Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

punkac: tobě jsem nic neudělal, ty jsi byl vždy na skoro každého něčím vysazený...a kdo píše, že si máš z něčeho sednout na prdel? Slušně pozdravit je špatně? Nebudu dále komentovat, škoda slov...

Mě je to už i jedno :) osobně se pravidelně stýkám s hodně lidmi z clubu, kteří mě znají a ví... Chtěl jsem jen zase pořádat srazy, to mě bavilo, to je celé. Bez toho se klidně obejdu, vnucovat se nemusím :)

Odesláno

mám za to, že jsi udělal jen jeden sraz.. Tudíž nevím nevím. Nechci ti brát iluze, ale tady v kraji je srazově celkem mrtvo. Dělám minisraz dvakrát ročně a scházíme se vesměs stejný základ + nové tváře, ale počet návštěvníků se nijak nezvyšuje.

Odesláno

Myslím si, že si svůj trest odseděl. Chápu, že více násobné registrace a prodej pedálů bez povolení, jsou nebezpečné zločiny, ale narozdíl od ....... nepomáhal rozvrátit klub.

Odesláno

punkac: tobě jsem nic neudělal, ty jsi byl vždy na skoro každého něčím vysazený...a kdo píše, že si máš z něčeho sednout na prdel? Slušně pozdravit je špatně? Nebudu dále komentovat, škoda slov...

Mě je to už i jedno :) osobně se pravidelně stýkám s hodně lidmi z clubu, kteří mě znají a ví... Chtěl jsem jen zase pořádat srazy, to mě bavilo, to je celé. Bez toho se klidně obejdu, vnucovat se nemusím :)

Ale udělal, poškozoval jsi soustavně, to co mám rád a to je tento klub

takže sbohem a šáteček....

Odesláno

Ja v tomhle jsem s EltOnem. Sanci muze dostat zase po delsi dobe kazdy. Viz treba ovecka......

Odesláno

Nevážil si nás, tak k Turkovi!

Scratchi, o Ovci raději nepiš, musel bych ti dát mínus

On skorem rozloží klub a pak si přileze? A vedení ho vpustí? Tohle třeba byla věc, u které jsem hodně přemýšlel, zdali prodloužím členské

Odesláno

Hele, musí tady za každou cenu být každej votroubek? Notabene ten, který, už ukázal, co umí v negativním slova smyslu.

Odesláno

Já jsem pro prominutí a přijetí, je to už nějaká doba, a každej se mění. Já osobně Lukáša znám, nechal mě udělat kryty prahů, které jsou stále super. Tohle je můj osobní názor, a ani nechci aby někdo na můj příspěvek reagoval, takhle to prostě vidím já a hotovo, šanci a v tomto případě více šancí má dostat každej.

Odesláno

Kolikrát se mu bude dokola odpouštět, vždyt to tu už několikrát bylo, vždycky to došlo tam kde je to ted, několik registrací, odpovědi sám sobě, matení všech okolo sebe, lži.

Odesláno

Přesně tak, šanci už dostal a jak to dopadlo, takže rozhodně trvalý BAN a hotovo nebo to tady bude pořád do kolečka :nevim

Druhou šanci má dostat každej to jo, ale ne donekonečna :grr

Odesláno

A jen tak pro info.. trvalý ban = 23 let a několik dní :D Takže ať si nikdo nestěžuje, stále má možnost se vrátit :D 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...