barenst Odesláno 17. březen 2019 Odesláno 17. březen 2019 a to jde redit , tedy stelovat kolik pripravku vezme Citovat
Davidak79 Odesláno 17. březen 2019 Odesláno 17. březen 2019 (upraveno) jo jde ředit - štelovat , pokud mi to bude brát 200ml když to pustím na max je mi to fuk nebylo moc času na štelování a zkoušení začínalo mi tam prát slunce . Upraveno 17. březen 2019 uživatelem Davidak79 Citovat
*nohafuc* Odesláno 18. březen 2019 Odesláno 18. březen 2019 Tahle tryska je super,používáme už několik let.Spotřeba přípravku minimální a efekt maximální. Kupoval jsem taky na eBay. Na youtube je spousta videí,např. toto. Davidak79, MilanF1 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Pažout508 Odesláno 31. březen 2019 Odesláno 31. březen 2019 Ahoj já pořídil trysku z ali. Včera byla první zkouška , šlehačku to udělá ale asi po minutě a půl se rozpustí a začne stékat. Myslel jsem že to vydrží alespoň ty 3 min. Auto bylo tak středně špinavé a po prvním oplachu vodou zůstaly flíčky na spodku dveří. Takže jsem to vzal ještě jednou a přejel to houbou, pak oplach. Pak už to bylo ok. Koupil jsem od nerty 2v1 pěnu s voskem,píší tam že má lehce snížené mycí schopnosti, proto možná jsem musel mýt dvakrát. Vosk je v to m znát, kapky se dělali velké a stékali. Citovat
Pažout508 Odesláno 31. březen 2019 Odesláno 31. březen 2019 Tak už to mám, nedalo mi to a rozebral jsem pistoli. Je tam našroubovaná malá tryska která určuje průtok vody. V balíčku přišla jedna tryska na víc. Myslel jsem že je náhradní,ale má o chlup menší díru. Vyměnil jsem ji a mnohem se to zlepšilo, pěna už vydrží déle na autě. Fotka je asi po 3 min po nástřiku. Citovat
Davidak79 Odesláno 31. březen 2019 Odesláno 31. březen 2019 Já o víkend taky blbnul bral jsem dvě auta z toho jedno bílé , všiml jsem si že záleží jak auto oplachuješ , pokud některé míslo opláchnu necíleně z větší vzdálenosti tak tam zůstane trochu špíny ale pokud to opláchnu poctivě je to čisté. Ta délka 3 minuty na to ti stačí trochu větší teplo a je to flekatý jako kráva , to už mám taky vyzkoušeno a nedejbože když zaschne ten vosk Citovat
Pažout508 Odesláno 31. březen 2019 Odesláno 31. březen 2019 (upraveno) Jako myslíš ,že když je tepleji tak ta pěna rychleji spadne? Upraveno 31. březen 2019 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Davidak79 Odesláno 31. březen 2019 Odesláno 31. březen 2019 ne, ta pěna schne jako sfiňa a pak je to jak dalmatín . Špatně se to splachuje. Citovat
Pažout508 Odesláno 31. březen 2019 Odesláno 31. březen 2019 Aha, jak jsme si psali do sz, tak jsem to radši po oplachu přejel suchým hadrem takže dobrý. Včera jsem byl se ženou na Oltaříku, tak si myslím že jsem viděl místo kde máš nafocené GT. Není to ta louka na kopci nad Obřicema? Citovat
vendelinek Odesláno 8. duben 2019 Odesláno 8. duben 2019 Teď jsem narazil na video,to už je myčka a ne jako ty" flusátka " co máme tady u nás Tady si.myslim,že bych mohl zajet dvakrát do roka po zimě a z jara Péťa a Pažout508 ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 8. duben 2019 Odesláno 8. duben 2019 No jo, ale proč tam zajíždí s čistým autem? Tak poznáme prd... Citovat
MJSytic Odesláno 8. duben 2019 Odesláno 8. duben 2019 Přesně. Když už tak už Pažout508 ohodnotil 1 Citovat
Pažout508 Odesláno 8. duben 2019 Odesláno 8. duben 2019 Jenže odsud bych odjel bez laku to je na rozhánění demonstrantů MJSytic ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 8. duben 2019 Odesláno 8. duben 2019 Prosím vás, proč mi to auto "kurtujete"? Citovat
Davidak79 Odesláno 8. duben 2019 Odesláno 8. duben 2019 (upraveno) zrovna včera jsem koukal na tuhle myčku Upraveno 8. duben 2019 uživatelem Davidak79 Citovat
Davidak79 Odesláno 22. září 2019 Odesláno 22. září 2019 Tak po spotřebování 5l kanystru aktivní pěny musím konstatovat že to sice myje ale houba se šamponem (zrovna mám Sonax ) je nenahraditelná . Jelikož se blíží studenější počasí a auto myju dost často objednávám další kanystřík pěny. Citovat
Davidak79 Odesláno 16. únor 2020 Odesláno 16. únor 2020 Tak jsem využil teplejšího víkendu a vydrbal obě auta . Jelikož mi došla Nerta tak jsem koupil v Obi nějakou Nilfisk. Nalil jsem do trysky 200ml a šel na to , takovou pěnu jakou to vytvořilo Nerta neumí , jenže to bylo asi tak vše . Nerta okamžitě rozpouští špínu a stejká to na zem , Nilfisk stejká sněhově bílá čistá pěna , se špínou to nedělá nic , prostě to myje wapka tlakem a auto zůstalo špinavé jako kráva . Další problém je že Nilfisk dráždí pokožku , tak na ruční mytí pouze s gumovými rukavicemi . Citovat
Ferry Odesláno 12. listopad 2020 Odesláno 12. listopad 2020 Ozivim tema, nezkouseli jste nekdo penu Auto Finesse Avalanche ? Spricku jsem uz objednal od Cinana, tak ted tu chemii Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.