Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no tak neviem keby sa to priholo mne či by som išiel do opravy, myslím čo sa týka finančnej stránky, ponuka použitých agregátov je celkom priaznivá :myslim

Odesláno (upraveno)

V tomto případě se nedají použít věci z vrakoviště. Pokud je jinak vše v pořádku (karoserie, podvozek, interier a pod.), tak se oprava vyplati.

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno

diely určite nie, ale dá sa vymeniť celý motor do cca 300€, samozrejme s možnosťou vrátenia (vrakovisko) ak by som nebol spokojný, to už stoji za úvahu

Odesláno

Taky jsem to řešil u bývalé 406ky a např. hlava z vrakáce cca 3500,- a oprava hlavy 4000,- tak nebylo co řešit. Za tu jistotu mi ta investice stála.

Samozřejmě pokud bych musel řešit kliku, válce atd tak potom motor z vrakáče ale se zárukou vrácení peněz. :papa

Odesláno

Hlavně, aby to bylo dobře vše opravené. Motor bude jako nový. Nové náplně, rozvody + vodný pumpa, těsnění atd. Napiš, až bude 307 hotová.

Odesláno

Zdravím všechny,

tak jsem si dovezl včera pažouta ze servisu. Chod motoru je tichý, plynulý a za studena jezdí podstatně lépe než předtím. Zatím jsem spokojen, až na tu cenu  :nevim

HLAVA

Br. hlavy         1x    - 300,-

Br. sedel       16x   - 800,-

Guf. ven.      16x    - 800,-

Vod. ven.       4x    - 800,-

Ex. ven.         8x    - 2660,-

Br. ven.                 - 80,-

= 5440,-

SERVIS

Sada rozvodů 2590,-

Vodní čerpadlo                                996,-

Sada těsnění                                 2539,-

4x zapalovací svíčka                       597,- 

Motorový olej                                   735,-

Olejový filtr                                      226,-

Vzduchový filtr                                192,-

Nemrznoucí směs do chladiče          210,-

Napínací kladka                              313,-

= 8398,-   

- 15%    - 1259,-

= 7139,-

Oprava hlavy (uvedeno výše)          5440,-

Práce servisu                                 3160,-

CELKEM                       15.739,-

Guest servisman
Odesláno

To máš dobrou cenu, mne tenkrát oprava motoru vyšla daleko dráž .

Odesláno

Jako vídím že ta cenovka je celkem vysoká ale myslím si že to není taková hrůza. Já jsem za podobnou poruchu plus další navázané vysolil na berlingu cca 22000 Kč. A to jsem měl práci skoro grátis.

Odesláno

neřekl bych, že je to moc, jak už je tu psáno, rozvody mají i časovou lhůtu na výměnu, nejen kilometrovou, je to poučení i pro ostatní členy klubu, kteří posunují výměnu rozvodů do nekonečna...,tím nechci dělat chytrého--ale prostě je to tak, rozvody radši dříve než později...,navíc máš udělaný servis na motoru, který bys musel řešit tak jako tak-- (olej, filtry,svíčky,chladička), zkontroloval bych ještě množství oleje v převodovce a měl bys mít delší dobu s agregátem klid :)

Odesláno

Vim ze je to uplne jiny ale ted mam auto v servisu kde dela turbo, spojku, silentbloky na zadni naprave, tlumice 4x kotouce a desky a jeste nejaky kravinky co sem si vymyslel co chi udelat a zzatim sem v tom za 40 000.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...