agresssor Odesláno 6. březen 2015 Odesláno 6. březen 2015 Zaroven doporucuju Radkovi at da ban na jeden den me a treba jeste nekomu jinymu aby bylo zjevny ze jsme taky byli potrestani. Ja se klidne obetuju byt drepim doma a nemam do ceho pichnout. Souhlasim klidne si ho taky vezmu neni problem Citovat
OK406 Odesláno 6. březen 2015 Odesláno 6. březen 2015 Schreek, pokud by to bylo možné, rád bych si návrh Bluesmana přečetl a nebo alespoň §§ znění. Jinak o TČ se nemůže jednat ani ve snu. Maximálně o správní řízení, ale i tam by velice těžko dokazoval, že došlo k újmě na jeho cti a nebo urážlivým výrokům. Pokud se Bluesman domnívá, že celá věc se stala na místě veřejnosti přístupném, tak ano, ale důkazní břemeno nemá. Domníval jsem se, že Bluesman je vystudovaný člověk, ale mýlit se je lidské. Toto snad nemůže myslet vážně. A nebo si spletl datum (apríl). Rád se zúčastním jako svědek a nechám si proplatit cestovné výlohy dle zákona = svědečné. Na to má každý v pozici svědka právo. Věřím, že nebudu sám. Ceny PHM opět stoupají a pokud se nic nezměnilo, tak vše zaplatí prohrávající a to i ve správním řízení. Na jednu stranu musím Bluesmanovi dát za pravdu a to, že jej opravdu finance nezajímají!!! Když takto jedná. Co tím proboha sleduje? Tím si autoritu a ani uznání nezíská na fóru P-C. To se musel opravdu urazit. Pokud se domnívá Bluesman, že i nadále mu bude na zdejším fóru P-C při jakémkoliv dotazu poskytnuta odpověď, tak se mýlí. Nikdo mu po takových to excesech neodpoví. A to chtěl? Toho chce docílit? Bohužel, i když si bude na P-C stěžovat legální a právní cestou, není to důvod k vyřazení (vyloučení) z členství P-C a ani k udělení Banu. Co jsem četl jeho příspěvky, tak ruku na srdce, je pravda, že někde se použila ,,slova", ale né zas na tolik, aby byl důvod na takové to jednání ze strany navrhovatele , kterým je člen Bluesman. Pokud by byl Bluesman opravdu budoucí doktor práva, tak by vyčetl v příspěvcích, že v kauze Přema versus StibTo došlo k průlomu a to, že i člen vedení byl potrestán. Oprav te mě prosím, pokud se pletu a není to pravda. Jde do něčeho, kde nemá šanci na úspěch v dané kauze. Opravdu si musí být Bluesman 100% jistý v důkazním břemenu a mít popřípadě i svědky, že se pouští do takové věci. A nebo jen ,,vyhrožuje. Do tohoto by normální právník (koncipient) nešel. Ale co mám zkušenost, tak se takový najdou. Omlouvám se všem, za můj delší příspěvek. Je to můj osobní názor a tak to i já osobně vidím svýma očima. Svět je malý a já věřím, že tu někdo ze slovenských členů P-C pozná Blusmana. Blusmen, pokud si opravdu Mgr. práva, tak takovým to způsobem si respekt nezískáš a věř mi, že klienti (pokud budeš samostatný advokát a nebo jen koncipient) se o tomto tvém jednání dozví a udělají si svůj obrázek o tobě a tvé profesní dovednosti. Věř mi. Citovat
Jirik 007 Odesláno 6. březen 2015 Odesláno 6. březen 2015 Každý zde něco doporučuje, zkusil bych tedy také něco doporučit, a to lock tohoto podle mě již zbytečně pokračujícího vlákna Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. březen 2015 Odesláno 6. březen 2015 Co jsem četl jeho příspěvky, tak ruku na srdce, je pravda, že někde se použila ,,slova", ale né zas na tolik, aby byl důvod na takové to jednání ze strany navrhovatele , kterým je člen Bluesman. Pokud by byl Bluesman opravdu budoucí doktor práva, tak by vyčetl v příspěvcích, že v kauze Přema versus StibTo došlo k průlomu a to, že i člen vedení byl potrestán. Oprav te mě prosím, pokud se pletu a není to pravda. Ano je to pravda, byl jsem potrestán BANem na 3 dny, trest jsem přijal. Citovat
MotoMoto Odesláno 6. březen 2015 Odesláno 6. březen 2015 Já čtu a reaguji pouze na to co mě zajímá a nebo baví, ostatní nechám plynout kolem sebe. Citovat
OK406 Odesláno 6. březen 2015 Odesláno 6. březen 2015 Jen bych chtěl ještě dodat, že celá tato věc by se neměla jen tak nechat. Pokud by k celé věci došlo, rád se připojím jako svědek. Na druhou stranu, pokud si z nás člen Bluesman dělá srandu, tak je P-C na straně poškozeného a měl by učinit takové kroky, aby už k nim nedocházelo. A to i právní (ve správní řízení) cestou, jelikož došlo k poškození na dobrém jménu + i na dobrých mravech P-C, kteří tvoří občané ČR a SR popřípadě cizinci. Na ty všechny se stahuje ochrana osoby a jejich jména. Dle NOZ, já mám P-C rád a mám k němu ,,duševní" pouto (spojené s vozidlem). Toto dokáži před každým senátem či správním řízením. Věřím, že nejsem v tomto směru sám. Může si o mě někdo myslet co chce, ale je to tak. Na to koncipient práva zapomněl. Bohužel pro něho, takto je to zakotveno v NOZ. Věřím, že se zde koncipient Mgr. práva k celé věci vyjádří. Děkuji Citovat
