Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Já bych je určitě bez elektriky nechtěl. Kupovat si auto s tím, že je třeba aby bylo co nejméně vybavené, tak to si raději koupím jiné. Eletrické šoupačky mi moc chybí. věc k nezaplacení.

Odesláno

Já bych je určitě bez elektriky nechtěl. Kupovat si auto s tím, že je třeba aby bylo co nejméně vybavené, tak to si raději koupím jiné. Eletrické šoupačky mi moc chybí. věc k nezaplacení.

Presne

Odesláno

4*el.okna,dálka centrál,digi klima úplně stačí k životu.Čidlo na světla je na prd včetně dešťového senzoru a při tempomatu usínám.Děti mám šikovný černocha nepotřebují.Předtím jsem měl auta v plné polní a už jsem s toho vyrostl samé starosti.Komu dneska funguje vyhřívání sedačky,stačí kleknout a je to v háji.Spíš bych bral vyhřívání čelního skla ale to pežot nemá nebo má?Kožený sedačky v létě lepí a kloužou už nikdy.Hlavně mě nechte žít je to jen jeden názor z mnoha. :)

Odesláno

Vyhrivane okno ano muze byt, kuzi neberu jako vybavu, ale jako druh potahu. A nikdo ti nenadava... Urcite se bez tech el dveri da zit, ale to muzes rici vlastne o vsem... Kazdy kdo je nema tak tvrdi jak je to na hovno... Ale to je se vsim. To drive rikali lidi i o parkovacich senzorech a podobne... Kazdy si koupil co chtel a nebo na co byly korunky... Nikdy bych nevymenil el dvere za sibr, ale to je presne co jsem psal 100lidi 100 chuti

Odesláno

Co by to obnášelo přemontovat komplet el. zavírání obou dveří z jiného auta. Co na to klíček s dvěma tlačítky dveří, poté tlačítka dveří v autě, asi i řídící jednotka by se musela poladit. Dalo by se to celé přehodit?

Odesláno

Prehodiť sa dá všetko, ale je to finančne náročné a neoplatí sa to.

Čo sa týka výbavy, tak tie el. dvere chýbajú aj mne. To bol luxus a ako bolo písané vyššie, tak, že to je blbosť bude tvrdiť iba ten kto ich nemal. Kožu nemusím, vyhrievanie sedačiek tiež nie, ale vyhrievanie čelného okna by som aj ja prial, to je tiež super vec. Digi klíma je tiež ok. Teraz mám v golfe climatronic, nastavím teplotu a je to.

Odesláno (upraveno)

U nového auta ty el..dveře bych asi chtěl ale u 10let starého auta příliš velké riziko.Spíš mě láká to vyhřívání čelního skla v zimě ho nedokážu oškrábat je velký jak letiště.Nyní ho mám poškrábané a pojištěné přemýšlím že ho dám vyměnit a vyhřívání by se hodilo.Původně jsem měl mít toto než jsem koupil stávající 807.

http://www.autoesa.cz/peugeot/807/mpv/nafta/c-64395243.html

Auto pán prodával za 135Tis bohužel ESA byla rychlejší.Auto bylo dovezené z vadným turbem má též nové vstřiky.Ale nelituji na mém autě jsou díly za 50tis +práce.Jsem zase napsal víc než jsem chtěl a téma je jinde.

Upraveno uživatelem Cyrďák
Odesláno

Vyhřívané přední sklo u žádného Peugeota pokud vím neexistuje. Má to je Ford.

Guest servisman
Odesláno

A ještě u Laguny jsem jej zažil.  Občas si to někdo plete s topnou spirálou v topení.

Odesláno

El. dveře jsou supr dokud fungujou, pak jsou k nasr.. :D

Když jsem to zkoumal, tak tam je tolik spínačů a snímačů,pohonů, kontaktů , řídící jednotka, motory,převody....=> NEŘEŠ a jezdi :papa

Jinak teda mám šíbry , který netečou (ťuk na dřevo) :P

Odesláno (upraveno)

U nového auta ty el..dveře bych asi chtěl ale u 10let starého auta příliš velké riziko.Spíš mě láká to vyhřívání čelního skla v zimě ho nedokážu oškrábat je velký jak letiště.Nyní ho mám poškrábané a pojištěné přemýšlím že ho dám vyměnit a vyhřívání by se hodilo.Původně jsem měl mít toto než jsem koupil stávající 807.

http://www.autoesa.cz/peugeot/807/mpv/nafta/c-64395243.html

Auto pán prodával za 135Tis bohužel ESA byla rychlejší.Auto bylo dovezené z vadným turbem má též nové vstřiky.Ale nelituji na mém autě jsou díly za 50tis +práce.Jsem zase napsal víc než jsem chtěl a téma je jinde.

A co mas ted? rok motor atd? ROK 2006 s motorem 2,2 hdi 94kw nemuze snad nikdo za 160000kc koupit... Nebo je to jina 2,2 hdi 94kw, nez ta povestna kasicka...?

Upraveno uživatelem Lukas.407
Odesláno (upraveno)

A co mas ted? rok motor atd? ROK 2006 s motorem 2,2 hdi 94kw nemuze snad nikdo za 160000kc koupit... Nebo je to jina 2,2 hdi 94kw, nez ta povestna kasicka...?

Já  mám 2.2Hdi r.v 2003.Kupoval jsem to  loni v září a od září jsem měl jezdit s tím stříbrným co podražil stářím o 25tis. :) Auto jsem kupoval proto že má nové vstřiky,turbo,rozvody,těsnění pod hlavou,ventily,spojku,dvouhmotu,ramena atd...a při té příležitosti jsem tam dal 6 rychlostní převodovku.Auto s rozumu.

Upraveno uživatelem Cyrďák
Odesláno

Přehodit to pujde ale pri predstave tahani nekolika km dratu, hledani dle schemat ktery kam prijde, to by se na to rovnou vyprd.

žádné dráty nikam tahat nemusíš,je tam komplet příprava,alespon v mém ulyšákovi to tak je.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...