Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pak se ještě podívej, jestli se nespouští ve složce "Po spuštění". Něco ti ho spustit musí, podle chování to vypadá na taskScheduler,, maskuje se názvem, že běžný uživatel neví, jestli to může odstranit, ale pokud ti to směruje task na aplikaci do appData, vždy je třeba zbystřit. Ale vypadá to, že jsi našel.

Jinak je třeba říct, že UAC je sice otravné, ale pokud ho user čte a registruje (ne slepě odklikává), tak tyhle věci opravdu dokáže zachytit. Máš-li ho ale vypnuté, pak smůla, no. Ale vidím další zajímavou zkušenost kvality ESETu. Poslední rok a půl mě přesvědčuje, že ESET ne-e.

Odesláno

Včera večer bežal komp 2 hodiny naprázdno a bolo to v pohode......otestujem aj dnes.4+2 malware sú zatiaľ v karanténe.

Odesláno

Ešte počkám,ak sa to upravilo,nechám tak,ak nie...reinstal.Na flashku ani nie je čo dávať.Mám tam diagnostiku a servicebox  peugeot a citroen.Všetko sa musí nainštalovať nanovo + MS office,adobe reader,daemon a pod. Pár hodín presedieť pri PC.

Odesláno

Přeinstalovat při každý sebemenší blbosti může akorát ten, co nemá nic jinýho na práci. Rozhodně počkej. Pokud tam máš nějakej neofišl soft, tak sis to mohl přinést s ním...

Odesláno

pacho69- to tě vyjde  časově déle,když už 5 dnu hledá problém,jestli prosedí u kompu a zkouší vše a instaluješ ruzné antiviry atd nebo přeinstaluješ komp za pár hodin :) někdy je lepší přeinstalace  někdy se vtom zas hrabat podle nálady a času ;)

Odesláno

Pokud na kompu nic není, je to sranda. Přeinstalovat si třeba svůj nb a odladit k funkčnosti je záležitost týdne.

Před cca půl rokem jsem vyměnil HW. Ještě dnes se mi občas stane, že marně hledám, proč mi nejde něco, na co jsem byl zvyklý. Takže pustím virtuálku původního stroje a hledám. Často i 3 hodiny hledání ušetří do budoucna buď změnu postupů nebo budoucí ztrátu času, když něco musíš udělat jinak. Sice se snažím si zapisovat postupy při takovýchto úpravách a opravách, ale občas se zapomene a člověk zase ztrácí čas. Naopak, myslím si že ferinko tu právě moc času neztrácel, půlhodinku psaní, získal spoustu tipů a velmi rychle se dobral k výsledku. Věřím, že spoustu času ušetřil.

Odesláno

Když nemáš instalace a nebo licence tak nejde ani tak o čas, ale o jiné věci.

Všetko mám :P

A vyzerá to že vymazaní malware je všetko OK.Včera bežal notebook celý večer a žiadne náznaky zvýšeného výkonu a teplôt nezaznamenané :super

Odesláno

Ďakujem všetkým za cenné rady,ktoré mi pomohli vyčistiť PC od malware.

Poznatok do budúcna - lepšie kontrolovať,čo odklikám pri inštalačkách.

:papa :papa :papa

Odesláno

Tak tak,Péťa je víťaz,dostáva

Pochvalu

I

Čestné

Uznanie

:D :D :D  ešte raz ďakujem,chlapci :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...