Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

jo jde ředit - štelovat , pokud mi to bude brát 200ml když to pustím na max je mi to fuk :D nebylo moc času na štelování a zkoušení začínalo mi tam prát slunce .

Upraveno uživatelem Davidak79
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj já pořídil trysku z ali. Včera byla první zkouška , šlehačku to udělá ale asi po minutě a půl se rozpustí a začne stékat. Myslel jsem že to vydrží alespoň ty 3 min. Auto bylo tak středně špinavé a po prvním oplachu vodou zůstaly flíčky na spodku dveří. Takže jsem to vzal ještě jednou a přejel to houbou, pak oplach. Pak už to bylo ok. Koupil jsem od nerty 2v1 pěnu s voskem,píší tam že má lehce snížené mycí schopnosti, proto možná jsem musel mýt dvakrát. Vosk je v to m znát, kapky se dělali velké a stékali.

Odesláno

Tak už to mám, nedalo mi to a rozebral jsem pistoli. Je tam našroubovaná malá tryska která určuje průtok vody. V balíčku přišla jedna tryska na víc. Myslel jsem že je náhradní,ale má o chlup menší díru. Vyměnil jsem ji a mnohem se to zlepšilo, pěna už vydrží déle na autě.:super Fotka je asi po 3 min po nástřiku. 

E3020E65-DF35-4DA1-99C6-A08BEFF00759.jpeg

Odesláno

Já o víkend taky blbnul :D bral jsem dvě auta z toho jedno bílé , všiml jsem si že záleží jak auto oplachuješ , pokud některé míslo opláchnu necíleně z větší vzdálenosti tak tam zůstane trochu špíny ale pokud to opláchnu poctivě je to čisté. Ta délka 3 minuty na to ti stačí trochu větší teplo a je to flekatý jako kráva , to už mám taky vyzkoušeno a nedejbože když zaschne ten vosk 🙄

Odesláno (upraveno)

Jako myslíš ,že když je tepleji tak ta pěna rychleji spadne?

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek
Odesláno

ne, ta pěna schne jako sfiňa :D a pak je to jak dalmatín . Špatně se to splachuje.

Odesláno

Aha, jak jsme si psali do sz, tak jsem to radši po oplachu přejel suchým hadrem takže dobrý. Včera jsem byl se ženou na Oltaříku, :supertak si myslím že jsem viděl místo kde máš nafocené GT. Není to ta louka na kopci nad Obřicema?:myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

zrovna včera jsem koukal na tuhle myčku

Upraveno uživatelem Davidak79
  • O 5 měsíců později...
Odesláno

Tak po spotřebování 5l kanystru aktivní pěny musím konstatovat že to sice myje ale houba se šamponem (zrovna mám Sonax ) je nenahraditelná . Jelikož se blíží studenější počasí a auto myju dost často objednávám další kanystřík pěny. 

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Tak jsem využil teplejšího víkendu a vydrbal obě auta . Jelikož mi došla Nerta tak jsem koupil v Obi nějakou Nilfisk. Nalil jsem do trysky 200ml a šel na to , takovou pěnu jakou to vytvořilo Nerta neumí , jenže to bylo asi tak vše . Nerta okamžitě rozpouští špínu a stejká to na zem , Nilfisk stejká sněhově bílá čistá pěna , se špínou to nedělá nic , prostě to myje wapka tlakem a auto zůstalo špinavé jako kráva . Další problém je že Nilfisk dráždí pokožku , tak na ruční mytí pouze s gumovými rukavicemi .

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Ozivim tema, nezkouseli jste nekdo penu Auto Finesse Avalanche ?

Spricku jsem uz objednal od Cinana, tak ted tu chemii :)

1861486423-1839385545.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...