Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mám ve 407 coupe (r.v. 2008) rádio bez navigace a bez slotů na SIM karty s BT a CD. Když zmáčknu na pravé páčce tlačítko, tak na chvíli zobrazí na informačním displeji a na displeji mezi budíky spotřebu a dojezdnost, ale za chvíli to zmizí. Je možné nastavit zobrazování trvale mezi budíky?

Odesláno

Já ale navigaci nemám, takže mi zobrazuje jen nějaké výstrahy. Přijde mi dost nevyužitý. Jinak bych měl ještě další dotazy k rádiu a informačním displejům. Používáte někdo hlasové vytáčení? Jak ho tam nahrát? Mám smartphone s Androidem KitKat. Poslední dotaz je ohledně obrazovky "trip" na info displeji. Jsou tam nějaké dvě zadané cesty u kterých neumím upravit vzdálenost do cíle a ani mě nijak nezajímá. Chci tam vidět jen průměrnou spotřebu a ujeté km od vynulování. Jde to nějak?

Odesláno

Prva vzdielenost pocet km meria ti to trasu vzdialenost vies to aj vymazat podrzanim tlacitka na konci pravej packy.Max 9999 .ked to resetujes tak zmazes aj priemernu spotrebu.Druhy udaj km ti pri zapnutej navigacii odpocitava km do ciela .

Odesláno

Takze kdyz tam mam moznost zadat "Trip to destination" tak mam tu jednoduchou navi ? :)

Odesláno

První řádek ukazuje:  dojezd do cíle na nádrž - aktuální spotřebu - dojez v km do cíle (pokud je nastaven)

druhý řádek:  ujeté km od posledního nulování - průměrnou spotřebu - průměrnou rychlost

třetí řádek : stejné údaje jako druhý.

Jednotlivé řádky se dají resetovat nezávisle na sobě. 

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Hlasové ovládání mám na více funkcí než jen na telefon... Občas pro srandu to použiju, ale věčinou tej pani povídám kraviny :D

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...