Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute. panove jeto urcite blba otazka urcite me nekdo poplive je me to jedno ale raci se zeptam. 

CHci si koupit kola na svouji 407 ktera ma et 45 kola maji ktere chci et48 tudiz zadna podlozka neni treba? 

kdybych vybral kola s et35treba tak bych musel koupit jiz podlozky? 
Ja jen zda to chapu dobre ze kdyz mam nejake et a kola budou mit veci et nez mam ja tak nemusim nic hnat podlozkama? Protoze podlozky nechci kupovat

Dekuju za jakoukoliv radu.

Odesláno

Budeš je mít o 3 mm více schovaný v podběhu, tedy pokud se šíře kola stejná jako u origo kola. S ET 35 by byli o centimetr více ven, a je možné že by to už dřelo o podběh.

Odesláno

takze chapu to dobre ze je lepsi proste koupit kola s et takovim jakym je origo je to lepsi proste.....

A kdyz ma 407 et 45 a kola co se mi libi maji 48 tak bych teda nemusel kupovat podlozky.... Podlozky bych kupoval pouze kdyby et bylo mensi jak et 45... 
Omlouvam se je to prome spanelska vesnice kazdej tomu nerozumi...

Odesláno (upraveno)

podložky kupovat nemusíš

jinak pokud je ET menší než má být origo, kolo půjde ven z blatníku

pokud je ET větší než origo, kolo půjde dovnitř blatníku

údajně se má hodnota ET a rozměr pneu kontrolovat v blízké budoucnosti na STK a pokud nebude sedět s TP, papíry nedostaneš :myslim

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Mě nedali evidenčku minulý rok s "novým - bazar" autem. Tak jsem fofrem sháněl "kola". Bylo to minulé léto, tak jsem tam po hoďce přijel na "zimácích" od známého. A ten samý technik mi to dal, prostě komedie jako vždy když je něco takového vyžadováno...

Jinak u počítání ET zohlednit i šíři disku (pokud je jiná)...

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Zdravím.pridám sa k téme,mám 406-stku.Aké ET môžem mať aby som koleso osadil?Kdesi som sa dočítal že 15-25,koleso s ET 35 som nenasadil,zavadzala brzda.Ak máte niekto skúsenosť dík za radu.Mám 406 2.0 HDI 80 kw,facelift 1999 sedan.

Odesláno

U 15" kola je ET 18 a u 16" kola je ET 20.

Osobně jsem měl u 16" kola ET 12 a úplně v pohodě.

Možná zkus napsat co by jsi chtěl za kola, potom se to líp řeší jestli se vejdou nebo ne.

Odesláno

Chápem.Momentálne mám elektróny R15,šírka disku je 7" a ET 25,gumy mám 195/65 R15,je to na hranici,takmer chytá podblatník a brzdu.Chcel by som kolesá R16 alebo R17,poradíte s akým ET by mali byť aby som nemusel dávať podložky?Díky.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Asi nejlepší konfigurátor na kola je tohle: http://www.willtheyfit.com/

doporučuju je tam všechno...

To Strano: na 406 mám kola 8x18 s pneu 215/40 r18 a vzadu mám ET -5 a v pohodě :D na zadku se do ET 0 nemusíš bát ničeho, na předku tak max ET 15. ale to všechno píšu na 8" široký kola, hoď si to do toho konfigurátoru a uvidíš ;)

Odesláno

Asi nejlepší konfigurátor na kola je tohle: http://www.willtheyfit.com/

doporučuju je tam všechno...

To Strano: na 406 mám kola 8x18 s pneu 215/40 r18 a vzadu mám ET -5 a v pohodě :D na zadku se do ET 0 nemusíš bát ničeho, na předku tak max ET 15. ale to všechno píšu na 8" široký kola, hoď si to do toho konfigurátoru a uvidíš ;)

díky,super stránka :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...