kamevy Odesláno 17. duben 2015 Odesláno 17. duben 2015 Zdravim všechny, mám 308sw a když vzadu sedí tři lidi nebo vezu těžší náklad, je zadek auta dost nízko. Jednou už sem štrejchnul tažným o retardér.... Napadlo mě ,že bych dal dozadu třeba přídavný pružiny nebo něco takovýho,ale nic na 308-čku jsem nenašel. Neřešil z vás někdo už podobný problém a jak popřípadě vyřešil? Díky za všechny rady a tipy. Citovat
Maco82 Odesláno 18. duben 2015 Odesláno 18. duben 2015 Existují gumy do pružin... http://www.autofam.cz/index.php?page=product&id=7232 (odkaz jen pro ilustraci, narychlo jsem něco našel) Citovat
Ajap Odesláno 18. duben 2015 Odesláno 18. duben 2015 Asi budou unavené pružiny, dodělávat něco navíc asi není moc rozumné, auto má mít nosnost 700kg. Takže bych vyměnil zadní pružiny. V originále přijde jedna na 2 tisíce. Citovat
RichVa Odesláno 19. duben 2015 Odesláno 19. duben 2015 Zdravim všechny, mám 308sw a když vzadu sedí tři lidi nebo vezu těžší náklad, je zadek auta dost nízko. Jednou už sem štrejchnul tažným o retardér.... Napadlo mě ,že bych dal dozadu třeba přídavný pružiny nebo něco takovýho,ale nic na 308-čku jsem nenašel. Neřešil z vás někdo už podobný problém a jak popřípadě vyřešil? Díky za všechny rady a tipy. Zcela určitě vyměnit pružiny. V 5ti lidech a dvěma soudky (50l) v kufru a nějakou bagáží bez škrtání. Citovat
kamevy Odesláno 21. duben 2015 Autor Odesláno 21. duben 2015 Existují gumy do pružin... http://www.autofam.cz/index.php?page=product&id=7232 (odkaz jen pro ilustraci, narychlo jsem něco našel) díky za nápad, ani sem nevěděl že něco takového existuje Myslím že pružiny unavený nebudou, to tažný je dodělávaný a je to nejnižší bod na spodku auta a škrtnul jsem jen jednou a to jsem byl naloženej fest... Jde mi spíš o to ,aby při naloženým autě nebyl zadek tak nízko spíš kvůli vzhledu. Citovat
Almanil Odesláno 21. duben 2015 Odesláno 21. duben 2015 A možná budou i dvojité pružiny k dostání. Měl jsem je na 406, ale já nic takového nepotřeboval. Citovat
kamevy Odesláno 22. duben 2015 Autor Odesláno 22. duben 2015 Právě že žádné jiné pružiny jsem nikde nenašel, ale přitom na VW golf variant jsou normálně přídavné pružiny k dostání.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.