Přema Odesláno 18. duben 2015 Odesláno 18. duben 2015 (upraveno) Já sem Přema.. :roker Upraveno 18. duben 2015 uživatelem Přema Citovat
Marguaret Odesláno 18. duben 2015 Autor Odesláno 18. duben 2015 Já sem Přema.. :roker Ahoj, teda ty jsi na me az moc drsnej,elton ma sice rozrezanej ksicht, ale hodneho skritka si predstavuju jinak A ta rychlost reakce no panove jste mi vyrazili dech a asi zacnu koktat :-) Citovat
vendelinek Odesláno 18. duben 2015 Odesláno 18. duben 2015 (upraveno) Bylo to ve smyslu vtipu Tim spis,kdyz autem nejezdi,alespon mu ho trochu provetras aby nezahalelo(pisu z mobilu,takze to mam bez smajliku,carek a hacku) Prema je v pohode,tady jsou dobry kluci,obcas i dokazou poradit Mas hezkej avatar,ty jsi bruneta nebo blondyna,mam tady ten obrazek malinkej a spatne vidim Upraveno 18. duben 2015 uživatelem vendelinek Citovat
Edison Odesláno 18. duben 2015 Odesláno 18. duben 2015 Marguaret: Nedej na první dojem a vnější vzhled... Přema je docela fajn chlap... I když se někdy v něčem třeba neshodujem... :-) Citovat
Marguaret Odesláno 18. duben 2015 Autor Odesláno 18. duben 2015 Marguaret: Nedej na první dojem a vnější vzhled... Přema je docela fajn chlap... I když se někdy v něčem třeba neshodujem... :-) Ja to prece nemyslela zle, to byla legrace a reakce na hodneho skritka Citovat
Nanjua Odesláno 18. duben 2015 Odesláno 18. duben 2015 (upraveno) Marguaret: Nedej na první dojem a vnější vzhled... Přema je docela fajn chlap... I když se někdy v něčem třeba neshodujem... :-)Bych si s tim hodnym skritkem dovolila oponovat... ;-D Upraveno 18. duben 2015 uživatelem Nanjua Citovat
punkac Odesláno 18. duben 2015 Odesláno 18. duben 2015 (upraveno) Přema je Nick zde na fóru. Patří kupodivu Přemovi z Krnova a když ho poprosis, tak ti určitě poradí, kde auto opravit... Ps: ty bejsbolky se neboj, tu má na zubaté žáby a koňský potahy vyskytující se na Bruntalsku Upraveno 18. duben 2015 uživatelem punkac Citovat
Pe.Tr Odesláno 19. duben 2015 Odesláno 19. duben 2015 Neboj se, malejch lidi se netreba bat a kdyby tak jemu v klidu uteces. :-D Premku ja vim: ga ga ga ga ga haji... Citovat
Marguaret Odesláno 19. duben 2015 Autor Odesláno 19. duben 2015 Premecku,ja se te nebojim Tak moc prosim porad kdo kde mi to moje autko da do poradku za dobrej peniz? Kdyz na to koukal manzel,tak rikal,ze se koupi dily a nasadi je sam. Uprimne se mi to nezda on a opravovat auto si neumim predstavit. Teda umim asi by ho rozebral na dalsich x kousku, ale tak treba ho podcenuji ovsem u nas doma si vse spravuju sama a bojim se ho k tomu pustit, ale kolikrat i prekvapil,tak ja nevim. Radeji bych mu rekla,ze to nekam odvezem a pak se uvidi co teraba kupovat nebo to nekdo sikovny vyklepe atd. No tak ted Chlape rad Citovat
Marguaret Odesláno 19. duben 2015 Autor Odesláno 19. duben 2015 Mas hezkej avatar,ty jsi bruneta nebo blondyna,mam tady ten obrazek malinkej a spatne vidim Tak tohle je avatar a druhá realita :-) Citovat
Milan+ Odesláno 19. duben 2015 Odesláno 19. duben 2015 Tak tohle musí manžel přejít mávnutím ruky,naštve to ,ale zdraví je přednější a škoda není zas tak hrozná. S mimčem hezká fotečka Citovat
Agrafik Odesláno 19. duben 2015 Odesláno 19. duben 2015 Marguaret: Osobně bych tento "´ťukanec" řešil prohlídkou dílů na Allegru, Ve stejné barvě se určitě najdou a světel je tam mraky. Na výměně nic složitého nebude. Z Opavy je to do Polska kousek a vrakoviště nejsou daleko. Myslím, že jsem jel kolem jednoho v Bielsko-B. Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. duben 2015 Odesláno 19. duben 2015 (upraveno) Ja se omlouvam. Melo tam byt Eltona nebo Premy. Nevim proc se mi to zase samo opravilo...... kor kdyz Prema mi kdysi i pujcil na sraze v Sebetove gola sadu na opravu prevodovky Upraveno 19. duben 2015 uživatelem Scratch Citovat
FrantaCV Odesláno 20. duben 2015 Odesláno 20. duben 2015 Tak ještě jednou: 1. K názvu tématu: amatéři jsme prakticky všichni - výjimku tvoří držitelé profesáků. Takže klídek. 2. Manžel to pravděpodobně rozchodil což je super a správně 3. To nej. Ten "Šmudlík" v náručí je prostě úžasný - ať se mu daří stejně všem v domácnosti. Plechy se vyklepou. Citovat
Marguaret Odesláno 7. květen 2015 Autor Odesláno 7. květen 2015 Tak se hlasim zpet svetlo me vyslo na 17stovek super. Kapotu jsem sehnala za 3tis. ovsem uz na ni cekam 10dni,takze na ni prdim. Nakonec to neni tak strasny,takze nebudu ji menit prenechame znamemu ten ji da pucu zatim ji mam prelepenou paskou a je to. Dneska poprve zasedam za volant od te srazky. Vim,ze to bylo prd,ale docela se bojim, hlavne sebe, ze jsem jeste nevyjezdeny smrad nemam odhad a takove ty nesmysly. Ach jooo,tak snad Bam tu nebudu vkladat fotky z dalsich nehod! Citovat
Pacho69 Odesláno 7. květen 2015 Odesláno 7. květen 2015 Hlavně klíííd. Dnes budou stejně všichni koukat na hokej Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.