gozui Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Zdravim a prosim o pomoc. Ztratil jsem klice od auta, kde jsem mel i klic k odemykani zpatecky. Jak zavazny je to problem? jde to resit autozamecnikem, nebo v jinym servisu? Ma nekdo zkusenosti? diky Citovat
P607Olda Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Na 306? Jaký systém zámku? Rezervní klíč asi nemáš (tedy je to dost hazard, když si zpátečku zamykáš sám a nemáš rezervní)? Asi to bude chtít odtah a rozebrat zespodu, možná něco uřezat a pak nahradit. Citovat
P607Olda Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Pokud do servisu docouváš, nemusíš platit odtah... Teda je to blbost, ale minule jsem jel do servisu na jedničku bez spojky... Citovat
oddie Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Couvat nemusí, stačí to auto zvednout a uřezat to flexou. Nebo odpojit řazení od převodovky a ručně zařadit na ní. Citovat
gozui Odesláno 3. duben 2015 Autor Odesláno 3. duben 2015 nahradni nemam, protoze jsem vul....je to 306 a system...klasickej kovovej kolik, kterej se zacvakava do zarazeny zpatecky....asi to vidim na odtah, jen by me zajimalo, jestli je to nejak normalne resitelny v servisu (neco rozebrat a uriznout), nebo se musi povolat specializovanej poskyovatel sluzeb.. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 odrezou srouby z toho zamku a budes radit bez toho Citovat
mmartinkovic Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Zamrazit dusikom, klepnut a je po. A mozno po vsetkom Citovat
Guest servisman Odesláno 3. duben 2015 Odesláno 3. duben 2015 Ne vždy se zadaří , flexa to vždy vyřeší. Citovat
Návštěvník Odesláno 4. duben 2015 Odesláno 4. duben 2015 V servisu, kde to zabezpečení montujou ti pomůžou. Pokud máš bezpečnostní kartu, tak lze dodat nový klíč. Pokud to chceš demontovat,tak maji na ty matice bez hran speciální montážní klíč a dokážou to demnontovat nedestruktivním způsobem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.