radim.1008 Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 I kdybych Ti nick "hyena" odpustil, tak "narcotic" nikdy. Omlouvám se všem, nechtěl jsem to vytahovat, ale já musím. Bohužel, nezapomínám a neodpouštím. http://www.peugeot-club.com/topic/71533-rozloucenineco-konci-jine-zacina/?fromsearch=1 Tak jsem si přelouskal ten odkaz a řeknu vám, to tehdá byla sranda.
lookash Odesláno 4. květen 2015 Autor Odesláno 4. květen 2015 punkac: tobě jsem nic neudělal, ty jsi byl vždy na skoro každého něčím vysazený...a kdo píše, že si máš z něčeho sednout na prdel? Slušně pozdravit je špatně? Nebudu dále komentovat, škoda slov... Mě je to už i jedno osobně se pravidelně stýkám s hodně lidmi z clubu, kteří mě znají a ví... Chtěl jsem jen zase pořádat srazy, to mě bavilo, to je celé. Bez toho se klidně obejdu, vnucovat se nemusím punkac ohodnotil 1
JJEENNDDAA Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 mám za to, že jsi udělal jen jeden sraz.. Tudíž nevím nevím. Nechci ti brát iluze, ale tady v kraji je srazově celkem mrtvo. Dělám minisraz dvakrát ročně a scházíme se vesměs stejný základ + nové tváře, ale počet návštěvníků se nijak nezvyšuje.
elton Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 Myslím si, že si svůj trest odseděl. Chápu, že více násobné registrace a prodej pedálů bez povolení, jsou nebezpečné zločiny, ale narozdíl od ....... nepomáhal rozvrátit klub.
Radek Hurvajz Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 Nebudu to snad ani celý číst, ten BAN byl opakovaný a nasledně trvalý, takže nechapu co ma tohle znamenat. Pokračujeme dále.....
punkac Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 punkac: tobě jsem nic neudělal, ty jsi byl vždy na skoro každého něčím vysazený...a kdo píše, že si máš z něčeho sednout na prdel? Slušně pozdravit je špatně? Nebudu dále komentovat, škoda slov... Mě je to už i jedno osobně se pravidelně stýkám s hodně lidmi z clubu, kteří mě znají a ví... Chtěl jsem jen zase pořádat srazy, to mě bavilo, to je celé. Bez toho se klidně obejdu, vnucovat se nemusím Ale udělal, poškozoval jsi soustavně, to co mám rád a to je tento klub takže sbohem a šáteček....
Guest Scratch Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 Ja v tomhle jsem s EltOnem. Sanci muze dostat zase po delsi dobe kazdy. Viz treba ovecka......
punkac Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 Nevážil si nás, tak k Turkovi! Scratchi, o Ovci raději nepiš, musel bych ti dát mínus On skorem rozloží klub a pak si přileze? A vedení ho vpustí? Tohle třeba byla věc, u které jsem hodně přemýšlel, zdali prodloužím členské
agresssor Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 Fakt me to tu bavi cim dal tim vic . Posledni dobou je tu vsechno problem.... Pak se nemuze nikdo divit ze tu chybi novy clenove....
punkac Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 Hele, musí tady za každou cenu být každej votroubek? Notabene ten, který, už ukázal, co umí v negativním slova smyslu.
Šalda Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 Já jsem pro prominutí a přijetí, je to už nějaká doba, a každej se mění. Já osobně Lukáša znám, nechal mě udělat kryty prahů, které jsou stále super. Tohle je můj osobní názor, a ani nechci aby někdo na můj příspěvek reagoval, takhle to prostě vidím já a hotovo, šanci a v tomto případě více šancí má dostat každej. Medvěd ohodnotil 1
Radek Hurvajz Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 Kolikrát se mu bude dokola odpouštět, vždyt to tu už několikrát bylo, vždycky to došlo tam kde je to ted, několik registrací, odpovědi sám sobě, matení všech okolo sebe, lži.
Aluška Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 Přesně tak, šanci už dostal a jak to dopadlo, takže rozhodně trvalý BAN a hotovo nebo to tady bude pořád do kolečka Druhou šanci má dostat každej to jo, ale ne donekonečna
ChouLu Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 A jen tak pro info.. trvalý ban = 23 let a několik dní Takže ať si nikdo nestěžuje, stále má možnost se vrátit
222johny222 Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 Mě už to nebaví... číst furt jak se tady hádáte... je to fakt otrava.Zavítám semka občas,ale co vlákno to hádka a napadání mezi sebou.
Radek Hurvajz Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 Johny, a nejseš divnej, zrovna v tomhle vlakně psát že tě to nebaví, nedivil bch se kdyby jsi to napsal do nějakýho hadavýho vlákna, ale sem
222johny222 Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 (upraveno) Přestaň mě neustále urážet a napadat,díky Upraveno 4. květen 2015 uživatelem 222johny222
Radek Hurvajz Odesláno 4. květen 2015 Odesláno 4. květen 2015 Kde tě neustale uražim a napadam tě? Jen jsem napsal to co vidim, a zeptal jsem se tě
Recommended Posts