Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny,

mám 308sw a když vzadu sedí tři lidi nebo vezu těžší náklad, je zadek auta dost nízko.

Jednou už sem štrejchnul tažným o retardér....

Napadlo mě ,že bych dal dozadu třeba přídavný pružiny nebo něco takovýho,ale nic na 308-čku jsem nenašel.

Neřešil z vás někdo už podobný problém a jak popřípadě vyřešil?

Díky za všechny rady a tipy.

Odesláno

Asi budou unavené pružiny, dodělávat něco navíc asi není moc rozumné, auto má mít nosnost 700kg. Takže bych vyměnil zadní pružiny. V originále přijde jedna na 2 tisíce.

Odesláno

Zdravim všechny,

mám 308sw a když vzadu sedí tři lidi nebo vezu těžší náklad, je zadek auta dost nízko.

Jednou už sem štrejchnul tažným o retardér....

Napadlo mě ,že bych dal dozadu třeba přídavný pružiny nebo něco takovýho,ale nic na 308-čku jsem nenašel.

Neřešil z vás někdo už podobný problém a jak popřípadě vyřešil?

Díky za všechny rady a tipy.

Zcela určitě vyměnit pružiny. V 5ti lidech a dvěma soudky (50l) v kufru a nějakou bagáží bez škrtání.

Odesláno

Existují gumy do pružin... http://www.autofam.cz/index.php?page=product&id=7232 (odkaz jen pro ilustraci, narychlo jsem něco našel) ;)

díky za nápad, ani sem nevěděl že něco takového existuje :o

Myslím že pružiny unavený nebudou, to tažný je dodělávaný a je to nejnižší bod na spodku auta a škrtnul jsem jen jednou a to jsem byl naloženej fest...

Jde mi spíš o to ,aby při naloženým autě nebyl zadek tak nízko spíš kvůli vzhledu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...