Jump to content
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Posted

Jen se chci zeptat,zkoušel někdo z mechanických dveří/boční/udělat el..Já jen že jsem dával na straně řidiče novej pás a našel jsem tam připojení k el...Je to jen čistě otázka ze zvědavosti.

Posted

mam trochu opacny dotaz, pokud se el dvere nejak pokazi, je mozne je nejak odpojit a udelat z nich mechanicke? Myslim treba nekde na ceste se to rozbije, vylezu, vypojim tohle a tohle a jsou to obyc soupaky... jde toto?

Posted

nasilim to jde, to je mi jasny, ale spis jsem myslel, jestli se tam nekdo nevyhakne to lanko a jsou z toho MECHANICKY dvere, treba na porad. Nebo je to zakrok na rozebrani pulky auta? Predstavoval bych si ze se sunda nekde kouset plastoveho oblozeni, tam se vycvakne lanko a je to... Ale takhle jednoduchy to asi peugeot nevymyslel :)  :)

Posted

Po třetím zatáhnutí za vnější kliku odstavíš servomotorek a dveře jdou "ručně" zrovna tak by to mělo fungovat po třetím zmáčknutí tlačítka.

Velmi dobra rada☺

Posted

Mne sa obcas v zime "zmenili" elektricke dvere na manualne,ked poriadne primrzli a nedali sa otvorit.Musel som ich potom rucne otvarat a zatvarat.

Posted

Ještě že je mám mechanický. :) Chtěl jsem aby moje 807 měla co nejmíň el...věcí,čím méně tím jsem u Francouze klidnější.Jedinou věc postrádám a která mě hodně mrzí je el..šíbr.Když už jsem se tak rozepsal,po nastartování máte vždy zapnutou klimu?Já jsem si ji vždy u každého auta musel zapnout.

Posted

Elektricke dvere su na nezaplatenie a stresne okna by som teda nechcel,je to prirodzeny zvlhcovac interieru.Osobne poznam majitela C8,ktory ich ma komplet zalepene a aj tak tecu.U mna ta klima je raz zapnuta a raz nie po starte.Ono to asi samo nejak vyhodnoti v automatickej klime.

Posted (edited)

Elektricke dvere jsou nejvic. Pokud chces auto bez vybavy, kamos rusi favorita, pokud budes chtit, zeptam se ho, tam muzes byt v klidu☺☺. Ja zrovna, kdyz jsem kupoval auto tak prvni otazka na prodejce byla: doufam ze to nema sibr☺☺ Na el dverich jsem netrval, ale jeste ze tam byly, protoze bych je uz asi dodelaval...

Edited by Lukas.407