Guest servisman Odesláno 6. březen 2015 Odesláno 6. březen 2015 OK406 bohužel se bluesman nevyjádří ,kdyby ses podíval dobře. Citovat
OK406 Odesláno 6. březen 2015 Odesláno 6. březen 2015 Každý zde něco doporučuje, zkusil bych tedy také něco doporučit, a to lock tohoto podle mě již zbytečně pokračujícího vlákna Osobně se domnívám, že uzavřením tohoto vlákna, by nebylo vhodné a to už z důvodu, že by mohl koncipient Mgr. práva Bluesman poukazovat, že nemá možnost se vyjádřit. A o to mu taky mimo jiné i jde. Takže na jeho hru mu nepřistoupíme. Ale vše má své hranice. Žádný učení z nebe nespadl !!! Chovej me se a jednej me prosím slušně . Citovat
OK406 Odesláno 6. březen 2015 Odesláno 6. březen 2015 Osobně se domnívám, že uzavřením tohoto vlákna, by nebylo vhodné a to už z důvodu, že by mohl koncipient Mgr. práva Bluesman poukazovat, že nemá možnost se vyjádřit. A o to mu taky mimo jiné i jde. Takže na jeho hru mu nepřistoupíme. Ale vše má své hranice. Žádný učení z nebe nespadl !!! Chovej me se a jednej me prosím slušně . Na internetu jsem četl vhodný výrok našeho pana prezidenta Miloše Zemana: Jsme příliš benevolentní k bláznům, řekl Zeman k tragédii v Uherském Brodě. Jen chci sdělit, že nelze mě za tento příspěvek potrestat, jelikož to předemnou uvedl pan prezident. Nezáleží, v jaké souvislosti. Servisman, opravdu je škoda, že se Bluesman nemůže k celé své kauze vyjádřit. Jistě by to bylo zajímavé, jeho vyjádření. A to i co se týká §§ znění. Citovat
MotoMoto Odesláno 6. březen 2015 Odesláno 6. březen 2015 Zemane sem prosím netahej, z toho by mohla vypuknout velmi bouřlivá diskuse. Jsem rád, že to tu zůstává apolitické. Citovat
OK406 Odesláno 6. březen 2015 Odesláno 6. březen 2015 Použil jsem pouze jeho výrok = bonmot. Nic jiného jsem neměl namysli. Přišlo mi to v dané věci vhodné. Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. březen 2015 Odesláno 6. březen 2015 Kdyz jsme u toho tak Blueassmen urazil moji matku a ta neni zdejsi clen a tak se nemuze taktez branit. Jelikoz ovsem pracovala 22 let v ceske advokatni komore, tak by to mohlo byt i zajimavy. Citovat
Almanil Odesláno 6. březen 2015 Odesláno 6. březen 2015 Klub by se měl určitě bránit, takové jednání je podle mého soudu sice podivné, ale nenechává klubu jiné smysluplné řešení, než se bránit. Já osobně bych mu BAN nedával, to v zásadě nic neřeší, ale jak jsem psal dříve. Každý si můžeme něco myslet, ale nakonec je toto rozhodnutí pouze adminovo a hotovo dvacet. Co by mě vskutku zajímalo je, jakou motivaci Bluesman k současným krokům má. Na klubu se tímto staví do pozice takřka proti všem bez možnosti nápravy. Jako právnickou reklamu sotva použije skutečnost, že není schopen se dohodnout prakticky s nikým, a to dokonce i ve skupině, kam zcela dobrovolně vešel. A P.S. dobrovolné bany, asi taky nic neřeší. Leda byste měli plno práce na zahrádce a fórum vám jinak nedalo spát Citovat
Honza z Nera Odesláno 6. březen 2015 Odesláno 6. březen 2015 . . . třeba pomsta a narušené ego co já vím. Dostal práci a doma na dědině najednou něco znamená, ale zde se stal klaunem . . . smutným klaunem. Nechal bych to chvilku být. Schreek je stejně mimo ČR. Citovat
Dano406 Odesláno 6. březen 2015 Odesláno 6. březen 2015 Ano je to pravda, byl jsem potrestán BANem na 3 dny, trest jsem přijal. Nechci být hnidopich,ale tady o tom není ani ň. http://www.peugeot-club.com/topic/23191-potrestani-uzivateleí-uživatelé/ Citovat
Medvěd Odesláno 6. březen 2015 Odesláno 6. březen 2015 To mi přijde jako celkem dobrá rada do života Citovat
Guest Scratch Odesláno 7. březen 2015 Odesláno 7. březen 2015 Dano406 - ja tam taky nejsem zapsanej. Osobne si myslim ze je skoro zbytecny a jen vice prace kvuli 3dennim banum zapisovat to jeste sem. Citovat
Guest StibTo Odesláno 7. březen 2015 Odesláno 7. březen 2015 Nechci být hnidopich,ale tady o tom není ani ň. http://www.peugeot-club.com/topic/23191-potrestani-uzivateleí-uživatelé/ tam toho chybi vic treba prvni Bluesmanuv BAN stejne jako BAN co mel Prema atd .. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.