resili interne. Az ted kdyz udelal verejne vlakno se to resi takto. Proc se tim zabyvame .... no ... na to Ti ja osobne odpovedet neumim. Ale porad lepsi psat a cist reakce zde, mezi normalnimi slusnymi cleny, nez pak zase resit nejakou ojebavku od dotycneho (a verim, ze by se neco vyskytlo, bohuzel drive ci pozdeji)

Odesláno

V pořádku, jen tím dokazuješ mojí pointu ;)

Odesláno

Já s Lukášem neměl osobní problém, ale nemám nutnou potřebu mu dovolit návrat. 

Co mně osobně teda přijde jako nesmyslné, je zpochybňovat Šaldovu filozofii, přístup k životu. Já plně chápu smysl razantního rozhodnutí a jednání, ale naopak oceňuji, když někdo umí takto odpouštět. Já jsem schopen člověku dát pardon a bavit se s ním i přes něco, co vnímám jako zradu, ale už nikdy to pro mě nebude důvěryhodná osoba a při jakémkoli jednání s ním budu mít na paměti obezřetnost. A proto chápu institut odnětí svobody, jako ochranu těch, kteří neměli s dotyčným tu čest a nemuseli se sami spálit.

Odesláno

Punkac, já se taky snažím k lidem kolem mě tak, abych jim nějak neublížil, neokradl a podobně, je to jedna z mých zásad, stejně jako ta, že se má odpouštět, zvláště těm, kteří za to nemohou, jen jsou to prostě ještě děcka, dospělýmu člověku bych už neodpustil, ten už ví co svým jednáním udělal, ale když to beru třeba podle sebe, taky sem byl ve 20ti parchant, dělal sem bordel a podobně, ale člověk se neustále vyvýjí, a v mládí to platí trojnásobně, a třeba i když si vzpomenu na moje začátky zde na klubu, taky sem docela zlobil, a teď si myslím že se chovám jako " normální" člen. To stejný může být i s Lukášem a dalšíma mladýma klukama, je to stejný jako s autama, když je Ti 20, tak říkáš, vole, to jede jako prase, natrhni mu prdel a podobně, ve 30ti už říkáš, však ať jede, já nikam nespěchám. Kdysi dávno sem vytahoval lidi z auta za každou "špatnost" co mě udělali a hádal se s nima nebo i porval, nyní je mě to jedno, už ven nelezu.

Nemůže to tady přece srovnávat jako s kriminálníkama u soudu, kde sou zloději a další verbež, těm se druhá šance dávat nemá, o tom žádná, ale Lukáš je prostě ten typ člověka, co prostě zkouší kdo co vydrží, a časem se uklidní a bude "normální"

Jenže to stejně nikdo tady nechápe, každej vidí jen to špatný, aspoň tak to cítím já.

S otcem to zkouším pořád dokola už jen z důvodu že jsem o mamku přišel ve 14ti letech, a tím pádem rodiče nemám, a taky by mohli mít moji synové dědečka, když druhej ( od manželky) už není.

Su asi měkota, ale jen další důkaz toho jak se člověk dokáže během pár let změnit, z dacana na spořádanýho občana, tím myslím sebe :D

Odesláno

Almanil to napsal dobře, když mě někdo zklame, tak se budu snažit mu odpustit, i když to nejde hned, ale na druhou stranu si už před tím člověkem budu více bránit záda.

Odesláno

Vážení, 

ušetřeme si prosím x stránek dohadování. Lukaro své šance dostal a nebylo jich málo. Už jsme mu několikrát odpustili a několikrát to dopadlo úplně stejně. Pokud by tu byl náznak slušného jednání nebo nějaký pokus o smír, dokázal bych o tom znova uvažovat, ale takto rozhodně ne. Ani arogantní email před x-měsíci, ani drzé vetření se do fóra mne rozhodně nepřesvědčí, že je už jiný člověk. Vedení vč. všech moderátorů se shodlo na tom, že Lukarův ban trvá i nadále a to včetně jeho dalšího nicku. Děkuji za pochopení.

Odesláno

ja bych to vzal jako uzavřenou zalezitost, a tady to locknul.... myslim že i většina členu napsala že ho tu nechce...... popřípadně udělat anketu v sekci pro řády o přijetí, aby i ty lidicky co ho tu chtěj měli klid :)

Odesláno (upraveno)

A mě se po dlouhé době líbí Medvědův názor. Pakliže vedení dříve usoudilo, že takovéhoto jedince zde prostě nechce a nepustí ( což chápu a beru to jako ani ne 5% stráty, což je v normě :D), tak hned druhý příspěvek měl být reakce vedení. Z důvodu toho a toho jsme rozhodli takto! Člen středního vzrůstu, bílé pleti je pro opakované porušování stanov a pravidel klubu ZBAVEN hodnosti člena atd. TEČKA zamknul bych to hned po druhem příspěvku, smazal jeho profily a klid. A basta. Pokud vedení rozhodne jednou definitivně NE tak bohužel. :-D :-D

A doufám že budu mít alespoň 5 lajků :-D

Upraveno uživatelem JJEENNDDAA
Odesláno

pět lajků nevím nevím, ale můžu ti tam šóópnout nějakej ten dislajk :D :D

Chceš? Když tak napiš SZ :D :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...