Přejít na obsah

zavovi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    83
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 307
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Titul
    Ing.
  • Město
    Brno
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

zavovi's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

7

Popularita

  1. zavovi

    Zásuvka v kufru

    No tak to je škoda. Já jsem právě už taky přemýšlel, že bych tam dal relé na zadní světlo, které sepne tu ledničku. Ale řešení s pojistkou se zdálo velice jednoduché :-D
  2. zavovi

    Zásuvka v kufru

    Ahoj, tohle má i klasický Peugeot 307 rv 2001 benzín? Kde tu pojistku najdu? Mám dodělanou zásuvku v kufru, ale je napájená pořád. Dávám tam ledničku, ale vždy, když zastavíme, tak nesmím zapomenout ledničku vypojit, abych pak odjel :-) Respektive nestalo se mi ještě, že bych neodjel, ale pro jistotu. Díky
  3. zavovi

    Vystřelovací klíč

    Moc děkuji za cenné informace :-)
  4. zavovi

    Vystřelovací klíč

    Ještě jsem si vzpomněl na jednu otázku. Musí být nový klíč strčený ve spínací skříňce, když ho chci naprogramovat přes diagnostiku? Nemám totiž ještě vyfrézovanou planžetu.
  5. zavovi

    Vystřelovací klíč

    Zdravím, tak já se přidám. Objednal jsem si tento dálkový ovladač https://www.aliexpress.com/item/QCONTROL-Upgraded-Flip-Key-for-Peugeot-307-2001-28-03-2005-without-CAN-multiplex-HU83-Blade/32844656696.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.6ddf4c4dEgnYUp a byl jsem s tím v servisu, ať mi to spárují s autem (Peugeot 307, rv2001, 16V 1.6) a nic. Zkoušel přes diagnostiku, zkoušel i bez nějaký zázračným "hmatem", ale taky nic. Je teda pravda, že servisák vůbec netušil a spíš zkoušel. Měl diagnostiku Delphi, jde to s tím? Jsem z Brna, pomůže někdo prosím? Moc děkuji.
  6. zavovi

    Podpěťová ochrana

    Jo tak odemykání funguje, protože stále nemám funkční dálkový ovladač a nový je moc drahý... A s tím akumulátorem to je asi pravda. Nakonec bude nejlepší na tu lednici prostě nezapomenout :-D
  7. zavovi

    Podpěťová ochrana

    Myslím, že přítelkyně by se mi akorát vysmála :-D Ale dám vědět, až k této situaci dojde :-)
  8. zavovi

    Podpěťová ochrana

    Díky za info. Zásuvku do kufru mi dodělávali, takže k ní manuál nemám, ale prej je zapojená stejně, jako by byla součástí výbavy. Po změření je pod napětím i po vytažení klíčku - to jsem zrovna nechtěl. Ledničku mám, tak to v létě vyzkouším, jak pojedeme k vodě.
  9. zavovi

    Podpěťová ochrana

    Tak ledničku chci využívat především v létě, takže nízké teploty nejsou až takový problém. A přes noc také spíše ne. Jde hlavně o to, abych ji někdy nezapomněl odpojit, než aby tak byla připojena pořád. Ale taky mám strach, abych pak ještě odjel.
  10. Zdravím, chci se zeptat, co používáte proti vybití baterie při zapojení třeba ledničky v kufru? Nšel jsem tento modul: https://www.mall.cz/chladnicky-prislusenstvi/ezetil-podpetova-ochrana je to dobré? Nebo si mám zbastlit něco jiného? Díky
  11. zavovi

    Podivné chování elektroniky

    Jo taky mě to dost překvapilo. A test na stolici netuším, kolik stál, ale říkali, že na stolici to bylo. Jinak 1500 mě stálo čistě oprava alternátoru, plus práce servisu na vyndání a namontování zpátky. Dělal jsem kromě toho ještě ABS senzor a ložisko, tak nevím přesně. Ale na faktuře bylo k alternátoru 1500 Kč bez DPH.
  12. zavovi

    Podivné chování elektroniky

    Ahoj, všem ještě jednou děkuji za informace a přínáším výsledek. Auto jsem dal do servisu 1stop.cz v Brně i s odkazem na toto forum. Přišli na to, že mi přebíjí alternátor a nechali ho opravit. Zatím jsem neměl žádnou delší cestu, ale vypadá to funkční. Díky.
  13. zavovi

    Podivné chování elektroniky

    Děkuji za informace. Zkusím se na to podívat nebo tyto informace zkusím předat servisu. Uvidíme, jestli mají možnosti, aby zjistili tu pravou závadu za rozumné peníze.
  14. zavovi

    Podivné chování elektroniky

    Jo to by mě zajímalo, kolik to tak stojí. Hledal jsem to na netu, ale nenašel jsem nikde novou BSI jednotku. Všude jen staré nebo repasované. Nerad kupuju do auta něco starého, aby se mi po 500 km nestalo znova to stejné :-(
  15. zavovi

    Podivné chování elektroniky

    A můžu dat i novou jednotku? Případně kolik to tak stojí? Je tam velký rozdíl v ceně? Mám najeto ještě docela málo (asi 135 tisíc).
×
×
  • Vytvořit...