Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Slepený kontakt nenajdeš, jsou tam mikrospínače. To spíš ten občasný zkrat.

• O 3 týdny později...
Odesláno

pozri na nete, predajcovia ktorí predávajú púzdra kľúčov obyčajne ponúkajú aj mikrospínače za pár korún, samozrejme výmena je niečo iné

Odesláno

ja jsem si objednal primo novy vystrelovaci klic i s dalkacem v peugeotu. Stal neco malo kolem 2500 korun.

Já jenom nové pouzdro s ovladačem, klíč tam přišel původní a stálo to něco přes 1900 Kč.

Odesláno

Myslel jsem imobilizer, ale i dálka se dá naučit ale nevím jestli to jde uživatelsky nebo přes dia. A železo si nechát udělat v klíčařství.

Na starém autě (ne 307) jsem měl taky dálkač a ten se dal běžně dokoupit a napárovat ale nebyl v klíčku.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj,

nic nepomohlo, po každé výměně baterky byla do pár minut vybitá ..... zanesl jsme klíč do jedné firmy tady v Novém Jičíně, opravili a vyčistili kontakty a vyměnili mikrospínače a baterku .... a zázrak, za 500 Kč co stála oprava mám opět funkční dálkové ovládání :papa

Jen jsem to musel dle návodu spároval, protože hned po opuštění obchodu a příchodu k autu to nefungovalo

Taky jsem si v Praze objednal 2 ks náhradních klíčů na zamykání zpátečky za 970 kč i s poštovným. Zamykání zpátečky používám opravdu poctivě, tedy vždy, a už to šlo na klíčích vidět. Oba dva byly totálně ohoblované, že už je nešlo používat

Odesláno

Já jsem sehnal jen samotný tišťák (použitý), koupil obal, spároval imo přez diag (napřed jsem musel všechny klíče vymazat) a funguje, kupdivu jsem musel použít pújčenou diag Delphi, protože diagboxu se zrovna nechtělo. Stálo mně to cca 400 i s frézováním planžety. Nevidím důvod proč by použitý klíč neměl jít párovat. Do klíče se nic nezapisuje.

Odesláno

originálny čip imobilizére pokiaľ viem sa dá použiť iba v jednom aute ale otázka bola na dosku (plošák), t.j. diaľkové ovládanie, či sa dá použiť použitá z bazaru, to by ma tiež zaujímalo... na staršej 307čke je doska a imo čip osobitne takže by to teoreticky mohlo byť možné, po FL je ale čip priamo na doske tak to si potom neviem predstaviť ako ju použiť znova v inom aute...

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Zdravím,mám dotaz trochu jiný,ale nechci zakládat nové téma.Jak zjistím typ čipu,který mám v dálkovém ovladači?Mám kartičku s kódem a tak si chci koupit klíč někde levněji i s čipem (abych měl dva plně funkční) a nechat si to spárovat u známého.

Předem děkuji za ochotu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...