Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Sraz Kokořín - odměna pro pořadatele


Sraz Kokořín - odměna pro pořadatele  

  1. 1. Sraz Kokořín - odměna pro pořadatele

    • ANO, odměnu vyplatit
      38
    • NE, odměnu nevyplácet
      2

  • Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Z vyúčtování srazu (http://www.peugeot-club.com/forum/files.php?pid=1467456&aid=107270) mi vychází, že tak náročnou akci zorganizovalo pár lidí bez sebemenší odměny.

Z vlastní zkušenosti vím, že se obvykle nějaká odměna organizátorům vyplácí a myslím, že i zde je to vhodné. Sice sraz končil v \"mínusu\", ale tak to bylo plánované a odsouhlasené vedením, podle mého názoru by to nemělo mít vliv na vyplacení bakšiše organizátorům.

Jaký je váš názor? Zkuste odpovědět v anketě. Komu to je jedno nebo nemá názor, klikat nemusí vůbec ;)

Neřeším částku, ale myslím že 3.000,-- každému by sice neuhradilo jejich náklady, ale alespoň pomohlo. Kdo se chce vyjádřit k velikosti odměny, může do příspěvku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Péťo - dobrá myšlenka

Marceli - je to tak, že se opravdu běžně odměna organizátorům vyplácela, ale většina srazů skončila v lehkém plusu a tak to bylo akceptováno. Protože tenhle sraz byl pro rozpočet klubu poněkud vyšší zátěž, rozhodl se Pe.Tr & team odměny nechat spát. No a Péťa si - stejně jako mnozí další - zjevně myslí, že sraz byl natolik dobrý, že si team odměnu zaslouží (jak píše Hurvajz - nejde ani tak o odměnu jako o částečné pokrytí nákladů).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... Z vlastní zkušenosti vím, že se obvykle nějaká odměna organizátorům vyplácí ...

hmmm, 4 roky organizujem a spoluorganizujem zrazy na Slovensku a do teraz sa organizátorom nikdy nič ani nepreplácalo, nie aby dostali odmenu či kompenzáciu. Jedinou výnimkou bola účtenka za benzín čo si dal Lubk0 preplatiť keď chystal orienťák v roku 2010. Čiže otázka znie: Sú odmeny organizátorom pravidlom? Alebo iba pri veľkých akciách? Alebo náhodne kto si vypýta?

Teraz k téme:

Viem čo obnáša organizácia zrazu a minimálne hlavný organizátori si nejakú kompenzáciu zaslúžia. O výške písať nebudem, to záleží od veľkosti akcie a o svedomí zúčastnených, no každopádne hlasujem \"ÁNO\". Odviedli kus poctivej práce k prospechu všetkých a určite boli ochudobnený o to klasické užitie si zrazu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prostudoval jsem si vyúčtování srazu a dle mého názoru nebyly do nákladů srazu zaúčtovány položky G42 a G43 (mytí předváděček a dotankování), domnívám se tedy, že ztráta za sraz je ještě o 3.000 vyšší. To ovšem nic nemění na tom, že jsem také hlasoval pro vyplacení odměny pro organizační team. Sraz to byl vskutku povedený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hmmm, 4 roky organizujem a spoluorganizujem zrazy na Slovensku a do teraz sa organizátorom nikdy nič ani nepreplácalo, nie aby dostali odmenu či kompenzáciu....

...Čiže otázka znie: Sú odmeny organizátorom pravidlom? Alebo iba pri veľkých akciách? Alebo náhodne kto si vypýta?

presne o toto mi islo... to je za prve...

ide o to za na tie odmeny sa skladame vsetci aj z SK clenskej zakladne... co Peta asi nepochopil napriek tomu ze tvrdi ze vzdy sa odmena vyplaca. (to neznamena ze proti tejto nieco mam)...

preto som napisal ze: na kazdy oficialny zraz by prinalezalo organizatorom podobne kompenzacie popisane tak ako ich Hurvajz popisal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pastorek, Marcel: Ale pokud vím, slovenské srazy v minulých letech byly v mínusu (oproti Kokořínu neplánovaném) a klub to vždy \"doplatil ze svého\". To sice nijak nesnižuje pracnost, kterou organizátoři se srazem měli, ale těžko se vyplácí odměna za ztrátu. Srazy, o kterých jsem psal, byly v plusu i s vyplacenou \"odměnou\".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pastorek, Marcel: Ale pokud vím, slovenské srazy v minulých letech byly v mínusu (oproti Kokořínu neplánovaném) a klub to vždy \"doplatil ze svého\"...

Ale to nieje pravda. Raz bol oficiálne mínus a aj to bolo nedorozumenie ktoré sa nedoriešilo.

Ja som sa iba pýtal či sú odmeny oficiálne pravidlo. Nikdy som žiadnu odmenu nepýtal a ani nečakal. Všetky peniaze čo dal klub ako podporu sme vždy dali do cien. Organizátori si nikdy nedávali nič preplácať.

Tušil som že sa tá otázka zvrhne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

také jsem hlasoval PRO a zároveň si myslím (a to pánové bez urážky) že hodnotit tento sraz - tento konkrétní velký jako to grilované prase sraz - by měli spíše lidé, kteří tam byli a mohou tedy více než objektivně posoudit, zda si organizátoři nějakou odměnu zaslouží, či ne :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...